9 Απλές ιδέες διακόσμησης

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε την διαφορά στην διακόσμηση του σπιτιού σας; Δείτε 9 ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την διακόσμηση και ταυτό...



Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε την διαφορά στην διακόσμηση του σπιτιού σας; Δείτε 9 ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την διακόσμηση και ταυτόχρονα να σας δώσουν ένα επιπλέον χώρο στο σπίτι σας.
Αν ο χώρος στο σπίτι σας είναι μικρός, μπορείτε να πάρετε δύο απλά τραπεζάκια από το ΙΚΕΑ και από κάτω από αυτά να τοποθετήσετε δύο μικρά σκαμπώ που θα τα ντύσετε στο χρώμα που θέλετε και θα  δώσει την δυνατότητα να έχετε επιπλέον καθίσματα.

 Ένα  δωμάτιο που είναι μικρό και που συνήθως το κρεβάτι  αποτελεί το μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο, μπορείτε να το στολίσετε με μια κουρτίνα που θα του δώσει ένα μοναδικό σκηνικό , και με μαξιλάρια να μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο χώρο που μπορείτε καθημερινά να περνάτε τον χρόνο σας.
 Μεταμορφώστε τις απλές μαξιλαροθήκες σε όμορφα διακοσμητικά για το κρεβάτι σας. Μερικές δαντέλες σε διάφορα χρώματα και σχήματα μπορούν να τα κάνουν εξαιρετικά στην διακόσμηση του δωματίου.
 Αν σας αρέσουν τα πολλά μαξιλάρια στην κρεβατοκάμαρα, να προβλέψετε τον χώρο που τα αποθηκεύετε όταν φύγουν από το κρεβάτι. Τοποθετείστε ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι που ομορφαίνει τον χώρο και καλύπτει την συγκεκριμένη ανάγκη.
 Αν ο χώρος διαθέτει πολλά τετραγωνικά, τολμήστε να βάψετε το παλιό μπαμπού παγκακι στο λευκό χρώμα και τοποθετείστε το μπροστά από το κρεββάτι σας. Η χρησιμότητα του μεγάλη και η διακόσμηση εξαιρετική.
 Αν έχετε πέτρινο τζάκι στο σπίτι σας, διακοσμήστε το με διάφορα αντικείμενα που τα έχετε βάψει στο ίδιο χρώμα και που μπορούν να παίξουν τον ρόλο μιας ξεχωριστής διακόσμησης. Ένα όμορφο ξύλο βαμμένο στο ίδιο χρώμα και το ράφι -κορνίζα είναι έτοιμο.
 Όπου σας το επιτρέπει ο χώρος σας, ξεχάστε τις βαριές κουρτίνες και παίξτε με τα απλά καρώ υφάσματα που συνήθως δίνουν άλλη διακόσμηση και  φινέτσα.
Δείξτε τις μπότες σας χωρίς να τις κρύβετε στις ντουλάπες. Ένα απλό ξύλινο παγκάκι,ένα χαλάκι και ο χώρος είναι μόνο για αυτές.
 Καλύψτε το τραπεζάκι του σαλονιού σας με ένα διαφορετικό ύφασμα, κάνοντας ένα υπέροχο κάλυμα και δείτε πόσο μπορεί να αλλάξει τελείως η διακόσμηση του.
 photos:bhg




Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 9 Απλές ιδέες διακόσμησης
9 Απλές ιδέες διακόσμησης
https://4.bp.blogspot.com/-vtmgiNNifps/UjgWrST4zoI/AAAAAAAAQK8/ycVmH9HSJOY/s320/79ideas-paris-inspired-interior.png
https://4.bp.blogspot.com/-vtmgiNNifps/UjgWrST4zoI/AAAAAAAAQK8/ycVmH9HSJOY/s72-c/79ideas-paris-inspired-interior.png
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/09/9.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/09/9.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy