Πλύνε το πάπλωμά σου χωρίς να το καταστρέψεις

Ο τρόπος πλυσίματος ενός παπλώματος εξαρτάτε από το υλικό της γέμισης και από την ποιότητα των υφασμάτων . ...



Ο τρόπος πλυσίματος ενός παπλώματος εξαρτάτε από το υλικό της γέμισης και από την ποιότητα των υφασμάτων .
Τα παπλώματα που περιέχουν πούπουλο δεν πλένονται γιατί τα πούπουλα είναι ζωντανοί οργανισμοί που με το πλύσιμο καταστρέφονται και με τη χρήση τους έχουν σαν αποτέλεσμα ,με το πέρασμα του χρόνου , να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας .
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αν θέλουμε να χρησιμοποιούμε το πουπουλένιο μας πάπλωμα για πολλά χρόνια είναι να το χρησιμοποιούμε πάντα με παπλωματοθήκη με ποιοτικός πολύ καλά υφάσματα και όταν βγάζουμε τη παπλωματοθήκη για πλύσιμο να αερίζουμε το πάπλωμα πάντα υπό σκιά.
Με αυτό τον τρόπο , το πάπλωμα μας θα διατηρηθεί για χρόνια καινούριο ,αρκεί βέβαια το πούπουλο να είναι πολύ καλής ποιότητας . Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποια στιγμή χρειαστεί καθαρισμό , αυτό γίνετε μόνο με στεγνό καθάρισμα.
  • Τα μάλλινα παπλώματα χρειάζονται κι αυτά λίγο προσοχή στο πλύσιμο , για το λόγω του ότι η μάλλινη βάτα αν τα πλύνουμε με καυτό νερό μαζεύει .
  • Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε , σε περίπτωση που δεν έχουμε το χρόνο ή το χώρο για στέγνωμα να το είναι να πάμε το πάπλωμα μας για πλύσιμο σε καθαριστήρια που αναλαμβάνουν παπλώματα, κουβέρτες κ.α.
  • Αν θέλουμε να πλύνουμε το μάλλινο πάπλωμα μας στο σπίτι , που είναι και η καλύτερη λύση , το μουλιάζουμε με χλιαρό νερό και υγρό απορρυπαντικό για 2-3 ώρες και μετά το ξεπλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει . Όταν στραγγίξει το απλώνουμε κανονικά και το αφήνουμε να στεγνώνει.
  • Τα παπλώματα με γέμιση βάτας που αποτελούν και την πιο συνηθισμένη επιλογή σήμερα εκτός από κοινό πλύσιμο στο καθαριστήριο μπορούμε άνετα να τα πλύνουμε και στο σπίτι μας .
  • Τα μονά παπλώματα με γέμιση βάτας μπορούμε να τα πλύνουμε ακόμα και στο πλυντήριο έως και τους 60 βαθμούς. Βασική προϋπόθεση είναι να είναι μεγάλο το πλυντήριο για να χωράνε τα παπλώματα .
  • Τα διπλά όπως και μόνο παπλώματα μπορούμε να τα πλύνουμε στο χέρι , μουλιάζοντας με ζεστό νερό και με απορρυπαντικό πλυντηρίου από βραδύς στη μπανιέρα και το πρωί , αλλάζουμε νερό τα πλένουμε και ξεπλένουμε αρκετές φόρες . στο τελευταίο ξέβγαλμα βάζουμε και το αγαπημένο μας μαλακτικό . 


Σχόλια

BLOGGER: 1
Loading...



Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πλύνε το πάπλωμά σου χωρίς να το καταστρέψεις
Πλύνε το πάπλωμά σου χωρίς να το καταστρέψεις
https://1.bp.blogspot.com/-grZFA4pG-KU/WBRuUtUsz7I/AAAAAAAAfk4/EpP8_qj8qZ41-7pxCmW0Y_x0mLIs1gOcwCLcB/s320/simone%2B-%2Bsymbol.png
https://1.bp.blogspot.com/-grZFA4pG-KU/WBRuUtUsz7I/AAAAAAAAfk4/EpP8_qj8qZ41-7pxCmW0Y_x0mLIs1gOcwCLcB/s72-c/simone%2B-%2Bsymbol.png
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/10/blog-post_44.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/10/blog-post_44.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy