8 τρόποι που καταστρέφεις τα ρούχα σου,χωρίς να το καταλάβεις

Κρίμα δεν είναι να αναγκαστείς να πετάξεις εκείνες τις μπότες, επειδή δεν τις φρόντιζες;Ενώ δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας (ή εσένα) ανεύθ...

Κρίμα δεν είναι να αναγκαστείς να πετάξεις εκείνες τις μπότες, επειδή δεν τις φρόντιζες;Ενώ δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας (ή εσένα) ανεύθυνους με τα υπάρχοντά μας, θα λέγαμε ψέμματα αν λέγαμε πως δεν έχουμε χαλάσει κάποιο αντικείμενο επειδή δεν το φροντίζαμε σωστά. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από να πρέπει να πετάξεις ένα πολύ όμορφο πουλόβερ ή εκείνο το ζευγάρι μπότες επειδή δεν τα πρόσεξες!
Αλλά ξέρεις τι; Αυτό σταματάει από σήμερα, φίλη. Συγκεντρώσαμε μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά κόλπα για να σιγουρέψεις πως δεν θα πρέπει να αποχαιρετίσεις οτιδήποτε εξαιτίας έλλειψης φροντίδας. Δες παρακάτω 8 τρόπους που καταστρέφεις τα πράγματά σου χωρίς να το ξέρεις.

1. Τα πας πολύ συχνά στο καθαριστήριο
Αν στην ετικέτα του ρούχου σου λέει "στεγνό καθάρισμα" αντί για "μόνο στεγνό καθάρισμα", μπορείς να το πλύνεις στο χέρι στο σπίτι και να τελειώνεις. Αυτό είναι όχι μόνο καλό για οικονομικούς λόγους αλλά για συγκεκριμένα προϊόντα -όπως το κασμίρ- μπορεί να βοηθήσει στην ζωή ενός αντικειμένου αφού τα χημικά του στεγνού καθαρισμού χαλάνε τις ίνες και το αποσμητικό μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμούς.
2. Διπλώνεις τα δερμάτινα
Οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του ένα δερμάτινο σακάκι, φόρεμα ή παντελόνι ξέρει πόσο εκνευριστικό είναι όταν τσαλακώνονται. Προφανώς δεν μπορείς να τα σιδερώσεις και η διαδικασία του να προσπαθείς να διώξεις τις γραμμές μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Οπότε τοποθέτησε το ρούχο σε μία κρεμάστρα, με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στο μεταλλικό και το ρούχο για να μην κάνει βαθουλώματα.
3. Ξεχνάς να χρησιμοποιήσεις spray προστασίας
Το να ψεκάζεις τα δερμάτινα παπούτσια σου με προσατευτικό spray εμποδίζει τις ακριβές ζημιές -όπως να 'σπάνε' ή λεκέδες- απ' το να γίνονται μπελάς. Φροντίζοντάς τα με spray (και μερικές φορές με μαλακτικό ή βερνίκι), κρατάς πολλά χρήματα στο πορτοφόλι σου.
4. Δεν τοποθετείς σωστά τις τσάντες σου
Υπάρχει ένα debate για το αν θα έπρεπε να έχεις τις τσάντες σου μέσα στα κουτιά τους (κάποιοι λένε πως αυτό μπορεί να ξεράνει το δέρμα) αλλά αν μένεις σε μικρό διαμέρισμα το να τακτοποιείς έτσι τις τσάντες μπορεί να βοηθήσει στο να μην δημιουργηθούν γρατσουνιές ή να μαζέψουν σκόνη. Άλλο ένα λάθος είναι να κρεμάς τις τσάντες σου από τα λουράκια. Αυτό μπορεί να τις κάνει να ξεχειλώσουν με τον χρόνο, οπότε τοποθέτησέ τις σε μία άνετη θέση.
5. Δεν κλείνεις τα φερμουάρ πριν το πλύσιμο
Το πιστεύεις ή όχι, αν ξεχνάς να κουμπώνεις τα φερμουάρ μπορείς να κάνεις ζημιά σε άλλα ρούχα στο πλυντήριο, αφού μπορεί να πιαστούν εκεί. Θα σου πάρει δύο δευτερόλεπτα και θα προστατέψεις όλα σου τα ρούχα.
6. Φοράς το ίδιο σουτιέν συνέχεια
Είναι καλή ιδέα να φοράς διαφορετικά σουτιέν σε καθημερινή βάση. Γιατί; Πρέπει να τους δίνεις χώρο να αναπνεύσουν και να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση πριν τα ξαναφορέσεις. 
7. Χρησιμοποιείς συρμάτινες και πλαστικές κρεμάστρες
Ξέρουμε πως είναι πολύ πιο οικονομικό να βάζεις τα ρούχα σου σε συρμάτινες και πλαστικές κρεμάστρες αλλά μπορεί να δημιουργήσει τσαλάκες και βαθουλώματα. Ως εναλλακτική προτείνουμε ξύλινες.
8. Βάζεις τα εσώρουχα στο πλυντήριο
Μερικά πλυντήρια έχουν επιλογή για ευαίσθητα υφάσματα, αλλά το πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό είναι πολύ πιο ήπιο με τα εσώρουχά σου και ειδικά τα δαντελένια.
ladylike.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 8 τρόποι που καταστρέφεις τα ρούχα σου,χωρίς να το καταλάβεις
8 τρόποι που καταστρέφεις τα ρούχα σου,χωρίς να το καταλάβεις
https://4.bp.blogspot.com/-kkCwcMbM98Y/WFWxXSJCHLI/AAAAAAAAgXE/y5jnYmaD99ITYW7zTIB8lXd5nbBkLK_3QCLcB/s320/Nice-Fashion-Wallpaper.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-kkCwcMbM98Y/WFWxXSJCHLI/AAAAAAAAgXE/y5jnYmaD99ITYW7zTIB8lXd5nbBkLK_3QCLcB/s72-c/Nice-Fashion-Wallpaper.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/12/8.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/12/8.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy