Βιβλία που σε ταξιδεύουν ….

  Συνδυάστε την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά µε το διάβασµα, εξερευνώντας τον υπέροχο κόσµο των βιβλίων. Ιστορίες µυστηρίου, έρωτ...

shutterstock_25897978

 

Συνδυάστε την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά µε το διάβασµα, εξερευνώντας τον υπέροχο κόσµο των βιβλίων. Ιστορίες µυστηρίου, έρωτες και πάθη θα συντροφεύσουν υπέροχα τις διακοπές σας. Καλές βουτιές λοιπόν στη θάλασσα αλλά και στα βιβλία!
 

To βυθισμένο βασίλειο, Γιώργος Κουκούλας, Εκδόσεις Διόπτρα

Τι σχέση μπορεί να έχει η κοσμοπολίτικη Σαντορίνη με τη χαμένη Ατλαντίδα; Δυο ιστορίες που τις χωρίζουν χιλιάδες χρόνια, αλλά τις ενώνουν πολλά περισσότερα. Ο Νικόδημος είναι ένας παθιασμένος καθηγητής που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο κυνήγι ενός θρύλου. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη. Μια ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του πολιτισμού για πάντα.
 
Φίλες για πάντα, Jennifer Weiner, Εκδόσεις Διόπτρα
Μια σπουδαία, ξεκαρδιστική περιπέτεια που σου κόβει την ανάσα, μια ιστορία για την προδοσία και την πίστη, την οικογένεια και τα μυστικά των μικρών πόλεων. Ένα βιβλίο για τη ζωή που κυλά μες στην τραγωδία, για τον έρωτα που φανερώνεται εκεί που δεν τον περιμένεις, και για τους δεσμούς που κρατάνε δυο φίλες ενωμένες για πάντα.








Από την Άιντα στον Χαβιέρ, Τζον Μπέργκερ, Εκδόσεις Πατάκη
Το «Από την Άιντα στον Χαβιέρ» είναι µια υπέροχη ιστορία αγάπης από ένα σπουδαίο συγγραφέα του καιρού µας και µια συγκλονιστική εξερεύνηση των δρόµων που ακολουθεί η ανθρωπότητα για να επικυρώσει την ύπαρξή της µε οδηγό την άσβεστη ελπίδα.
Ο Τζον Μπέργκερ µάς έκανε ένα υπέροχο δώρο. Το βιβλίο αυτό είναι µια σπουδή πάνω στην ελεγχόµενη οργή, σµιλεµένη µε τα εργαλεία της τρυφερότητας και µια κοφτερή πολιτική µατιά. Ό,τι γράφει είναι βαθύ, ακριβές και στοχευµένο: η ελευθερία και η στέρηση της ελευθερίας, η ελπίδα και η στέρηση της ελπίδας, η αγάπη κι ο αβάσταχτος καηµός που παίρνει τη θέση της όταν τα πρόσωπα που αγαπιούνται χωρίζονται βίαια.

Λέσχη Σέρλοκ Xολμς, Γκράχαμ Μουρ, Εκδόσεις Κέδρος

Με μια αφήγηση που πηγαινοέρχεται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα, ανάμεσα στο Λονδίνο του ύστερου 19ου αιώνα και στη Νέα Υόρκη του 20ού, η Λέσχη Σέρλοκ Χολμς είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα μυστηρίου που αποδίδει φόρο τιμής στον Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και στο διασημότερο ήρωα στην ιστορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, τον Σέρλοκ Xολμς.




Φαντασία, η μεγάλη diva, Μαρία Λεβέντη, Εκδόσεις Χρυσαλλίδα
Το βιβλίο είναι ένας οδηγός για την αγάπη και την αλήθεια που ξεπερνά το χρόνο. Μια πραγματικά πολύτιμη πνευματική εργαλειοθήκη που προορίζεται για ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς να ζήσουν μια ζωή με νόημα, πώς να βρουν ένα σύντροφο ψυχής, πώς να συναντηθούν με τον εσωτερικό τους δάσκαλο και να αγγίξουν το άπειρο! Η ψυχίατρος και συγγραφέας Μαρία Λεβέντη με ολοκληρωμένες πρακτικές ασκήσεις, κατανοητές οδηγίες και ζωντανά παραδείγματα σε προσανατολίζει με ευκολία και ακρίβεια στο δρόμο της προσωπικής ελευθερίας.


Το αγόρι που μιλούσε με τους πλανήτες, Κριστίν Μπαρνέτ, Εκδόσεις Ψυχογιός
 

Η αληθινή ιστορία του Τζέικομπ Μπαρνέτ σε μια κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του. Ο Τζέικομπ έχει δείκτη ευφυΐας υψηλότερο του Αϊνστάιν. Διαθέτει φωτογραφική μνήμη. Έμαθε να λύνει μαθηματικές εξισώσεις μέσα σε δυο εβδομάδες, μόνος του. Σε ηλικία εννέα χρόνων άρχισε να αναπτύσσει μια πρωτότυπη θεωρία στον τομέα της αστροφυσικής η οποία λειτουργεί ως προέκταση της Θεωρίας της Σχετικότητας και η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα του εξασφαλίσει πολύ σύντομα μια υποψηφιότητα για το βραβείο Νομπέλ. Σήμερα, σε ηλικία δεκατριών χρόνων εργάζεται κανονικά, ως ερευνητής, στον τομέα της κβαντικής φυσικής.




Πέτρα και μέλι, Χριστίνα Ζεμπή, Εκδόσεις Ωκεανίδα
 

Πρωταγωνίστρια είναι η Μάνη. Από εκεί θα αναγκαστεί να φύγει ο δεκαπεντάχρονος Οδυσσέας για Αμερική, όταν ένα ατύχημα θα ξυπνήσει μνήμες βεντέτας. Μπορεί η επιστροφή του 17 χρόνια μετά να γίνεται με σκοπό την εκδίκηση, αλλά δεν έχει λογαριάσει το παιχνίδι του έρωτα. Ένας φλογερός έρωτας που τα σαρώνει όλα. Παρελθόν και παρόν κι ακόμα περισσότερο το μέλλον.






Βαθύ, Βελούδινο Σκοτάδι, Ευσταθίου Ευαγγελία, Εκδόσεις Λιβάνη
Στην Ισπανία του 15ου αιώνα, η νεαρή χωρική Μαρία Ρεγγίνα Σίλβα καταριέται τον άρχοντα του τόπου της, κόμη Ραφαέλ Μιγκέλ Ρέγιες, να ζει αιώνια στα σκοτάδια. Και η κατάρα της, διαπερνώντας τα τείχη του χρόνου, καταδικάζει όσους είναι γραφτό να αγαπηθούν να καίγονται στις φλόγες του μίσους. Πέντε αιώνες αργότερα, ξενιστές των ψυχών που δε γαλήνεψαν ποτέ είναι πλέον ο διάσημος συνθέτης Ραφαέλ Κορμανός και η ζωγράφος Ρεγγίνα Ζελιώτη.  Η μοίρα τούς θέλει εχθρούς, αλλά η ανάγκη τους για λύτρωση συνοδοιπόρους. Θα τα καταφέρουν; Θα συνεχίσουν να είναι οι τελευταίοι κρίκοι στην αλυσίδα του μίσους, που τους κρατά αιχμάλωτους σε ένα βαθύ, ατέλειωτο σκοτάδι, ή θα σπάσουν τα δεσμά και θα αντικρίσουν τον ήλιο;

πηγή Natura Nrg

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Βιβλία που σε ταξιδεύουν ….
Βιβλία που σε ταξιδεύουν ….
http://www.naturanrg.gr/wp-content/uploads/2013/07/shutterstock_25897978.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-HxKB-kA8Dug/U5CjR3c5GEI/AAAAAAAAVeY/Y9uRLYEC5-g/s72-c/634a.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/blog-post_4298.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/06/blog-post_4298.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy