4 σπιτικά υλικά που κλείνουν τους μεγάλους πόρους στο πρόσωπο

Οι μεγάλοι πόρους στο δέρμα σας μπορεί να είναι συνέπεια της ηλικίας σας, του τύπο του δέρματος σας, ακόμα και της έκθεσης στο ηλιακό φως...

Οι μεγάλοι πόρους στο δέρμα σας μπορεί να είναι συνέπεια της ηλικίας σας, του τύπο του δέρματος σας, ακόμα και της έκθεσης στο ηλιακό φως. Όλες προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να μικρύνουν οι πόροι και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για απλά υλικά που έχουμε σπίτι κι η χρήση τους μπορεί να έχει σπουδαία αποτελέσματα στο δέρμα μας.

Αυτά τα υλικά είναι:

Άργιλος

Φτηνός κι εύκολος να τον βρούμε στα φαρμακεία. Η μάσκα με άργιλο βοηθά γιατί αποροφά την λιπαρότητα από το δέρμα σας. Συρρικνώνονται οι πόροι κι και σφίγγει το περίγραμμα του προσώπου μας. Λειτουργεί κι αποτοξινωτικά στο δέρμα μας.


Ασπράδι αυγού
Το ασπράδι αυγού λειτουργεί σφίγγοντας το δέρμα σας. Έχει την ικανότητα να συρρικνώνει τους πόρους του δέρματος και βοηθά στη δημιουργία μιας λαμπερής και φωτεινής επιδερμίδας χωρίς εξέχοντες πόρους.

Πώς να το εφαρμόσετε: Ανοίξτε τους πόρους στο δέρμα σας με το πλύσιμο με ζεστό νερό.
Ανακατέψτε το ασπράδι με χυμό λεμονιού για να μην μυρίζει έντονα το αυγό. Χτυπάμε το μείγμα και εφαρμόστε το απαλά σε όλο το πρόσωπό σας με κινήσεις προς τα πάνω. Θα πρέπει να περιμένετε για περίπου 15-20 λεπτά για να στεγώσει πάνω στο δέρμα και κατόπιν καθαρίστε το πρόσωπο με ζεστό νερό.

Χυμός λεμονιού
Πώς βοηθά: Ο χυμός λεμονιού αλλάζει το δέρμα, περιορίζοντας την εμφάνιση των πόρων. Στην πραγματικότητα, θα συρρικνώσειτους πόρους. Παρόλα αυτά, ο χυμός λεμονιού δεν συνιστάται για τα άτομα με ξηρό δέρμα.
Πώς να το εφαρμόσετε: Ο χυμός λεμονιού μπορεί να εφαρμοστεί με ένα κομμάτι βαμβάκι. Θα πρέπει να μείνει για περίπου 5 λεπτά πριν να ξεπλυθεί με κρύο νερό. Για εκείνους με ξηρό δέρμα, ο χυμός μπορεί να αραιωθεί σε ανθόνερο πριν από την εφαρμογή.

Γιαούρτι
Πώς βοηθά: Το γιαούρτι είναι μια απλή μέθοδος για την αντιμετώπιση των ανοιχτών πόρων του δέρματος σας. Κθαρίζει τους πόρους με το γαλακτικό οξύ που υπάρχει σε αυτό και τους συρρικνώνει. Επιπλέον, μειώνει την ορατότητα των λεπτών γραμμών, κατά συνέπεια, κάνει καλό στην πρόληψη των ρυτίδων του δέρματος.
Πώς να το εφαρμόσετε: Βάλτε γιαούρτι στο πρόσωπο κι αφήστε το να μείνει για περίπου δέκα λεπτά πριν να το σκουπίζετε χρησιμοποιώντας μια υγρή και καθαρή πετσέτα προσώπου. Είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας για μια ακόμη φορά.
marymary.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 4 σπιτικά υλικά που κλείνουν τους μεγάλους πόρους στο πρόσωπο
4 σπιτικά υλικά που κλείνουν τους μεγάλους πόρους στο πρόσωπο
https://1.bp.blogspot.com/-5sx6y4Fb24o/WFaLQWbT3kI/AAAAAAAAgaM/DTEfiAOUwX81ysW-XmKieY7360Bj6KwAwCLcB/s1600/download.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-5sx6y4Fb24o/WFaLQWbT3kI/AAAAAAAAgaM/DTEfiAOUwX81ysW-XmKieY7360Bj6KwAwCLcB/s72-c/download.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/12/4.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/12/4.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy