Πώς θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις ντουλάπες σας

Οι ντου­λά­πες και τα συρ­τά­ρια σας χρειά­ζο­νται ένα καλό ξε­κα­θά­ρι­σμα, αφού έχουν τόσα πράγ­μα­τα που πλέον δεν χω­ρούν. Πρ...

5b3c329bc354c4601a434466a53071cb

Οι ντου­λά­πες και τα συρ­τά­ρια σας χρειά­ζο­νται ένα καλό ξε­κα­θά­ρι­σμα, αφού έχουν τόσα πράγ­μα­τα που πλέον δεν χω­ρούν. Πρέ­πει κάτι να κά­νε­τε για να… “ανα­πνεύ­σουν” κι εσείς να τα βρί­σκε­τε όλα πιο εύ­κο­λα.



 Έστω κι αν στο πα­ρελ­θόν έχετε επι­χει­ρή­σει να κά­νε­τε αυτό το ξε­κα­θά­ρι­σμα που απέβη όμως άκαρ­πο (αφού η μία μπλού­ζα ήταν παλιά η αγα­πη­μέ­νη σας και το κολιέ με τις πο­λύ­χρω­μες πέ­τρες δεν θέ­λα­τε να το κρύ­ψε­τε γιατί μπο­ρεί κάπου, κά­πο­τε να το φο­ρού­σα­τε) αυτή τη φορά θα το κά­νε­τε σωστά. Ανοίξ­τε λοι­πόν ένα συρ­τά­ρι ή ντου­λά­πι, βγάλ­τε από μέσα ό,τι έχετε, ακου­μπή­στε τα στο κρε­βά­τι και κάντε τις πα­ρα­κά­τω ερω­τή­σεις για τα πράγ­μα­τα που θα πιά­σε­τε στα χέρια σας και ξέ­ρε­τε πως δεν πο­λυ­χρη­σι­μο­ποιεί­τε ή δεν φο­ρά­τε. Με ει­λι­κρί­νεια ν΄απα­ντή­σε­τε, για να κά­νε­τε τέ­λειο ξε­κα­θά­ρι­σμα!
1. Αυτό είναι κάτι που το χρη­σι­μο­ποιώ συχνά; Το κρα­τά­τε
2. Αν όχι, είναι κάτι που το αγαπώ; Πάλι το κρα­τά­τε αλλά το το­πο­θε­τεί­τε αλλού (ίσως στο πα­τά­ρι ή σ΄ένα ψηλό ντου­λά­πι)
3. Μήπως το κρα­τάω επει­δή απλώς δεν θέλω να το πε­τά­ξω; Εδώ, μάλ­λον δεν το κρα­τά­τε…
4. Μήπως το φυλάω επει­δή θα έπρε­πε να το αγα­πάω; Το κρα­τά­τε το­πο­θε­τώ­ντας το σ΄ένα κουτί που απ΄έξω θα γρά­ψε­τε “αγα­πη­μέ­να” και το πάτε στην απο­θή­κη. Για να γί­νου­με πιο σα­φείς, φυ­σι­κά και πρέ­πει ν΄αγα­πά­τε τα πρώτα πα­που­τσά­κια του παι­διού σας, αλλά δεν χρειά­ζε­ται να τα έχετε σε πρώτη ζή­τη­ση στη ντου­λά­πα!
5. Μήπως το έχω ακόμη μήπως κά­πο­τε το χρη­σι­μο­ποι­ή­σω; Δεν θα το χρη­σι­μο­ποι­ή­σε­τε ποτέ, χα­ρί­στε το.
6. Μήπως έχω πολλά ίδια πράγ­μα­τα που μοιά­ζουν με αυτό; Αν έχετε πε­ρισ­σό­τε­ρα από 3 μαύρα ζι­βά­γκο, κα­τα­λα­βαί­νε­τε πως δεν γί­νε­ται να χρειά­ζε­στε και τέ­ταρ­το. Χα­ρί­στε το!
7. Μπο­ρεί κά­ποιο άλλο αντι­κεί­με­νο που ήδη χρη­σι­μο­ποιώ να κάνει την ίδια δου­λειά με αυτό που φυλάω; Αν έχετε κάτι πα­ρεμ­φε­ρές το οποίο σας βο­λεύ­ει πε­ρισ­σό­τε­ρο, χα­ρί­στε το αυτό.
8. Μήπως το κρα­τάω ενώ έχει χα­λά­σει, σπά­σει επει­δή ευ­ελ­πι­στώ πως μια μέρα θα το φτιά­ξω; Αφού δεν το έχετε φτιά­ξει μέχρι σή­με­ρα, δεν θα το φτιά­ξε­τε ποτέ. Αλλά μην σας σπάμε τα φτερά… Βγάλ­τε το έξω από τη ντου­λά­πα, ξε­κα­θά­ρι­σμα κά­νου­με εξάλ­λου, βάλτε το σε μια σα­κού­λα μαζί με άλλα χα­λα­σμέ­να και προ­γραμ­μα­τί­στε να το φτιά­ξε­τε μέσα στην εβδο­μά­δα. Αν πε­ρά­σει η εβδο­μά­δα και η σα­κού­λα βρί­σκε­ται ακόμη σπίτι σας με τα πράγ­μα­τα μέσα, απλώς πε­τάξ­τε την!
9. Αξί­ζει ο κόπος που το φυλάω, το κα­θα­ρί­ζω και το τα­κτο­ποιώ; Για να αξί­ζει τον κόπο θα πρέ­πει να έχετε απα­ντή­σει κα­τα­φα­τι­κά σε αρ­κε­τές από τις πιο πάνω ερω­τή­σεις. Ξέ­ρε­τε εσείς! 
10. Μήπως πιά­νει τόπο που θα μπο­ρού­σα να αξιο­ποι­ή­σω για άλλα πιο χρή­σι­μα πράγ­μα­τα; Αν η απά­ντη­ση είναι ναι, πε­τάξ­τε το ή χα­ρί­στε το!
Φυ­σι­κά αν το ξε­κα­θά­ρι­σμα της ντου­λά­πας αφορά σε ρούχα, πα­πού­τσια κι αξε­σουάρ πρέ­πει σί­γου­ρα να λά­βε­τε υπόψη σας, αν δεν είναι κάτι κλα­σι­κό, αν φο­ριέ­ται ακόμη,αν  είναι στη μόδα ή θα μοιά­ζε­τε σα να ξε­φύ­γα­τε από… άλλη εποχή!
πηγή:womannow.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πώς θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις ντουλάπες σας
Πώς θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις ντουλάπες σας
http://womannow.gr/wp-content/uploads/2014/02/5b3c329bc354c4601a434466a53071cb-465x296.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_570.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/03/blog-post_570.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy