Δημιουργήστε έναν ζεστό και άνετο χώρο, με απλές ιδέες διακόσμησης!

Μετατρέψτε το διαμέρισμά σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο… γεμάτο με άνεση,vintage διάθεση και παιχνιδιάρικο στυλ. Άλλωστε, ποιος δεν χρ...




Μετατρέψτε το διαμέρισμά σας σε ένα «ζεστό» καταφύγιο… γεμάτο με άνεση,vintage διάθεση και παιχνιδιάρικο στυλ. Άλλωστε, ποιος δεν χρειάζεται ένα οικείο σαλόνι με κουβέρτες και μαξιλάρες, όταν επιστρέφει από τη δουλειά; Παρακάτω θα βρείτε εννέα ιδέες για να αλλάξετε το σπίτι σας χωρίς πολλά έξοδα, ώστε να το χαρακτηρίσουν ως το πιο «φιλόξενο» σπίτι του χρόνου.



Αφήστε βιβλία στα ράφια και στο τραπεζάκι
Όταν το τραπεζάκι του σαλονιού ή τα ράφια γεμίσουν με βιβλία λογοτεχνίας ή ιστορίας… μετατρέπουν το σπίτι σε πιο «ζεστό»! Και όμως, μια δοκιμή θα σας πείσει, σύμφωνα με τη σχεδιάστρια Jessica Helgerson. Αφήστε στα ράφια φωτογραφίες από ταξίδια ή αναμνηστικά και βιβλία ποίησης πάνω στο κομοδίνο του δωματίου. Αυτά θα δημιουργήσουν ένα οικείο συναίσθημα και θα σας χαλαρώνουν.
Φέρτε τη φύση… μέσα στο σπίτι!
Ένα μικρό ενυδρείο, ένα σιντριβανάκι ή μια γωνία γεμάτη με μικρές γλάστρες θα γεμίσει ζωντάνια το σπίτι σας. Το πράσινο και οι ορχιδέες θα φέρουν ηρεμία στο σπίτι σας, ενώ παράλληλα θα του χαρίσουν ένα σοφιστικέ και άνετο χαρακτήρα. Παράλληλα, το φωτισμένο ενυδρείο θα χαρίσει ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σαλόνι σας… τολμήστε το, αρκεί να είστε φιλόζωοι!
«Παίξτε» αυθόρμητα με τα χρώματα και τις υφές
Ένα σαλόνι που διαθέτει βελούδινη ταπετσαρία, γυαλιστερές επιφάνειες και σκληρά υφάσματα μετατρέπεται αυτόματα σε έναν ενδιαφέρων χώρο. Αφεθείτε ελεύθεροι και παίξτε με τα χρώματα στα χαλιά, στα μαξιλάρια και τα έπιπλα. Οι απροσδόκητες αντιπαραθέσεις στις αποχρώσεις θα «ζεστάνουν» το χώρο σας. Ξεκινήστε από ήπια χρώματα, όπως είναι το ουδέτερο μπεζ και γκρι και βάλτε κόκκινες, μπλε, πράσινες, πορτοκαλί και μωβ πινελιές.
Δημιουργήστε ένα «σπιτικό» έργο τέχνης
Φτιάξτε ένα δικό σας έργο τέχνης, είτε αυτό είναι ένας πίνακας, είτε απλά μια χειροποίητη κατασκευή και τοποθετήστε την κοντά στον «κυρίαρχο» τοίχο του σπιτιού. Μια εναλλακτική λύση, είναι να αγοράσετε δυο αυτοκόλλητα φύλλα μαυροπίνακα και να γράψετε πάνω μια συνταγή ή το «μότο» της ζωής σας. Αυτόματα, ο χώρος θα γίνει πιο «ζεστός», όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους επισκέπτες.
Πείτε «ναι» στις παιχνιδιάρικες πινελιές
Ο ευκολότερος τρόπος για να χαρίσετε «ζεστασιά» στο σπίτι σας, είναι να κινηθείτε μέσα από τον αυθορμητισμό και τις παιχνιδιάρικες πινελιές. Με άλλα λόγια, ένα μπουκέτο λουλούδια από χαρτί, μερικοί βόλοι ή άλλες vintage λεπτομέρειες είναι ικανές να σας οδηγήσουν προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ανάψτε μικρά φωτιστικά… αντί για ένα κεντρικό!
Αντί να αγοράσετε ένα μεγάλο και ακριβό φωτιστικό, γιατί να μην προμηθευτείτε μικρά φωτιστικά δαπέδου, ώστε να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο διαμέρισμά σας; Βέβαια, μια ωραία ιδέα για την κεντρική τραπεζαρία είναι να αγοράσετε ένα retroκρεμαστό φωτιστικό με χρωματιστά καλώδια! Επιπλέον, πείτε «ναι» στον κρυφό φωτισμό, αφού θα «αγκαλιάσει» τις σκληρές γωνίες του σπιτιού σας.
«Τυλίξτε» τα έπιπλα με κουβέρτες και ριχτάρια
Το κλειδί για άνεση στο διαμέρισμά σας είναι οι κουβέρτες και τα ριχτάρια, ειδικά εάν έχετε καναπέδες σε «κρύα» χρώματα. Ανάψτε το τζάκι και ρίξτε ένα βυσσινί ριχτάρι και πολλά μαξιλάρια πάνω στους καναπέδες σας. Παράλληλα, αφήστε στην άκρη του μια fleece κουβέρτα για τις κρύες νύχτες.
Γεμίστε το σαλόνι με μαξιλάρες και μικρά μαξιλαράκια
Πέρα από τα μαξιλάρια πάνω στους καναπέδες και τις πολυθρόνες, ρίξτε στο πάτωμα 2-3 μαξιλάρες, ώστε να κάνετε το χώρο πιο φιλικό. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι τα μαξιλάρια είναι μαλακά και έχουν επενδυθεί με το κατάλληλο ύφασμα.
«Μετακομίστε» τα έπιπλα με στρατηγικό σχέδιο
Σπρώξτε τους καναπέδες, τις καρέκλες και τα φωτιστικά δαπέδου μακριά από τους τοίχους και προς το κέντρο του δωματίου. Έτσι, θα δημιουργηθεί περισσότερη οικειότητα και χωρίς αμφιβολία θα αισθανθείτε μεγαλύτερη «ζεστασιά». Απλά φροντίστε, να αλλάξετε τη θέση των επίπλων με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην εμποδίζεται η άνετη κυκλοφορία.
πηγή:fashionist.gr

Σχόλια

BLOGGER: 1
Loading...



Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Δημιουργήστε έναν ζεστό και άνετο χώρο, με απλές ιδέες διακόσμησης!
Δημιουργήστε έναν ζεστό και άνετο χώρο, με απλές ιδέες διακόσμησης!
https://1.bp.blogspot.com/-1cxpjIou5YI/VtSv8TxXhqI/AAAAAAAAa60/MABIdi66IJI/s400/tumblr_nw9skun02a1r6kaa9o5_1280.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-1cxpjIou5YI/VtSv8TxXhqI/AAAAAAAAa60/MABIdi66IJI/s72-c/tumblr_nw9skun02a1r6kaa9o5_1280.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/blog-post.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/blog-post.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy