Τα πιο συχνά λάθη στην απολέπιση -ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο σωστός τρόπος περιποίησης, για μια επιδερμίδα που θα λάμπει από υγεία. ...

Τα πιο συχνά λάθη στην απολέπιση

Ο σωστός τρόπος περιποίησης, για μια επιδερμίδα που θα λάμπει από υγεία.
Γεγονός είναι ότι για να δείχνουμε και να παραμένουμε όμορφες πρέπει να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα που μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα σε ό,τι έχει να κάνει με την περιποίηση του δέρματος είναι η απολέπιση.


 Κάποιες τα τηρούν ευλαβικά, άλλες πάλι δεν ασχολούνται και τόσο ή δεν ακολουθούν σωστά τα βήματα, με αποτέλεσμα αντί να κάνουν καλό, να κάνουν περισσότερο κακό στην επιδερμίδα τους. Δείτε παρακάτω τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην απολέπιση, όπως τα συγκέντρωσε η Olga Kachmar για την ιστοσελίδα en.amerikanki.com.
1. Στεγνή απολέπιση
Το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο για να προχωρήσετε στην απολέπιση. Δε θα καταφέρετε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν το δέρμα σας είναι στεγνό. Φροντίστε να βρέξετε καλά την επιδερμίδα σας με ένα σφουγγάρι ή με μια ειδική βούρτσα για απολέπιση. Η στεγνή απολέπιση μπορεί να είναι αποτελεσματική σε άλλες περιοχές του σώματος, όχι όμως και για το πρόσωπο. Γι’ αυτό ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας, προτού εφαρμόσετε το scrub, αν θέλετε να αποφύγετε εξανθήματα κι ερεθισμούς.
2. Σκληρά συστατικά
Να είσαστε πολύ προσεκτική όταν επιλέγετε το προϊόν απολέπισης για το δικό σας τύπο επιδερμίδας. Όσες έχουν ξηρό, λιπαρό κι ευαίσθητο δέρμα πρέπει να αποφεύγουν τα σκληρά χημικά συστατικά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε απλά και φυσικά συστατικά, τα οποία κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά.
3. Κάνετε απολέπιση πιο συχνά απ’ όσο πρέπει
Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν πιο συχνά απολέπιση απ’ όσο πραγματικά χρειάζεται η επιδερμίδα τους. Όμως αυτό είναι λάθος. Όσες κάνουν σε καθημερινή βάση απολέπιση, δεν αντιλαμβάνονται ότι κάνουν περισσότερο κακό στην επιδερμίδα τους και πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Η συχνή απολέπιση προκαλεί ξηρότητα στο δέρμα. Ιδανικά, η επιδερμίδα σας δε θα χρειάζεται πάνω από μία ή δύο φορές την εβδομάδα απολέπιση.
4. Ξεχνάτε την ενυδάτωση αμέσως μετά
Η απολέπιση είναι ένα από τα "βήματα ομορφιάς" που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα. Αλλά όχι το μοναδικό! Έτσι, δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι αμέσως μετά την απολέπιση, είναι σημαντικό να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Διαφορετικά, θα υποφέρετε από ερεθισμούς.
5. Κάνετε απολέπιση μόνο στο πρόσωπο
Ο λόγος για τον οποίο κάνουμε την απολέπιση είναι για να αφαιρέσουμε τα νεκρά κύτταρα και τη βρωμιά που συσσωρεύεται στην επιδερμίδα μας. Όμως αυτά δεν υπάρχουν μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις εξής περιοχές: στήθος, λαιμός, αγκώνες και γόνατα.
6. Το παρακάνετε με την… ένταση στην απολέπιση
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε είναι ότι το παρακάνετε με την ένταση που ασκείτε, όταν κάνετε απολέπιση. Αυτό μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα σας. Οι κινήσεις σας δε χρειάζεται να είναι απότομες και σκληρές, αλλά απαλές και σταδιακές. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, αντί για οποιοδήποτε άλλο εργαλείο απολέπισης που κυκλοφορεί στο εμπόριο.
πηγή:news.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Τα πιο συχνά λάθη στην απολέπιση -ΟΜΟΡΦΙΑ
Τα πιο συχνά λάθη στην απολέπιση -ΟΜΟΡΦΙΑ
http://air.news.gr/cov/sc/scrub.JPG_2014_3_27_11_23_44.jpg_b2.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/04/blog-post_1.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/04/blog-post_1.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy