Ιδιαίτερες προτάσεις αντί για ντουλάπες

Αν μένετε σε μικρό σπίτι, οι ντουλάπες είναι πολυτέλεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να κρεμάσετε τα ρούχα σ...

30 Clever and Chic DIY Clothing Storages






Αν μένετε σε μικρό σπίτι, οι ντουλάπες είναι πολυτέλεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Πρωτότυπες και ξεχωριστές ιδέες για να κάνετε την διαφορά.Δείτε μερικές προτάσεις και το 26 ecopages σας αφήνει να διαλέξετε την καλύτερη.










 Ταιριάζει περισσότερο σε εργένηδες, αλλά και σε κορίτσια που αγαπούν τις λιτές λύσεις με απλά υλικά. Ένα σίδερο ντύνετε με χοντρό σκοινί πιάνει με γάτζους στο ταβάνι. Ιδανικό για όσες έχουν λίγα ρούχα και έχουν επιλέξει την απλότητα στην καθημερινότητα τους.


30 Clever and Chic DIY Clothing Storages



Περισσότερο για φοιτητικό δωμάτιο μου κάνει , παρά για γυναίκες με μεγάλη γκαρνταρόμπα. Ένα χώλ καλύπτει την ανάγκη για τα  καθημερινά ρούχα .Μια σκάλα απλά προβάλλει διακοσμητικά την πρόταση και την ενθαρρύνει.


30 Clever and Chic DIY Clothing Storages


Για όσες το σπίτι τους μοιάζει περισσότερο με ατελιέ, μια σιδερένια ράγα μπορεί να φιλοξενήσει τα ρούχα σας και να αποτελέσει μια έντονη διακόσμηση με ρούχα. Πίνακες και βιβλία προβάλλουν τον χώρο και αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χώρο.


30 Clever and Chic DIY Clothing Storages




Σε μια γωνιά πίσω από την πόρτα ένα μικρό ράφι με κρεμάστρες δημιουργεί μια μοναδική γωνιά για αποθήκευση των ρούχων. Απλό δωμάτιο, ξεκάθαρα χρώματα και η διακόσμηση όσο πιο απλή γίνεται.

30 Clever and Chic DIY Clothing Storages




Αν το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού είναι η κρεματοκάμαρα, επενδύστε σε μια μεγάλη κινούμενη ραφιέρα,  σαν αυτές που συναντάμε στα καταστήματα. Διαλέγεις και μπροστά στον καθρέφτη αποφασίσεις. Ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για γυναίκες που έχουν επενδύσει στην εμφάνιση τους.
 

30 Clever and Chic DIY Clothing Storages

 Απλοί σωλήνες για κορίτσια που αδιαφορούν για τα ρούχα και τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ιδανική λύση και τους γιούς σας που σπουδάζουν.


30 Clever and Chic DIY Clothing Storages


πηγή: .architectureartdesigns.com

Σχόλια

BLOGGER: 1
Loading...



Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Ιδιαίτερες προτάσεις αντί για ντουλάπες
Ιδιαίτερες προτάσεις αντί για ντουλάπες
http://www.architectureartdesigns.com/wp-content/uploads/2013/10/746.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_7314.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/blog-post_7314.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy