11 τρόποι να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τρόλλευ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ένα τρόλλευ που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να αλλάξει στην διακόσμηση σας. Δείτε 11 διαφορετικές χρήσεις και αλλάξτε τα δ...

Ένα τρόλλευ που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να αλλάξει στην διακόσμηση σας. Δείτε 11 διαφορετικές χρήσεις και αλλάξτε τα δεδομένα.
Ξεχάστε τα ακριβά έπιπλα για την διακόσμηση του δωματίου σας. Αν η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι μοντέρνα και με χαρούμενα χρώματα, τότε η λύση του τρόλλευ είνα ότι πρέπει. Προσαρμόζετε σε κάθε χώρο και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας ξεκινώντας από το μωρό μέχρι τον κήπο και την αποθήκη. Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλω σας δείχνω με απλές εικόνες τι ακριβώς εννοώ.
Στην πρώτη φωτογραφία , το τρόλλευ μπορεί να αποτελέσει την δική σας επιλογή σε ένα πρωτότυπο κομοδίνο. Αποθηκεύστε όλα αυτά που κρύβετε στα κομοδίνα και που κάθε βράδυ χρησιμοποιείτε.Περιοδικά, βιβλία, κρέμα χεριών, είναι εκεί και σας περιμένουν.


 Τρία μοναδικά ράφια για να αποθηκεύσετε με χάρη και ομορφιά τα μικροσκοπικά ρούχα και παπούτσια του μωρού σας.Πάντα χρήσιμο αφού μπορεί να μεταφερθεί όπου εσείς θέλετε.

 Αν ο χώρος στο μπάνιου σας είναι μικρός, το τρόλλευ θα καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας τοποθετώντας τις πετσέτες και τα αφρόλουτρα σε μια τάξη.Χρησιμοποιήστε το πάνω ράφι για να αποθηκεύσετε σαπούνια, βαζάκια, και στις υπόλοιπες οι πετσέτες θα είναι πάντα εύχερες για χρήση.


 Αν γίνατε πρόσφατα μανούλα θα σας δώσει μια εύκολη λύση για να τακτοποιήσετε τα προσωπικά και χρήσιμα αντικείμενα του μωρού σας. Μωρομάντηλα, πάνες, σαλιάρες και είδη φροντίδας για το μωρό , όλα μαζί με τάξη σε ένα μικρό τρόλλευ που είναι ανα πάσα στιγμή στην δική σας εξυπηρέτηση.


 Αν δεν έχετε έπιπλο μπάρ στο σπίτι σας, μην αγχώνεστε, αυτό θα σας ενθουσιάσει. Απλό, σικάτο  μπορεί να αποθηκεύσει όλα τα αξεσουάρ ενός μπάρ εύκολα και γρήγορα. Τοποθετείστε μπουκάλια και ποτήρια και όσο για τα φρούτα αυτά είναι σε μια εύκολη θέση για χρήση.
 Αν νομίζετε ότι η αποθήκη του σπιτιού, δεν χρειάζετε τάξη....μάλλον κάνετε λάθος. Το τρόλλευ μπορεί να αποθηκεύσει όλα τα καθαριστικά του σπιτιού και βρίσκετε εκεί για να προλαβαίνει τις δικές σας απαιτήσεις καθαριότητας.


 Ακόμα και στην κουζίνα θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ένα μετακινούμενο συρτάρι για τα καθημερινά και απολύτως απαραίτητα. Μπαίνοντας σε μια εσοχή ή σε μια γωνία της κουζίνας μπορεί να λειτουργήσει με χάρη.



 Μια ξεχωριστή διακόσμηση χρησιμοποιώντας το τρόλλευ και σαν μετακινούμενη βιβλιοθήκη. Χρήσιμη για το παιδικό δωμάτιο ή για τους βιβλιοφάγους σε μια κρεβατοκάμαρα.

Αν ασχολείστε με τις κατασκευές και την ζαχαροπλαστική, ίσως σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Τακτοποιημένα τα σύνεργα σας υπενθυμίζουν ότι είναι εκεί και σας περιμένουν για να ξεκινήσετε.
 Για το καλοκαίρι, δεν το συζητάω, ιδανικό για να τα έχετε όλα σε πρώτη ζήτηση και να απολαμβάνετε το ποτό σας μαζί με την παρέα και την οικογένεια σας.


photos:apartmenttherapy.com


Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 11 τρόποι να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τρόλλευ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
11 τρόποι να διακοσμήσεις τον χώρο σου με τρόλλευ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
https://1.bp.blogspot.com/-HHr1Dj91rRc/Ut60TnG6atI/AAAAAAAATOE/ZIKjkq_wkmA/s320/52dd44b2dbfa3f492e00db07._w.540_s.fit_.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-HHr1Dj91rRc/Ut60TnG6atI/AAAAAAAATOE/ZIKjkq_wkmA/s72-c/52dd44b2dbfa3f492e00db07._w.540_s.fit_.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/11.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/11.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy