Αρωματικές σπιτικές μουστάρδες από την foodjunkie.eu ,απλά υπέροχες θα σας πώ. Δοκιμάστε τες. Οι ποσότητες που σας δίνω είναι...
Αρωματικές σπιτικές μουστάρδες από την foodjunkie.eu ,απλά υπέροχες θα σας πώ. Δοκιμάστε τες.
Οι ποσότητες που σας δίνω είναι για 200γρ μουστάρδα. Καλό είναι να
ανακατέψετε τα υλικά πρώτα σε ένα μπολ και μετά να μεταφέρετε τη
μουστάρδα στα καθαρά βάζα. Επίσης οι γεύσεις θέλουν μια-δυο μέρες για να
ωριμάσουν, οπότε φτιάξτε τις και βάλτε τις στο ψυγείο να “ξεκουραστούν”
πριν τις απολαύσετε!
1.πρασινο και ροζ πιπερι
- 1.5 κ.σ. κόκκους πράσινου πιπεριού
- 1.5. κ.σ. κόκκους ροζ πιπεριού
2. με πετιμεζι
- 2-3 κ.σ. πετιμεζι
3. ριγανη, θυμαρι και μελι
- 2 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο (βοηθάει αν το ζεστάνετε για λίγο στο μικροκυμάτων να μαλακώσει)
- 2 κ.σ. θυμάρι ξερό
- 1 κ.σ. ρίγανη ξερή