Έχεις μικρή κουζίνα; 8 tips που θα την μεταμορφώσουν

Μήπως η κουζίνα σας είναι πολύ μικρή και πιστεύετε πως δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να τρώτε μέσα σε αυτήν; Για σκεφτείτε το ξανά! ...


Μήπως η κουζίνα σας είναι πολύ μικρή και πιστεύετε πως δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να τρώτε μέσα σε αυτήν; Για σκεφτείτε το ξανά! Ίσως με τον κατάλληλο τρόπο διακόσμησης να μπορέσετε να μετατρέψετε την μικρή κουζίνα σας στον τέλειο χώρο για να τρώτε το πρωινό σας ή οποιοδήποτε άλλο γεύμα της ημέρας.



  • Δημιουργήστε το τραπέζι σας μπροστά στο παράθυρο Αν η κουζίνα σας έχει παράθυρο τότε μπορείτε πολύ εύκολα να τοποθετήσετε μπροστά του έναν μικρό πάγκο και μερικά σκαμπό τα οποία όταν δεν τα χρησιμοποιείτε θα τα βάζετε κάτω από τον πάγκο.
  • Προσθέστε το τραπέζι στην προέκταση του πάγκου της κουζίνας σας Μια επίσης ωραία ιδέα είναι να προσθέσετε ένα μικρό τραπεζάκι κατά μήκος του πάγκου σας. Απλά στερεώστε πάνω στον πάγκο μια ξύλινη πλάκα και προσθέστε μερικές καρέκλες. Αυτό το project πιάνει ελάχιστο χώρο και είναι μια φανταστική ιδέα για την κουζίνα σας.

Προσθέστε έναν μικρό έξτρα πάγκο δίπλα στον πάγκο της κουζίνας για να έχετε περισσότερη άνεση όταν τρώτε.

  • Μπορείτε να προεκτείνετε τον πάγκο σας Στην κουζίνα της παρακάτω εικόνας ο μικρός πάγκος προεκτείνεται με μια ημικυκλική έξτρα κατασκευή. Έτσι έχετε μεγαλύτερο χώρο για να ετοιμάζετε το φαγητό σας αλλά και μεγαλύτερο χώρο για να τρώτε χωρίς όμως να μικραίνει πολύ ο χώρος σας.

Ο έξτρα πάγκος που προστέθηκε σε αυτόν τον πάγκο της κουζίνας, μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλετε για εξοικονόμηση χώρου.
  • Σπαστό τραπέζι Μια επίσης όμορφη λύση που είναι άκρως λειτουργική για μικρές κουζίνες είναι τα σπαστά τραπέζια που βιδώνονται στον τοίχο και σπάνε ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.

Το σπαστό τραπέζι είναι η τέλεια λύση αν δεν έχετε καθόλου άλλο ελεύθερο χώρο στην κουζίνα σας.

  • Εκμεταλλευτείτε τους πάγκους σας Βγάλτε πάνω από τον πάγκο της κουζίνας όλα τα μαγειρικά σκεύη και τοποθετήστε τα σε ντουλάπια ή κρεμάστε τα ψηλά στην κουζίνα. Έτσι θα ελευθερωθεί ο πάγκος σας και θα μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε για να τρώτε και να κάθεστε πιο άνετα.

Κρεμμάστε τηγάνια και κατσαρόλες στο ταβάνι ώστε να αδειάσετε χώρο στον πάγκο που ήδη έχετε στην κουζίνα σας.

  • Βρείτε το κατάλληλο τραπέζι Αν θέλετε να προσθέσετε ένα μικρό τραπέζι που να είναι ταυτόχρονα και λειτουργικό, τότε σας έχουμε τη λύση στην παρακάτω εικόνα. Αυτό το τραπέζι έχει από τη μια μεριά ράφια ώστε να αποθηκεύετε πράγματα και από την άλλη δεν έχει τίποτα ώστε να μπορούν να μπαίνουν μέσα οι καρέκλες όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

Βρείτε ένα τραπέζι που να μην πιάνει πολύ χώρο αλλά να είναι ταυτόχρονα λειτουργικό.

  • Κάντε το όπως το κάνουν στο Παρίσι Στα περισσότερα cafe στο Παρίσι θα βρείτε μικροσκοπικά τραπεζάκια που έχουν πολύ στιλ και συνήθως είναι είτε ξύλινα είτε μεταλλικά. Βάλτε και εσείς ένα μικρό τραπεζάκι στην κουζίνα σας και 2 καρέκλες και απολαύστε το πρωινό σας σαν να είστε στο Παρίσι.

Μπορεί αυτό το τραπεζάκι να είναι πολύ μικρό αλλά τη δουλειά του την κάνει και επιπλέον δείχνει πολύ χαριτωμένο.

  • Κρεμάστε τις καρέκλες στον τοίχο Επειδή συνήθως οι καρέκλες είναι αυτές που πιάνουν τον περισσότερο χώρο, μπορείτε να τις κρεμάσετε στον τοίχο για να εξοικονομήσετε χώρο. Έτσι θα τις κατεβάζετε μόνο όταν θέλετε να κάτσετε για να φάτε και αμέσως μετά το γεύμα θα τις ανεβάζετε και πάλι στη θέση τους.

Αν δε θέλετε να έχετε ανοιχτές όλες τις καρέκλες στην κουζίνα γιατί πιάνουν χώρο, τότε κρεμάστε τις στον τοίχο.

Όπως είδατε υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για να βάλετε τραπέζι στην κουζίνα σας ακόμα και αν αυτή είναι μικροσκοπική. Διαλέξτε ποια από τις παραπάνω λύσεις ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και πράξτε αναλόγως!
πηγή:spirossoulis.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Έχεις μικρή κουζίνα; 8 tips που θα την μεταμορφώσουν
Έχεις μικρή κουζίνα; 8 tips που θα την μεταμορφώσουν
http://2.bp.blogspot.com/-bDA1vfrsfjM/VmDBtBUpDNI/AAAAAAAAYTA/o-Itl0rTQvc/s320/thehomeissue_trapezi06.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-bDA1vfrsfjM/VmDBtBUpDNI/AAAAAAAAYTA/o-Itl0rTQvc/s72-c/thehomeissue_trapezi06.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/12/8-tips.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/12/8-tips.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy