21 Ιδέες για να κλέψετε για το διαμέρισμά σας !

Ζώντας σε ένα μικρό χώρο είναι δύσκολο να κάνεις ότι θέλεις, ειδικά όταν οι διακοσμητικές  επιλογές εξαρτάται από τους κανόνες κ...






Ζώντας σε ένα μικρό χώρο είναι δύσκολο να κάνεις ότι θέλεις, ειδικά όταν οι διακοσμητικές  επιλογές εξαρτάται από τους κανόνες και τους νόμους του  ιδιοκτήτη. Αφήστε αυτές οι ιδέες να  σας εμπνεύσουν για να κάνετε το σπίτι (και το χώρο) όπως θέλετε.








 Αλλάξτε την κρεβατοκάμαρα σας επενδύοντας σε ένα ξεχωριστό πάτωμα. Μια μοκέτα που θα σας δώσει άλλη διακόσμηση, ακόμα και αν τα έπιπλα δεν αλλάξουν.


 Τοποθετείστε πολλές κορνίζες στο ίδιο στυλ σε ένα σημείο του σπιτιού και δημιουργήστε μια ειδική γωνιά.


 Οπου σας επιτρέπουν τα έπιπλα αλλάξτε την διακόσμηση με ένα φόντο που θα τραβήξει την προσοχή και θα δώσει μια καινούργια εικόνα στο σαλόνι σας.


 Αν η κουζίνα σας το επιτρέπει ,βάλτε τα πράγματα σας σε ένα μεταλλικό σύστημα αποθήκευσης και τακτοποιήστε τα με στυλ και χάρη. Θα χωρέσουν πολύ περισσότερα από τα συρτάρια και θα είναι πιο πρακτικά στην καθημερινότητα σας.


 Ένα παλιό έπιπλο στο δωμάτιο των παιδιών αφαιρώντας τα συρτάρια, μπορεί να αλλάξει τελειώς την διακόσμηση. Τοποθετήστε το στον τοίχο και κρεμάστε ζωγραφιές του παιδιού, κάνοντας το ένα έπιπλο γραφείο ταυτόχρονα.


 Ένα επιπλο που παίζει τον ρόλο και της βιβλιοθήκης και της κουζίνας. Πάρτε τις ειδικές θήκες για τα γραφικά από το ΙΚΕΑ και φτιάξτε ένα δικό σας σύστημα αποθήκευσης.


 Καθρέφτες και ζωντανά χρώματα για να μεταμορφώσετε ένα διαμέρισμα. Βάψτε τους τοίχους σε έντονο χρώμα για να δώσετε ένα ιδιαίτερο στυλ και διακοσμήστε με ότι στοιχεία έχετε.Διαλέξτε πάντα χρώματα που δένουν μεταξύ τους.


 Αν ένα έπιπλο σας έχει κουράσει....και δεν μπορείτε να το αλλάξετε, φτιάξτε ένα ειδικό κάλυμα που  θα σας προσθέσει ένα διαφορετικό στυλ στο σαλόνι σας.


 Προσθέστε ράφια και διακοσμήστε χωρίς να χρειάζονται πολλά πράγματα.Σπάστε την μονοτονία σε ένα έπιπλο που ήδη έχετε.


 Αν το μπάνιο σας το επιτρέπει μεταφέρτε μια καρέκλα που δεν μπορείτε αλλού να την βάλετε και δημιουργήστε μια γωνιά που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη...


 Εκμεταλλευτείτε τον τοίχο που χωρίζει τα δωμάτια μεταξύ τους. Μια βιβλιοθήκη μπορεί να τοποθετηθεί και να αλλάξει τελείως την διακόσμηση κερδίζοντας χώρο...


 Σε πολύ μικρά διαμερίσματα, καλό είναι να υπάρχει μια διάφανη τραπεζαρία για να μην κλείνει τον χώρο. Ένας μεγάλος πίνακας θα κάνει την τραπεζαρία να φαίνεται διαφορετικά και αντί για φωτιστικό διακοσμήστε με μια απλίκα στον τοίχο.


 Βάλτε την τηλεόραση πάνω από ένα έπιπλο μια και δεν υπάρχει χώρος.Αποφύγετε να τοποθετείτε την τηλεόραση στο ειδικό έπιπλο. Πιάνει χώρο και δεν κερδίζετε τίποτα.


 Δημιουργήστε σε μια γωνιά του σπιτιού ένα χρήσιμο γραφείο. Δεν χρειάζεται να έχει συρτάρια και πολλά πράγματα. Ένα κρεμαστό φώς και δύο κάδρα θα το κάνουν ξεχωριστό. Βάλτε μια όμορφη καρέκλα και το γραφείο σας περιμένει.


 Αν έχετε εσοχές στο σπίτι, δημιουργήστε  χώρους που με την βοήθεια της κουρτίνας θα καλύπτετε ή θα δίνετε μια διαφορετική διακόσμηση όταν είναι ανοιχτές.


 Αν θέλετε να βάλετε ένα έπιπλο στο χώλ, πάρτε μια βιβλιοθήκη και προσαρμόστε την στις δικές σας ανάγκες.


 Από παλιά κουρτινόξυλα...πρωτότυπα κηροπήγια.


 Ένας μεγάλος καθρέφτης και ένα διάφανο έπιπλο καλύπτουν τις ανάγκες του χώλ για τα απαραίτητα πράγματα μας.


 Βάλτε χρώματα διαφορετικά, αρκεί να προσέχετε να δένουν μεταξύ τους με τις κατάλληλες κουρτίνες και μαξιλάρια.


 Το παλιό μπαμπού τραπεζάκι που είχατε σαν τουαλέτα ομορφιάς στο δωμάτιο σας, μπορεί να γίνει μια ξεχωριστή γωνιά του σαλονιού, αρκεί να βαφτεί στο λευκό χρώμα και με διάφορα διακοσμητικά να αλλάξει τελείως την χρήση του.
πηγή:bhg

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 21 Ιδέες για να κλέψετε για το διαμέρισμά σας !
21 Ιδέες για να κλέψετε για το διαμέρισμά σας !
http://4.bp.blogspot.com/-GUDlRNZhMPQ/UiiHZTkSwPI/AAAAAAAAP7I/A-39FLh4mf4/s400/101537879.jpg.rendition.largest.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-GUDlRNZhMPQ/UiiHZTkSwPI/AAAAAAAAP7I/A-39FLh4mf4/s72-c/101537879.jpg.rendition.largest.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/09/21.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/09/21.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy