Έτοιμοι για pick nick; Φύγαμε!

Οργανώστε ένα πικνίκ με την οικογένεια και τους φίλους σας, και απολαύστε αυτές τις υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες, όσο η ζέστη δεν είναι ακ...

Οργανώστε ένα πικνίκ με την οικογένεια και τους φίλους σας, και απολαύστε αυτές τις υπέροχες ανοιξιάτικες μέρες, όσο η ζέστη δεν είναι ακόμη αφόρητη.

Τοποθεσία

Οι καλύτερες επιλογές είναι τα πάρκα της πόλης σας, τα άλση, τα δάση και βέβαια οι παραλίες. Τα πάρκα και τα δάση έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις παραλίες: τη σκιά των δέντρων· με άλλα λόγια εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

Συμβουλή: για να πάνε όλα καλά, βεβαιωθείτε, όσο είναι δυνατόν, ότι την ημέρα του πικνίκ ο καιρός θα είναι καλός (η ιδανική περίπτωση είναι μια δροσερή αλλά ηλιόλουστη μέρα), και ότι η τοποθεσία της αρεσκείας σας προσφέρει κάποιες βασικές ανέσεις (εύκολη πρόσβαση, τουαλέτες).

 Φαγητό

Φτιάξτε ένα κατάλογο με τα αγαπημένα φαγητά και ποτά της παρέας σας. Έπειτα, αναθέστε σε κάθε καλεσμένο την προετοιμασία ενός φαγητού. Έτσι δεν θα παιδευτείτε πολύ και θα είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!).

Στα ψυγεία και στις τσάντες σας πρέπει να προβλέπετε πάντα χώρο για φρούτα, σάντουιτς, κέικ, γιαούρτι, χυμούς και άφθονο νερό (ιδίως για τα παιδιά που συνήθως δεν σταματούν να τρέχουν και χρειάζονται ενυδάτωση).

Συμβουλή: αν προτιμάτε, αγοράστε όλα τα τρόφιμα από το σουπερμάρκετ και μοιραστείτε τα έξοδα.

 Βασικός εξοπλισμός

Αν παίρνετε το πικνίκ στα σοβαρά, φροντίστε να μην λείπει τίποτα, πόσω μάλλον τα βασικά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε πάρει αρκετές κουβέρτες (καλύτερα να περισσεύουν ώστε να έχετε αρκετή επιφάνεια για να απλώσετε τις λιχουδιές σας), χαρτοπετσέτες, πλαστικά πιάτα και ποτήρια, και ισοθερμικές τσάντες (για να διατηρείτε δροσερά τα φρούτα και τα ποτά).

Συμβουλή: εφοδιαστείτε με μεγάλες σακούλες σκουπιδιών για να μην αφήσετε σκουπίδια πίσω σας. Είναι υποχρέωση όλων μας να διατηρούμε τους φυσικούς χώρους καθαρούς και χωρίς υπολείμματα, ώστε να χαιρόμαστε όλοι να περνάμε χρόνο σε αυτούς!

 Διασκέδαση

Αυτή τη μέρα την περιμένουν και την ονειρεύονται μικροί και μεγάλοι! Είναι σημαντικό λοιπόν να έχετε σκεφτεί κάποιες δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας: κυνηγητό, κρυφτό, μήλα, ποδόσφαιρο, ρακέτες, φρίσμπι.

Για τους μεγάλους, πάρτε μαζί σας χαρτιά, επιτραπέζια ή μια κιθάρα.

Συμβουλή: αν έχετε μαζί σας ραδιόφωνο, κρατήστε την ένταση χαμηλά για να μην ενοχλείτε τις γειτονικές παρέες. Πάρτε μαζί σας και καμιά ζακέτα, γιατί ο καιρός «έχει γυρίσματα».

Α, και φυσικά, μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή!

Κάντε τα γενέθλια του παιδιού σας και καλέστε τους φίλους του σε ένα ξεχωριστό πικνικ



via:www.epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Έτοιμοι για pick nick; Φύγαμε!
Έτοιμοι για pick nick; Φύγαμε!
https://1.bp.blogspot.com/-D9UfFRLAGo0/WSnCsBFbT6I/AAAAAAAAhh0/hIwAjHGtoSoPRegWdsDJ6_w_uNx4w2wPwCLcB/s400/647842-piknik2013-680_265946_U60ET3.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-D9UfFRLAGo0/WSnCsBFbT6I/AAAAAAAAhh0/hIwAjHGtoSoPRegWdsDJ6_w_uNx4w2wPwCLcB/s72-c/647842-piknik2013-680_265946_U60ET3.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2017/05/pick-nick.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2017/05/pick-nick.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy