Συμβουλές και φροντίδα για τα κρυστάλλινα ποτήρια σας.

 Χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να τα έχετε πάντα ''σαν καινούργια'' . 1) Τα κρύσταλλα σας πρέπει να ...






 Χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να τα έχετε πάντα ''σαν καινούργια'' .
1) Τα κρύσταλλα σας πρέπει να πλένονται στο χέρι με ζεστό νερό, ήπιο απορρυπαντικό και διάλυμα ξυδιού ή λεμονιού.







2) Αποφεύγετε να πλένετε στο πλυντήριο πιάτων, αν το κάνετε αυτό μόνο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία (ειδικό πρόγραμμα) με ελάχιστη ποσότητα ήπιου και επώνυμου απορρυπαντικού (non-abrasive) που συνιστούν οι κατασκευαστές. Η συχνή χρήση πλυντηρίου πιάτων και ενός μη συμβατικού απορρυπαντικού θα χαράξει και θα εξασθενίσει την επιφάνεια του κρυστάλλου, δημιουργώντας γρατσουνιές και θαμπάδα. Η υψηλή θερμοκρασία ενός πλυντηρίου πιάτων μπορεί να αναγκάσει το κρύσταλλο να ραγίσει και το απορρυπαντικό θα εκ τρίψει την επιφάνεια γυαλιού. Αυτό θα αναγκάσει τα κρύσταλλα σας να έχουν μια μόνιμη νεφελώδη εμφάνιση.
3) Αποφεύγετε να τοποθετείτε στο πλυντήριο πιάτων ποτήρια με χρυσό, πλατίνα και εξωτερική βαφή γιατί μπορεί να αφαιρεθεί μέρος της διακόσμησης ή του χρώματος τους. Προσέχετε πάντα τα χρωματιστά ποτήρια. Οποιοδήποτε ποτήρι κατασκευάζεται σε διπλή στρώση και το χρώμα είναι μέσα στη μάζα δεν έχει πρόβλημα κατά τη πλύση στο πλυντήριο. Σε περίπτωση που το χρώμα δεν είναι στην μάζα δεν συνιστάται για χρήση στο πλυντήριο.
4) Τοποθετείτε τα κρύσταλλα ασφαλώς στις θήκες του πλυντηρίου αφήνοντας πάντα αρκετό χώρο μεταξύ τους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χείλος των ποτηριών.
5) Στις καράφες κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, γεμίστε ζεστό νερό, προσθέσετε λίγο ξύδι και 2 κουτάλια της σούπας ρύζι άψητο, ανακινήστε καλά έτσι ώστε να καθαρίσει ομοιόμορφα όλη η εσωτερική επιφάνεια. Αν διαπιστώσετε ότι το πώμα έχει κολλήσει, τυλίξτε το λαιμό της καράφας με ένα ζεστό-υγρό πανί, αφήστε το για λίγο και έτσι θα ξεκολλήσει.
6) Μην αφήνετε τα κρύσταλλα σας μουσκεμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκουπίζετε πάντα με μαλακό πανί.
7) Κατά το πλύσιμο στο χέρι, αποφύγετε τρίψιμο με χρήση λειαντικών, για να αποτρέψετε τη σμίλευση και γρατσούνισμα του κρυστάλλου. Αφαιρέστε όλα τα δαχτυλίδια και κοσμήματα κατά τη διάρκεια της πλύσης δεδομένου ότι μπορούν να το γρατζουνίσουν.

Υ.Σ. Αν κατά την χρήση κάποια ποτήρια έχουν σημάδια,  γδαρσίματα, ακόμα και μικροσπασίματα, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση, ζητώντας την βοήθεια των ειδικών. 

Το εργαστήριο επεξεργασίας κρυστάλλων του Λεωνίδα Ζιγκερίδη θα σας δώσει την λύση.
Λασκαρίδου 160 στην Καλλιθέα τηλ: 210-9516509

Επιμέλεια κειμένου:www.studio-n24

Σχόλια

BLOGGER: 1
Loading...



Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Συμβουλές και φροντίδα για τα κρυστάλλινα ποτήρια σας.
Συμβουλές και φροντίδα για τα κρυστάλλινα ποτήρια σας.
http://4.bp.blogspot.com/-kBLZuJ19NWw/U4-pNPNbsII/AAAAAAAAVac/DoNMaTsMMrg/s1600/724.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-kBLZuJ19NWw/U4-pNPNbsII/AAAAAAAAVac/DoNMaTsMMrg/s72-c/724.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/blog-post_5.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/blog-post_5.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy