7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια

Ανακυκλώστε τα άχρηστα πλαστικά μπουκάλια… και αποκτήστε νέες δημιουργίες για το διαμέρισμα και τον κήπο σας! Οι επτά «έξυπνες» ιδέες...




Ανακυκλώστε τα άχρηστα πλαστικά μπουκάλια… και αποκτήστε νέες δημιουργίες για το διαμέρισμα και τον κήπο σας! Οι επτά «έξυπνες» ιδέες θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας και ταυτόχρονα θα γλιτώσουν το περιβάλλον από πλαστικά σκουπίδια που χρειάζονται 700 χρόνια μέχρι να λιώσουν. Γι’ αυτό κινηθείτε με «πράσινη» φιλοσοφία και αλλάξτε το χώρο σας εντελώς ανέξοδα…




 
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Αποθηκεύστε ρύζι και ζυμαρικά μέσα στα πλαστικά μπουκάλια
Χρησιμοποιήστε δύο πλαστικά μπουκάλια του λίτρου και μετατρέψτε τα σε ένα πρωτότυπο «βάζο» για να αποθηκεύσετε ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, φασόλια κ.α. Πάρτε ένα ψαλίδι και κόψτε τα μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη, αφαιρώντας ουσιαστικά το στόμιο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενώσετε τη βάση του «βάζου» (το μεγαλύτερο κομμάτι) με το καπάκι του (το μικρότερο τμήμα).
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Αποκτήστε μια θήκη «φόρτισης» του κινητού
Γιατί να ακουμπάτε το κινητό στο πάτωμα, όταν φορτίζει; Πλύνετε καλά ένα μπουκάλι σαμπουάν και κόψτε το με ένα ψαλίδι, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια θήκη για το κινητό. Βγάλτε τις ετικέτες και «ντύστε» το μπουκάλι με ύφασμα. Προσοχή! Πρέπει να υπάρχει «άνοιγμα» για το φις και την πρίζα.
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Ποτίστε τις γλάστρες με ένα «χειροποίητο» ποτιστήρι
Γεμίστε το πλαστικό μπουκάλι με νερό και τρυπήστε το καπάκι του, ώστε να βγαίνει εύκολα το νερό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα καρφί και σφυρί. Βέβαια, εάν πρόκειται να λείψετε για δυο εβδομάδες από το σπίτι… γυρίστε ανάποδα το μπουκάλι και «θάψτε» το μέσα στο χώμα της γλάστρας. Εναλλακτικά, κάντε μια τρύπα στο μπουκάλι, κρεμάστε το μπουκάλι με ένα σχοινί ακριβώς πάνω από τη γλάστρα και αφήστε το νερό να πέφτει σιγά σιγά, δροσίζοντας τα λουλούδια σας.
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Φτιάξτε μια DIY μολυβοθήκη για τα παιδιά σας
Εάν θέλετε να διακοσμήσετε πρωτότυπα το γραφείο σας… πείτε «ναι» στις ιδιαίτερες μολυβοθήκες από πλαστικά μπουκάλια. Διαλέξτε πολύχρωμα μπουκάλια και κόψτε τα στο ύψος των μολυβιών. Κολλήστε τα κομμάτια μεταξύ τους, ώστε να φτιάξετε μια κατασκευή με τρεις θήκες. Διακοσμήστε τα με κορδέλες, prints και αυτοκόλλητες ταινίες με παιδικά σχέδια.
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Ταΐστε τα σπουργίτια στον κήπο του εξοχικού
Εάν έχετε κήπο στο εξοχικό σας και έχετε «φιλοξενούμενους», τα σπουργίτια, δημιουργήστε μια χειροποίητη και εύκολη ταΐστρα. Κάντε δυο μικρές τρύπες στο μπουκάλι και περάστε από μέσα μια ξύλινη κουτάλα. Γεμίστε το μπουκάλι με τροφή και κρεμάστε το σε ένα δέντρο. Τα σπουργίτια θα κάθονται πάνω στην κουτάλα και θα τρώνε την τροφή που θα «γλιστρά» μέσα από την τρύπα.
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Δημιουργήστε μπολ για ξηρούς καρπούς
Μετατρέψτε το κάτω μέρος των πλαστικών μπουκαλιών… σε μπολ για σνακ και ξηρούς καρπούς. Κόψτε, λοιπόν, το μπουκάλι και για να λειάνετε τις άκρες, πάρτε το σίδερο για τα ρούχα και αφήστε το πάνω για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Στο τέλος, βάλτε μέσα από φιστίκια και κάσιους μέχρι σοκολατάκια και αφήστε τα μπολ πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού.
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
Κατασκευάστε δημιουργικές θήκες για περιοδικά
Μια ιδανική πρόταση για το γραφείο ή το σαλόνι. Κόψτε το πάνω και κάτω μέρος από 5-6 μπουκάλια, ώστε να κρατήσετε το κύριο σώμα τους και τυλίξτε τις άκρες με μια μαύρη κολλητική ταινία. Στη συνέχεια, κολλήστε τους «σωλήνες» πάνω σε ένα κομμάτι ξύλο ή μέταλλο και καρφώστε το πάνω στον τοίχο, ώστε να τοποθετήσετε μέσα τα τυλιγμένα περιοδικά. Εναλλακτικά, ενώστε τις φιάλες με ένα κομμάτι ύφασμα ή σχοινί και αφήστε τα μέσα σε ένα καλάθι στο πάτωμα.
πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
7 ιδέες για δημιουργίες με πλαστικά μπουκάλια
http://3.bp.blogspot.com/-hcdGFe1jjkY/UuZ6hWwfqXI/AAAAAAAATVw/eBMeXGNHQfs/s1600/filename_img.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-hcdGFe1jjkY/UuZ6hWwfqXI/AAAAAAAATVw/eBMeXGNHQfs/s72-c/filename_img.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy