Ανοιξιάτικες Συμβουλές Οργάνωσης για την Ντουλάπα σας

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν έρχεται η άνοιξη, θέλουμε να οργανώσουμε τους χώρους μας. Ίσως επειδή ο ήλιος εμφανίζεται και έχ...




Οι περισσότεροι από εμάς, όταν έρχεται η άνοιξη, θέλουμε να οργανώσουμε τους χώρους μας. Ίσως επειδή ο ήλιος εμφανίζεται και έχουμε περισσότερη ενέργεια από ότι το χειμώνα.
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε και να οργανώσουμε τις ντουλάπες μας για την νέα εποχή. Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν για αυτή τη δουλειά.



1. Ξεκινήστε με ένα καλό καθάρισμα! Αφαιρέστε μέσα από τις ντουλάπες όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και ότι άλλα αντικείμενα υπάρχουν. Ξεσκονίστε  όλα τα ράφια, τα συρτάρια, καθώς και τις μπάρες κρεμάσματος. Στη συνέχεια σκουπίστε το δάπεδο της ντουλάπας με την ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστε.
2. Στη συνέχεια περάστε στο ξεκαθάρισμα των ρούχων σας. Ξεχωρίστε τα ρούχα σας σε τέσσερις κατηγορίες: Τα ρούχα που είναι εκτός εποχής ώστε να τα πλύνετε και να τα αποθηκεύσετε, τα ρούχα που έχουν φθαρεί και χρειάζονται κάποια επιδιόρθωση πριν τα αποθηκεύσετε, τα ρούχα που θα επιστρέψουν και πάλι στη ντουλάπα και τα ρούχα που δεν φορέσατε ή δεν πρόκειται να φορέσετε ώστε να τα δωρίσετε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.
3. Ενώ η ντουλάπα σας είναι άδεια, προσπαθήστε να φανταστείτε πως θα θέλατε να είναι. Χρειάζεστε περισσότερα ράφια, χρειάζεστε κάποια άγκιστρα στη πόρτα για τα μαντήλια σας ή έναν εσωτερικό καθρέφτη: Αν ναι, τότε τώρα είναι η σωστή ώρα για να τα εγκαταστήσετε.
4. Προσπαθήστε όλες οι κρεμάστρες σας να έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα. ‘Όταν οι κρεμάστρες είναι ίδιες καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και το αποτέλεσμα στην εμφάνιση της ντουλάπας δείχνει πιο οργανωμένο.
5. Ομαδοποιείσθε τις κατηγορίες των ρούχων. Κρεμάστε όλες τις φούστες μαζί, όλα τα παντελόνια μαζί κλπ. για να διευκολύνετε την αναζήτηση σας. Αυτός ο τρόπος θα σας βοηθήσει ώστε να κάνετε και νέους συνδυασμούς στα ρούχα σας.

πηγή:elenaarsenoglou.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Ανοιξιάτικες Συμβουλές Οργάνωσης για την Ντουλάπα σας
Ανοιξιάτικες Συμβουλές Οργάνωσης για την Ντουλάπα σας
http://elenaarsenoglou.com/wp-content/uploads/Spring-Tips-for-your-Closet_2.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_6547.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/05/blog-post_6547.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy