5 tips για να διατηρήσεις τα χειμωνιάτικά σου σε άριστη κατάσταση

Ήρθε ο καιρός να κατεβάσεις τα ανοιξιάτικα σιγά σιγά. Δες όμως πώς εξασφαλίζεις ότι δεν θα χαλάσουν κατά την αποθήκευσή τους τα ...

Ήρθε ο καιρός να κατεβάσεις τα ανοιξιάτικα σιγά σιγά. Δες όμως πώς εξασφαλίζεις ότι δεν θα χαλάσουν κατά την αποθήκευσή τους τα χειμωνιάτικά σου.

Πλύνε, πλύνε και πλύνε...
Ακόμη και τα ρούχα που σου φαίνονται καθαρά πρέπει να καθαριστούν καλά πριν αποθηκευτούν για το καλοκαίρι καθώς οι μεγαλύτεροι εχθροί της "ακεραιότητάς" τους, τα διάφορα είδη των σκόρων- παραμονεύουν παντού. Και ως γνωστόν, προτιμούν τα ρούχα με λεκέδες και οσμές. 
Εκτός από τα ρούχα βέβαια, πρέπει και τα ντουλάπια ή τα συρτάρια όπου θα αποθηκεύσεις τα ρούχα να είναι επίσης καθαρά οπότε πάρε το σφουγγάρι και ξεκίνα, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα ρούχα σου και του χρόνου.
Ξέχνα τα κλασικά αντισκωρικά
Αντί για τα γνωστά προϊόντα του εμπορίου, φέτος χρησιμοποίησε εναλλακτικά φυτικά και φυσικά προϊόντα για να κρατήσεις τον σκώρο μακριά. Λεβάντα και κέδρος είναι δύο από τις πιο δημοφιλής λύσεις. Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου τέτοια αρωματικά που μπορεί να έχουν και άλλες χρήσεις ακόμη,

Μάλλινα πουλόβερ
Τα πιο χοντρά ρούχα καλό είναι να τοποθετούνται σε ειδικά κουτιά με φερμουάρ. Όλα διπλωμένα όσο πιο "ανοιχτά" γίνεται και τα πιο βαριά στον πάτο. Για να διατηρήσεις το χρώμα στα χρωματιστά μπορείς να βάλεις ανάμεσα στα πουλόβερ ειδικό χαρτί για ρούχα ή ακόμη και λευκές βαμβακερές μαξιλαροθήκες.
Βρες τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο
Σοφίτες, υπόγεια και γκαράζ μπορεί να είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν βιβλία, παιχνίδια ή έπιπλα που δεν χρησιμοποιείς, όμως για τα ρούχα είναι κάπως λάθος!
Οι σοφίτες έχουν τρελή ζέστη, τα υπόγεια είναι φουλ στην υγρασία και τα γκαράζ γεμάτα σκόνη και βρωμιές.
Άρα, καλύτερα να προτιμήσεις ντουλάπες ή αποθηκευτικά κουτιά και βαλίτσες που όμως θα πρέπει να "βολέψεις" κάπου μέσα στο σπίτι, οπότε κάνε... κουμάντο. Αρκεί ο χώρος που θα διαλέξεις να είναι καθαρός.
Πρόσεξε τα κρεμαστά
Εκτός από αυτά που θα διπλώσεις, τα ρούχα που θέλουν κρέμασμα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα επίσης. Αφού τα πλύνεις, λοιπόν, κρέμασέ τα σε ξύλινες ή πλαστικές κρεμάστρες κάλυψέ τα σε λευκές μαξιλαροθήκες που δεν χρησιμοποιείς πια και μετά τύλιξέ τα στις θήκες που έχεις -πλαστικές ή υφασμάτινες.
πηγή:womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 5 tips για να διατηρήσεις τα χειμωνιάτικά σου σε άριστη κατάσταση
5 tips για να διατηρήσεις τα χειμωνιάτικά σου σε άριστη κατάσταση
https://3.bp.blogspot.com/-hsgWHeWBHzI/WLyVRwZ3crI/AAAAAAAAgsg/gQh_yQHgy10GwzDH0ZWHacVk7zMc7SD4wCLcB/s320/3.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-hsgWHeWBHzI/WLyVRwZ3crI/AAAAAAAAgsg/gQh_yQHgy10GwzDH0ZWHacVk7zMc7SD4wCLcB/s72-c/3.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2017/03/5-tips.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2017/03/5-tips.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy