Ακόμα μια ιδέα ανακύκλωσης

Φτιάξτο Μόνος σου – Ζωγραφισμένη Κουρτίνα για το Ντουζ Δημιουργείστε με αυτή τη τεχνικ...



Φτιάξτο Μόνος σου – Ζωγραφισμένη Κουρτίνα για το Ντουζ
Δημιουργείστε με αυτή τη τεχνική πολλά σχέδια ώστε να μπορείτε να αλλάζετε κουρτίνες στο μπάνιο σας ανάλογα με την εποχή, τη διάθεσή σας, ή ακόμα και με το χρώμα στις πετσέτα που χρησιμοποιείτε για την εβδομάδα. Είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος για να προσθέσετε λίγη τέχνη σε ένα χώρο που δεν συνηθίζετε.



 Τι θα χρειαστείτε:
Κουρτίνα ντους μονόχρωμη ( και μια διάφανη προαιρετικά)
Ακρυλικό χρώμα
Κατάλληλα πινέλα
Χαρτί κουζίνας και νερό
1) Γενική ιδέα. Σχεδιάστε πρόχειρα το πώς θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας.

2) Από το τέλος της κουρτίνας, μετρήστε το κομμάτι που κρέμεται κάτω από το χείλος της μπανιέρας. Μαρκάρετε αυτό το σημείο προσωρινά. Αυτό θα είναι το σημείο που θα πρέπει να τελειώνει η ζωγραφική σας.

3) Ζωγραφίστε! Να θυμάστε πως το ακρυλικό χρώμα δεν βγαίνει από τα ρούχα, οπότε καλό είναι να φοράτε κάτι που δεν θα σας νοιάζει αν λερωθεί. Έχετε κοντά σας χαρτί κουζίνας και νερό.

4)    (Προαιρετικά) μπορείτε να σχεδιάσετε και μια εξέλιξη του πρώτου σχεδίου πάνω σε μια διάφανη κουρτίνα. Περιμένετε να στεγνώσει καλά το πρώτο σας σχέδιο και τοποθετήστε από επάνω τη διάφανη κουρτίνα, κοιτάξτε τι όμορφο που έγινε το δεντράκι με φύλλα!

5)    Κρεμάστε τη, απολαύστε τη και κάντε ντουζ τακτικά!

-αν δεν αισθάνεστε τις ικανότητες σας στη ζωγραφική αρκετές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για να δημιουργήσετε το σχέδιο που θέλετε.
πηγή:loveknobbyknees
Επιμέλεια κατασκευής:elenaarsenoglou.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Ακόμα μια ιδέα ανακύκλωσης
Ακόμα μια ιδέα ανακύκλωσης
http://4.bp.blogspot.com/-gsYIyaet-d0/Uh4Me904-tI/AAAAAAAAPzo/fm7g1YHLdDo/s400/DIY_Hand_painted_shower_curtain_4.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-gsYIyaet-d0/Uh4Me904-tI/AAAAAAAAPzo/fm7g1YHLdDo/s72-c/DIY_Hand_painted_shower_curtain_4.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/08/blog-post_2045.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/08/blog-post_2045.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy