12 Styling tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι αδύνατη

Πριν διαβάσεις τους τρόπους για να φαίνεσαι πιο κομψή και αδύνατη , θέλω να σου θυμίσω πως αυτό που είναι πιο σημαντικό απ...


Πριν διαβάσεις τους τρόπους για να φαίνεσαι πιο κομψή και αδύνατη, θέλω να σου θυμίσω πως αυτό που είναι πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να νιώθεις εσύ όμορφα και καλά με τον εαυτό σου. Αν θέλεις να πείσεις όλους γύρω σου ότι είσαι ακόμα και top model μπορείς να το καταφέρεις αν έχεις αυτοπεποίθηση, αισθάνεσαι όμορφα με ό,τι φοράς και περπατάς στητά και περήφανα σαν να μην υπάρχει αύριο.

Εδώ, να προσθέσω και κάτι άλλο.
Μπορεί να σου προτείνω τρόπους για να μειώσεις ορατά τον όγκο του σώματος σου, αλλά δεν συμφωνώ και δεν ταυτίζομαι με καμιά άποψη που θέλει τις γυναίκες αδύνατες σαν στέκες για να αρέσουν.
Αυτό, για να εξηγιόμαστε και μην παρεξηγιόμαστε. 1. Φόραγε πάντα ρούχα στο μέγεθος σου. Φορώντας μεγαλύτερο μέγεθος ρούχα, επειδή πιστεύεις ότι έτσι κρύβεις κάποιες ατέλειες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να διπλασιάζεις τον όγκο του σώματος σου. Από την άλλη, όταν φοράς πολύ στενά ρούχα, τονίζεις πιο εύκολα τις ατέλειες που έχεις. Το σωστό μέγεθος, είναι το μόνο που μπορεί να αποδώσει με τον πιο σωστό τρόπο το σώμα σου.
2. Προτίμησε τις κάθετες ρίγες. Κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό και πιο ψηλό. Η ψιλή ρίγα, μάλιστα, είναι πιο σικάτη. Και, φυσικά, απέφυγε, όπως ο διάολος το λιβάνι, τις οριζόντιες ρίγες που θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν στρουμπουλό μπαλάκι.

3. Αν είσαι γεμάτη στη λεκάνη και στενή στο πάνω μέρος του κορμού σου, φόρεσε στο κάτω μέρος του σώματος σου σκούρες αποχρώσεις και στο πάνω πιο ανοιχτόχρωμες. Με ένα blue navy παντελόνι και ένα παστέλ τοπ από πάνω, θα φαίνεσαι σίγουρα πολύ πιο κομψή.
4. Εμπιστέψου το σίγουρο αποτέλεσμα της μονοχρωμίας. Ένα outfit στο ίδιο χρώμα από την κορυφή έως τα νύχια, αδυνατίζει οπτικά μια σιλουέτα.
5. Αν έχεις μεγάλο μπούστο και θέλεις να το κρύψεις, απέφυγε τα βαθιά ντεκολτέ όπως και τη V λαιμόκοψη και προτίμησε κάτι πιο ήπιο όπως είναι το κλασικό χαμόγελο. Επίσης, απέφυγε τα τοπ με μεγάλα εμπριμέ.
6. Φόρεσε μια ζώνη. Όταν τονίζεται η μέση, το σώμα φαίνεται πιο θηλυκό και ελκυστικό.
7. Επένδυσε σε εντυπωσιακά αξεσουάρ που μπορούν να τραβήξουν το μάτι στα σημεία που θέλεις. Ένα μενταγιόν με μεγάλες πέτρες θα σίγουρα θα το παρατηρήσει κάποιος πολύ πιο εύκολα από την λίγο φουσκωμένη κοιλίτσα. Όπως και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια θα συγκρατήσουν το βλέμμα γύρω από το πρόσωπο και θα το αποτρέψουν να ασχοληθεί με το σώμα.

8. Ανέβα σε ψηλά τακούνια. Κάνουν τις γάμπες να φαίνονται πιο λεπτές, δίνουν πόντους bonus στο σώμα και βελτιώνουν τη στάση του κορμιού.
9. Προτίμησε τις φούστες σε γραμμή Α. Κάνουν θαύματα! Καλύπτουν την περιφέρεια, τονίζουν τη μέση και κάνουν το πόδι να φαίνεται λεπτό. Τι άλλο θέλεις;
10. Βρες το δικό σου μικρό, μαύρο φόρεμα- σωματοφύλακα σου. Εκείνο που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σου χωρίς να κολλάει στα λάθος σημεία. Το μαύρο, εξάλλου, πάντα κόβει.
11. Προτίμησε ένα τζιν με μεσαία μέση. Δηλαδή, ούτε χαμηλόμεσο ούτε ψηλόμεσο. Το πρώτο, μπορεί να κόβει το σώμα στη κοιλιά και να έχεις απώλειες από πάνω και παχάκια να πετιούνται άτσαλα και το δεύτερο απαιτεί άψογες αναλογίες και τέλεια λεκάνη. Το μεσαίο μήκος μέσης, συγκρατεί την κοιλίτσα και λεπταίνε το σώμα.
12. Δοκίμασε τον αλάνθαστο συνδυασμό μιας τουνίκ με ένα ίσιο παντελόνι. Η τουνίκ καλύπτει μαγικά ό,τι δεν θέλεις να φαίνεται και το ίσιο παντελόνι ομορφαίνει τα πόδια. Αν, μάλιστα, φορέσεις ίδιο χρώμα παπούτσια με το παντελόνι θα δώσεις την εντύπωση ότι τα πόδια σου είναι ακόμα πιο λεπτά και μακριά.

Ωραία. Με αυτά και με αυτά ελπίζω ότι θα καταφέρεις όλους να ρωτούν για τη δίαιτα σου. Γιατί, αγάπη μου, σε αυτή τη ζωή δεν έχει σημασία τι είσαι αλλά τι φαίνεσαι. Τόσοι και τόσοι τα έχουν καταφέρει με αυτόν τον τρόπο.
Γιατί να μην το προσπαθήσουμε και εμείς;
πηγή:galsnguys.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 12 Styling tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι αδύνατη
12 Styling tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι αδύνατη
https://4.bp.blogspot.com/-rxQ1sx8fVtc/WDmekjeI7JI/AAAAAAAAgEk/yRf5UkZA29UF1yKlT85hg_10aV599OPfACLcB/s320/Beauty-Fashion-Model-Girl-in-a-Fur-Hat-HD-picture-05.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-rxQ1sx8fVtc/WDmekjeI7JI/AAAAAAAAgEk/yRf5UkZA29UF1yKlT85hg_10aV599OPfACLcB/s72-c/Beauty-Fashion-Model-Girl-in-a-Fur-Hat-HD-picture-05.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/11/12-styling-tips.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/11/12-styling-tips.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy