6 μυστικά για περισσότερη ομορφιά και καθαριότητα

Ακούμε και διαβάζουμε διαρκώς συμβουλές για το πώς ένα τρόφιμο, κυρίως φρούτα, μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε από τον… λ...





Ακούμε και διαβάζουμε διαρκώς συμβουλές για το πώς ένα τρόφιμο, κυρίως φρούτα, μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε από τον… λεκέ στο χαλί μέχρι τις ρυτίδες στα μάτια μας. Και η αλήθεια είναι ότι πολλές απ’ αυτές τις «μαμαδίστικές» συμβουλές και τις φυσικές συνταγές για το πρόσωπο και το σώμα έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς μάλιστα κάποιο ιδιαίτερο κόστος.





Εμείς εδώ όμως θα μοιραστούμε μαζί σας εκείνες που έχουμε δοκιμάσει και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι… λειτουργούν.
Και αυτές είναι:

-Ξύδι: Ο καλύτερος σου «φίλος» για να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από τα πιάτα, ιδίως αν αυτή είναι η μυρωδιά από αβγό. Σαπούνισέ τα με το υγρό και μετά άστα να μουλιάσουν λίγο σε ξυδάκι και πλύνε πάλι. Το ξύδι είναι ιδανικό και για να μουλιάζεις σ’ αυτό τα λαχανικά σου και τα κρέατά σου, εξολοθρεύει μικρόβια και μυρωδιές.
- Γιαούρτι: Το γιαουρτάκι, εκτός από τέλειο τρόφιμο, είναι ιδανικό για εγκαύματα από ήλιο. Ανακουφίζει!
-Ελαιόλαδο: Είναι ίσως το τρόφιμο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ευεργετικά συστατικά για την υγεία μας από κάθε άλλο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου, τα ενυδατώνει, τα θρέφει, τα κάνει να λάμπουν (θέλει υπομονή στο ξέβγαλμα) μέχρι για να μην σκουριάσουν τα ξυραφάκια σου (είναι αντιοξιδωτικό!), τα οποία φροντίζεις να βουτάς σ’ αυτό τακτικά. Με το λαδάκι μπορείς, επίσης, να μαλακώσεις τα σκασμένα σου χείλη (το κάνει η μαμά μου)!
-Μέλι: Είναι εξαιρετικό τρόφιμο και τα παραγωγά του- πρόπολη, κερί κ.ά- τα συναντάς σε πολλά προϊόντα. Το μέλι, λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο της ζάχαρης, ακόμα και στον καφέ! Όπου βάζεις ζάχαρη, και δεν είναι κάποια συνταγή ζαχαροπλαστικής, χρησιμοποιήσε μέλι.
-Καφές: Η μυρωδιά του, όταν καίγεται, είναι εξαιρετικό απωθητικό για τις σφίγγες (αν βρεθείς ξανά στην εξοχή), και το κατακάθι του εξαιρετικό λίπασμα για τα φυτά σου.
-Λεμόνι: Με το λεμονάκι, επίσης, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, και στη μαγειρική και στα του σπιτιού και στις συνταγές ομορφιάς. Εγώ το χρησιμοποιώ για να φεύγουν οι μυρωδιές από τα χέρια μου, όπως από ψάρια, κρέας,κρεμμύδια.
Bonus: Ο πάγος κάνει όντως εξαιρετική δουλειά με τους μαύρους κύκλους στα μάτια, αλλά ακόμα και αν δεν τον αντέχεις σ” αυτή την περιοχή, μπορείς απλά να βάλεις την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο και να την απλώνεις κάθε πρωί.

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου (dimitrav@joymedia.gr)
πηγή: joytv.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 6 μυστικά για περισσότερη ομορφιά και καθαριότητα
6 μυστικά για περισσότερη ομορφιά και καθαριότητα
http://1.bp.blogspot.com/-IzqthqEK4Po/UlcFAwJM31I/AAAAAAAAQpo/bufYhLUk1o8/s320/1382949_520329334707813_622586780_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-IzqthqEK4Po/UlcFAwJM31I/AAAAAAAAQpo/bufYhLUk1o8/s72-c/1382949_520329334707813_622586780_n.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/6.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/10/6.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy