Σουδάκια: Η αγαπημένη λιχουδιά των παιδικών μας χρόνων! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε, ας το διαπιστώσουμε μαζί! ...
Σουδάκια: Η αγαπημένη λιχουδιά των παιδικών μας χρόνων! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεστε, ας το διαπιστώσουμε μαζί!
Ας τo φτιάξουμε!
- Βράζουμε το νερό και το βιτάμ. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν σχηματιστεί σαν μπάλα στο κουτάλι. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να «ξεκουραστεί». Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και τα χτυπάμε με τον ίδιο τρόπο.
- Σε λαδόκολλα επάνω βάζουμε με κουτάλι κομμάτια ζύμης πιο μεγάλα από καρύδι. ‘Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα τέταρτο χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150-170 και τα αφήνουμε άλλα 45' λεπτά.
- Ανοίγουμε τα σου από τη μια πλευρά. Αν είναι υγρά τα αφήνουμε λίγο ακόμα σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Τα γεμίζουμε με κρέμα ζαχαροπλαστικής και ρίχνουμε από επάνω λιωμένη σοκολάτα.
πηγή:.livesmart.gr