Συμβουλές ομορφιάς για να σας βρει η ημέρα φρέσκια!

Δεν είστε πρωινός τύπος; Το καταλάβαμε! Ακριβώς επειδή δεν ξυπνάτε όμορφη και λαμπερή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την ημ...

Δεν είστε πρωινός τύπος; Το καταλάβαμε! Ακριβώς επειδή δεν ξυπνάτε όμορφη και λαμπερή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας κάνοντας μερικές προσθήκες στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σας.
Χρησιμοποιήστε έναν αντιοξειδωτικό ορό
Ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και Ε, βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη γήρανση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες εμφανίζονται όταν αντιμετωπίζετε τις ακτίνες UV, ρύπανση και άλλες περιβαλλοντικές πιέσεις στην επιδερμίδα όλη την ημέρα. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν το αντηλιακό σας να λειτουργήσει καλύτερα, και με την πάροδο του χρόνου πραγματικά μεταδίδουν στο το δέρμα μια αξιοσημείωτη λάμψη.
Φάτε πρωτεΐνη
Ανταλλάξτε το κουλούρι σας ή τα ζαχαρούχα φρούτα με  αυγά ή ελληνικό γιαούρτι. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση πρωινού υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες βοήθησε τις γυναίκες να αποφύγουν την υπερκατανάλωση τροφής αργότερα μέσα στην ημέρα.
Αντηλιακό
Γνωρίζετε ήδη ότι χρειάζεστε κάποια μορφή προστασίας από τον ήλιο καθημερινά (ναι, ακόμα και όταν έχει συννεφιά ή όταν χιονίζει). Μην ξεχνάτε τα χείλη σας, τον λαιμό σας, τα χέρια σας και την περιοχή των ματιών σας, καθώς όλα αυτά τα σημεία είναι εκτεθειμένα στις ακτίνες UV.
Πιείτε αρκετό νερό
Η αφυδάτωση δεν δημιουργεί μόνο αίσθημα κόπωσης, αλλά επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του δέρματός σας. Μετά από έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο, το σώμα σας είναι απελπισμένο για υγρά. Έτσι ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, κατά προτίμηση παγωμένο, καθώς είναι το κλειδί για το εναρκτήριο λάκτισμα του μεταβολισμού σας στέλνοντας μήνυμα στον εγκέφαλό σας ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει.
Γυμναστείτε
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες που ασκούνται το πρωί κοιμούνται καλύτερα τη νύχτα. Τα οφέλη ομορφιάς του ύπνου είναι πραγματικά, γι’ αυτό μην αμελείτε την  πρωινή σας προπόνηση.
Ψεκάστε άρωμα εσπεριδοειδών
Συμβουλές ομορφιάς για να σας βρει η ημέρα φρέσκια!Κάτι τόσο απλό όπως η χρήση ενός αρώματος με βάση τα εσπεριδοειδή μπορεί να αλλάξουν την ημέρα σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα αρώματα εσπεριδοειδών στην πραγματικότητα εργάζονται για τη μείωση του στρες, αλλά και βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το πρόσωπό σας… στο ψυγείο
Ανοίξτε το ψυγείο και χαρίστε στο πρόσωπό σας μία ψυχρή καλημέρα. Είναι συγκλονιστικό, ναι, αλλά κατά αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε το πρωινό πρήξιμο.
Πίνετε πράσινο τσάι
Εάν χρειάζεστε καφεΐνη, το πράσινο τσάι είναι ο ιδανικός τρόπος για να την πάρετε. Το ποτό αυτό είναι γεμάτο με φλαβονοειδή, ένα αντιοξειδωτικό, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει την κυτταρική βλάβη, ενώ συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου.
Δεν αντέχετε, όμως, να εγκαταλείψετε τη συνήθεια του καφέ σας; Ο καφές περιέχει αντιοξειδωτικά, επίσης, και η έρευνα δείχνει ότι μπορεί ακόμη να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας.
πηγή:flowmagazine.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Συμβουλές ομορφιάς για να σας βρει η ημέρα φρέσκια!
Συμβουλές ομορφιάς για να σας βρει η ημέρα φρέσκια!
https://2.bp.blogspot.com/-MEQpcSc7-Gk/WbRrnL6rI3I/AAAAAAAAh74/cF5A_KOm5g0-pd_EyKYfFNs6A-DKZl4LgCLcBGAs/s320/sleeping-tips_1-1024x682.jpeg
https://2.bp.blogspot.com/-MEQpcSc7-Gk/WbRrnL6rI3I/AAAAAAAAh74/cF5A_KOm5g0-pd_EyKYfFNs6A-DKZl4LgCLcBGAs/s72-c/sleeping-tips_1-1024x682.jpeg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2017/09/blog-post_9.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2017/09/blog-post_9.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy