Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα απροσδόκητο καλό … αν πάμε σε ένα γάμο ή την παραμονή ενός νέου έτους. Όμως, ενώ πολλές από εμάς επιθυμούν τις «ψεύτικες» βλεφαρίδες της Kim Kardashian σε καθημερινή βάση.
Έχουμε βρει ένα τέχνασμα χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο είδος οικιακής χρήσης που μπορεί να κάνει μια μοντέρνα εμφάνιση με faux αλλά πραγματικά αποτελέσματα. (Bonus:. δεν απαιτείται κόλλα και ένα σταθερό χέρι).




3


Άγονες βλεφαρίδες με μάσκαρα. Κοντόχοντρες δύσκολα ανιχνεύσιμες ακόμα και με το μακιγιάζ τους, και κάνουν τα μάτια να φαίνονται απλά και όχι έντονα ακόμα κι αν έχουν στρωμένη σκιά τα βλέφαρα.
Βήμα 1

Για να ξεκινήσετε , να δώσετε στις βλεφαρίδες την τέλεια καμπύλη με ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες από τη βάση σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις άκρες , κρατήστε το για οκτώ δευτερόλεπτα κάθε φορά.
Εδώ , χρησιμοποιήσαμε MAC Full Lash μπικουτί που διαθέτει στρογγυλεμένες pad, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ένα απαλό τόξο.
Βήμα 2
54
Per;aste tiw βλεφαρίδες με ένα έως δύο στρώσεις μάσκαρα από τις ρίζες ως τις άκρες .
Επιλέξτε μια μάσκαρα νέου τύπου κεριο , που δεν είναι ξηρές ή σκληραίνουν στις βλεφαρίδες έτσι ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε εκ νέου πολλές φορές ( ακόμη και όλη την ημέρα ! ), χωρίς φόβους για την απολέπιση ή συσσώρευση .
Βήμα 3

Βάλτε λίγο ταλκ σε ένα βάζο ή ακόμη και στην παλάμη του χεριού σας, στη συνέχεια βυθίστε ένα Q -tip στη λευκή σκόνη.
Βήμα 4
6
Το περνάτε τόσο στις κορυφές και στις ρίζες των βλεφαρίδων με τη σκόνη του μωρού , βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει όλο το μήκος τους με ένα ελαφρύ στρώμα. Οι βλεφαρίδες σας θα πρέπει να φαίνονται μάλλον σταχτί όταν τελειώσετε .
Βήμα 5
7
Εφαρμόστε μια ακόμα στρώση μάσκαρα από τις ρίζες ως τις άκρες για να μετατρέψει τις βλεφαρίδες σε κορακί μαύρες και πάλι. Για οποιαδήποτε απείθαρχη μάζες ή αν έχουν κολλήσει μεταξύ τους , χωρίστε τις στη συνέχεια με μια παραμάνα. Προσεκτικά τώρα!
Μετά
8
Παρατηρήστε πόσο πιο χοντρές, πληρέστερες και με όγκο μαύρες φαίνονται στα δεξιά από τις εντελώς γυμνές στα αριστερά. Θα τολμούσαμε να πούμε ότι έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος.
πηγή:sissyfeida.gr