4 κακές συνήθειες που κάνουν καλό στο παιδί

Ουδέν κακόν αμιγές καλού λένε και αυτό ισχύει και σε ορισμένες κακές συνήθειες που έχουν τα παιδιά, των οποίων η επιτυχής διαχείριση συνε...

Ουδέν κακόν αμιγές καλού λένε και αυτό ισχύει και σε ορισμένες κακές συνήθειες που έχουν τα παιδιά, των οποίων η επιτυχής διαχείριση συνεπάγεται συναισθηματική και πνευματική εξέλιξη μακροπρόθεσμα. Μάθετε περισσότερα:
Γκρίνια: Είναι ο τρόπος του παιδιού να ζητάει και να παίρνει με το «έτσι θέλω» όσα επιθυμεί. Από τη στιγμή που θα του δείξετε ότι δεν παράγει αποτελέσματα και το βάλετε σταδιακά στη λογική να συζητάει και να ζητάει όμορφα όσα θέλει, θα καταλάβει από μόνο του ότι η γκρίνια είναι άσκοπη.
Θυμός: Άλλος ένας τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων του παιδιού. Μπορεί συνήθως να δημιουργούνται εντάσεις, όμως ουσιαστικά το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει και (μελλοντικά) να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του.
Κλάμα: Πολλές φορές θεωρείτε ότι το παιδί κλαίει εύκολα ή δε θεωρείτε λογική την αντίδρασή του, όμως συνειδητοποιήστε ότι με το κλάμα ξεσπάει και τελικά νιώθει ανακουφισμένο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να το αφήνετε να κλαίει χωρίς σταματημό!
Πείσμα: Μπορεί τα πείσματα του παιδιού να σας κουράζουν ή να σας φαίνονται ακατανόητα, όμως δεν είναι παρά μια μέθοδος με την οποία προσπαθεί να διεκδικήσει πράγματα με μεγάλη αποφασιστικότητα. Κι αν τώρα, λόγω ηλικίας, το πείσμα του εκδηλώνεται με άκομψο τρόπο, όταν μεγαλώσει υπάρχουν πιθανότητες να το κάνει όπως πρέπει.
via:mother

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 4 κακές συνήθειες που κάνουν καλό στο παιδί
4 κακές συνήθειες που κάνουν καλό στο παιδί
https://4.bp.blogspot.com/-19UFKJRDdAw/WQ9R_9T7LII/AAAAAAAAhdI/ngD6TOakTLcjeOlxOguy6RbLXHeEV9EQQCLcB/s320/paidi_1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-19UFKJRDdAw/WQ9R_9T7LII/AAAAAAAAhdI/ngD6TOakTLcjeOlxOguy6RbLXHeEV9EQQCLcB/s72-c/paidi_1.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2017/05/4.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2017/05/4.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy