Πώς θα κάνετε οικονομία στα ψώνια του super market

Μπο­ρεί η εποχή που ζούμε να είναι δύ­σκο­λη, αλλά και εκεί­νες οι επο­χές του πα­ρελ­θό­ντος που γε­μί­ζα­με μέχρι πάνω ένα και δ...

super marketΜπο­ρεί η εποχή που ζούμε να είναι δύ­σκο­λη, αλλά και εκεί­νες οι επο­χές του πα­ρελ­θό­ντος που γε­μί­ζα­με μέχρι πάνω ένα και δυο κα­ρο­τσά­κια του super market μάλ­λον υπερ­βο­λή ήταν. Πώς μπο­ρού­με τώρα να κά­νου­με οι­κο­νο­μία στα ψώνια του super market; Και πραγ­μα­τι­κά να πλη­ρώ­νου­με λι­γό­τε­ρα και να έχου­με πε­ρισ­σό­τε­ρα; Γί­νε­ται! Απλώς όταν θα πη­γαί­νε­τε στο super market θα λει­τουρ­γεί­τε αλ­λιώς.
1. Κάντε λίστα
Ναι, ξέ­ρου­με και παλιά λίστα κά­να­τε αλλά τώρα θα την κά­νε­τε αφού πρώτα θα έχετε ελέγ­ξει όλα τα ντου­λά­πια σας και θα ση­μειώ­σε­τε αυτά που σας λεί­πουν.
2. Προ­τι­μή­στε με­γά­λες συ­σκευα­σί­ες
Ένα μα­λα­κτι­κό πλυ­ντη­ρί­ου που θα το χρη­σι­μο­ποιεί­σε­τε ούτως ή άλλως δεν πάει χα­μέ­νο και με­γά­λη συ­σκευα­σία να πά­ρε­τε. Πόσο μάλ­λον όταν στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα συμ­φέ­ρει πε­ρισ­σό­τε­ρο από μία μικρή.
3. Αλ­λά­ζε­τε μάρ­κες
Μπο­ρεί να σας βό­λε­ψε το συ­γκε­κρι­μέ­νο σα­μπουάν που χρη­σι­μο­ποιεί­τε ή τα ζυ­μα­ρι­κά για το πα­στί­τσιο, δείτε όμως και πιο πέρα στο ράφι. Μήπως μια άλλη μάρκα, εξί­σου καλή είναι πιο οι­κο­νο­μι­κή;
4. Προ­σο­χή στις προ­σφο­ρές
Προ­σέ­χε­τε τις προ­σφο­ρές καθώς μπο­ρεί να είναι πολύ πολύ συμ­φέ­ρου­σες, μπο­ρεί όμως και όχι. Αν στην πε­ρί­πτω­ση αγο­ράς δυο συ­σκευα­σιών δη­μη­τρια­κών τη δεύ­τε­ρη την πλη­ρώ­νε­τε μισή τιμή, συμ­φέ­ρει, αν όμως οι δυο συ­σκευα­σί­ες κο­στί­ζουν μόνο 5 λεπτά φθη­νό­τε­ρα, γιατί να το κά­νε­τε; Όμως, πολλά σού­περ μάρ­κετ κά­νουν με­ρι­κές μέρες απί­θα­νες προ­σφο­ρές με πραγ­μα­τι­κά μισές τιμές σε προ­ϊ­ό­ντα. Ενη­με­ρω­θεί­τε.
5. Στοπ σε ανα­ψυ­κτι­κά και λι­χου­διές
Το να μειώ­σε­τε την κα­τα­νά­λω­ση ανα­ψυ­κτι­κών και μι­κρών γλυ­κών, τσιπς κλπ. μόνο καλό θα κά­νε­τε και στην υγεία σας και στο πορ­το­φό­λι σας. Εξαι­ρού­νται φυ­σι­κά οι μέρες των γιορ­τών ή υπο­χρε­ώ­σε­ων που κάτι από αυτά πρέ­πει να έχετε!
6. Αγο­ρά­ζε­τε αλ­λα­ντι­κά και τυριά από τον πάγκο
Αγο­ρά­ζο­ντας συ­σκευα­σμέ­να αλ­λα­ντι­κά και τυριά δεν χά­νε­τε χρόνο πε­ρι­μέ­νο­ντας στον πάγκο, χά­νε­τε όμως χρή­μα­τα γιατί κο­στί­ζουν πολύ πε­ρισ­σό­τε­ρο απ΄ότι τα τυριά που κό­βο­νται επι τόπου και δεν συ­σκευά­ζο­νται. Αφή­στε δε που είναι και πιο φρέ­σκα!
7. Μην αγο­ρά­ζε­τε έτοι­μες σάλ­τσες και κα­τε­ψυγ­μέ­να φα­γη­τά 
Είναι ευ­νό­η­το πως κο­στί­ζουν πε­ρισ­σό­τε­ρο, ενώ δεν μπο­ρεί να είναι τόσο υγιει­νά ή νό­στι­μα όσο αυτά που θα ετοι­μά­σε­τε μόνη σας!
 πηγή:womannow.gr

Σχόλια

Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πώς θα κάνετε οικονομία στα ψώνια του super market
Πώς θα κάνετε οικονομία στα ψώνια του super market
http://womannow.gr/wp-content/uploads/2014/11/super-market-630x630.jpg?d9b5c6
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/03/super-market.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/03/super-market.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy