Πώς να «ντύσετε» μια κρεμάστρα.

Οι κρεμάστρες με υφασμάτινη επένδυση όχι μόνο δίνουν άλλο αέρα στην ντουλάπα σας αλλά προστατεύουν και τα ρούχα σας.  Χρησιμοποιήστε ...






Οι κρεμάστρες με υφασμάτινη επένδυση όχι μόνο δίνουν άλλο αέρα στην ντουλάπα σας αλλά προστατεύουν και τα ρούχα σας. 
Χρησιμοποιήστε παλιά υφάσματα για να φτιάξετε αυτές τις πανέμορφες κρεμάστρες.







Θα χρειαστείτε:
  • Μία ξύλινη κρεμάστρα για παλτό
  • Αφρολέξ για να καλύψετε την κρεμάστρα
  • Κλωστή ραψίματος στο ίδιο χρώμα με το ύφασμα
  • Σατέν ύφασμα για το εξωτερικό κάλυμμα της κρεμάστρας
  • Κομματάκια σατέν και βουάλ υφάσματος για να φτιάξετε λουλούδια
  • Χάντρες, κορδέλες και φουντίτσες για διακόσμηση
Πώς γίνεται:
  1. Ακουμπήστε την κρεμάστρα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και ζωγραφίστε το περίγραμμά της προσεκτικά. Χρησιμοποιήστε το περίγραμμα σαν πατρόν για να κόψετε δύο κομμάτια αφρολέξ. Πάρτε βελόνα και κλωστή και ράψτε αντικριστά τα δύο αφρολέξ μεταξύ τους, πάνω στην κρεμάστρα.
  2. Επαναλάβετε τη διαδικασία ζωγραφίζοντας το περίγραμμα της κρεμάστρας μαζί με το αφρολέξ για να φτιάξετε το πατρόν για το υφασμάτινο κάλυμμα. Αν θέλετε το κάλυμμα να εφαρμόζει, τότε αφήστε περιθώριο 1 εκ. για το στρίφωμα. Αν προτιμάτε την ντραπέ έκδοση, τραβήξτε μία γραμμή 5 εκ. από την εξωτερική καμπύλη και ενώστε με μία ευθεία γραμμή. Κόψτε το πατρόν και υπολογίστε 1 εκ. για τη ραφή. Για το κάλυμμα με τις σούρες, αφήστε 7 εκ. γύρω από το σχήμα της κρεμάστρας, σε όλες τις  πλευρές.
  3. Με τη ραπτομηχανή ράψτε το στρίφωμα, αφήνοντας ένα μικρό άνοιγμα στο πάνω μέρος για να περάσει το μεταλλικό άγκιστρο της κρεμάστρας και ένα μικρό άνοιγμα στο κάτω μέρος για γυρίσετε το ύφασμα.
      Σημείωση: Το ντραπέ κάλυμμα της κρεμάστρας δεν είναι ραμμένο στο κάτω μέρος του. Γυρίστε το από την καλή μεριά, φορέστε το στην κρεμάστρα και ράψτε τα ανοίγματα.
  1. Για το κάλυμμα με τις σούρες, κάντε σούρες περνώντας τη κλωστή κατά μήκος της πάνω μεριάς και τραβώντας το ύφασμα (περαστή βελονιά) για να εφαρμόσει πάνω στην κρεμάστρα. Πιάστε τις κλωστές και ράψτε με την ραπτομηχανή, όπως και με το εφαρμοστό κάλυμμα.
  2. Διακοσμήστε με λουλούδια από ύφασμα ή κορδέλες, φουντίτσες ή χάντρες.
πηγή: epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πώς να «ντύσετε» μια κρεμάστρα.
Πώς να «ντύσετε» μια κρεμάστρα.
http://cdn.epithimies.gr/Assets/Modules/Editorial/Article/Images/How-to-dress-up-a-hanger.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_9762.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_9762.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy