Τρικάκια... τσαγιού!- tips

Λατρεύετε να πίνετε τσάι; Έχετε σκεφτεί ποτέ σε πόσα απλά καθημερινά προβλήματα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει λύ...






Λατρεύετε να πίνετε τσάι; Έχετε σκεφτεί ποτέ σε πόσα απλά καθημερινά προβλήματα μπορεί να σας βοηθήσει και να σας δώσει λύσεις; Εμείς σας λέμε κάποια από αυτά.





Ενυδατώνει το δέρμα μας
Γεμίστε τη μπανιέρα σας με νερό και ρίξτε μέσα όλα τα χρησιμοποιημένα φακελάκια από τσάι. Θα αναζωογονήσετε το δέρμα σας και θα του προσφέρετε μοναδική ενυδάτωση, αφού τα φύλλα τσαγιού έχουν την ιδιότητα να αποκαθιστούν το αφυδατωμένο δέρμα και δρουν αντιοξειδωτικά, ειδικά του πράσινου τσαγιού.
Διώχνει τους λεκέδες
Γεμίστε το νεροχύτη σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα τα τηγάνια και τα κατσαρολικά σας και προσθέστε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Οι τανίνες, που περιέχονται στο τσάι θα εξαφανίσουν αμέσως τους επίμονους λεκέδες.
Απομακρύνει τους μαύρους κύκλους
Τα φακελάκια τσαγιού θα απομακρύνουν την κούραση, τις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους. Τοποθετήστε κρύα τα φακελάκια του τσαγιού και αφήστε τα για 10 λεπτά στα μάτια σας. Ενώ για τη «γερασμένη» όψη των ματιών σας, επιλέξτε το χαμομήλι, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.
Διώχνει τις δυσάρεστες μυρωδιές
Ανανεώστε τη μυρωδιά του σπιτιού σας, αφήνοντας φακελάκια τσαγιού εδώ και εκεί. Μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά στο ψυγείο, για να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές των φαγητών, να ψεκάσετε με τσάι το χαλί και τα υφάσματα του σπιτιού σας ή ακόμα και να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό αποσμητικό χώρου, τοποθετώντας σε ένα μπουκάλι νερό, σακουλάκια από τσάι έχοντάς τα ξαναβράσει διπλές φορές. Προσθέστε τα αγαπημένα σας έλαια και απολαύστε νέες μυρωδιές.
Μας απαλλάσσει από τσιμπήματα εντόμων
Για τα τσιμπήματα των εντόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σακουλάκια σαν κομπρέσα, για να απαλύνετε τον πόνο. Απλά τοποθετήστε στην περιοχή του τσιμπήματος ένα κρύο φακελάκι με τσάι, για να μειώσετε τη φλεγμονή. Το καλοκαίρι επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο, αν έχετε καεί από τον ήλιο.
Χαρίζει λάμψη στα έπιπλα μας
Ο καλύτερος τρόπος για να φρεσκάρετε τα ξύλινα πατώματα και έπιπλα είναι να βράσετε 6-10 φακελάκια τσαγιού, να τα τοποθετήστε σε έναν κουβά με νερό και έπειτα να σφουγγαρίσετε το πάτωμά σας ή να καθαρίσετε τις επιφάνειες των επίπλων σας με ένα μαλακό πανί.
Διώχνει την άσχημη αναπνοή
Απλά κάντε πλύσεις, με αρωματικό τσάι ιδιαίτερα τσάι με μέντα. Εξαφανίζει αμέσως το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής.
Κάνουμε πεντικιούρ
Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε μέσα τα πόδια σας, για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα χρειαστείτε φυσικά περισσότερα από ένα φακελάκι, αλλά η αντιβακτηριδιακή δράση του τσαγιού, θα σας ανταμείψει.
Φτιάχνουμε το δικό μας αρωματικό ρύζι
Μέσα στο νερό που βράζει βάλτε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Με τσάι «jasmine» το ρύζι σας θα αποκτήσει υπέροχη γεύση και άρωμα.
πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Τρικάκια... τσαγιού!- tips
Τρικάκια... τσαγιού!- tips
http://2.bp.blogspot.com/-vOzCz2nO21g/U68zSCsXteI/AAAAAAAAVow/ydP92PHKLic/s1600/TreattSweet-Tea.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-vOzCz2nO21g/U68zSCsXteI/AAAAAAAAVow/ydP92PHKLic/s72-c/TreattSweet-Tea.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/tips_28.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/tips_28.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy