Θέλετε μια άλλη συνταγή με αυγά, διαφορετική και πολύ νόστιμη που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας; Δοκιμάστε λοιπόν να φτιάξετε ...
Θέλετε μια άλλη συνταγή με αυγά, διαφορετική και πολύ νόστιμη που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας; Δοκιμάστε λοιπόν να φτιάξετε αυγά με μπέικον και ντοματίνια μέσα σε καλαθάκια ψωμιού.
Τι θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα καλαθάκια με τα αυγά και το μπέικον, για κάθε μερίδα
1 αυγό
2-3 ντοματίνια
1/2 κομμάτι μπέικον
1 φέτα ψωμί του τοστ
Αλάτι, λάδι, λίγο θυμάρι ή ρίγανη και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο
Πώς θα ετοιμάσετε τη συνταγή με τα αυγά
1. Σε ένα ταψί απλώνετε τα ντοματάκια και τα πασπαλίζετε με αλάτι, ελάχιστο λάδι, λίγο θυμάρι ή ρίγανη και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για περίπου 20 λεπτά.
2. Μόλις περάσουν τα 15 λεπτά, ρίχνετε πάνω στα ντοματίνια λίγο ξύδι μπαλσάμικο, προκειμένου να δημιουργηθεί μια σάλτσα.
3. Αν θέλετε αφήστε γι ακόμη 10 λεπτά και βγάλτε το ταψί.
4. Τώρα σε φόρμες για μάφιν, τοποθετείτε από μια φέτα ψωμί του τόστ ώστε να δημιουργηθούν μικρά καλαθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
5. Σε τηγάνι χωρίς λάδι ψήνετε το μπέικον.
6. Ετοιμάζετε τα αυγά σύμφωνα με το γούστο σας. Τηγανιτά ή ποσέ μέσα σε νερό, σε κάθε περίπτωση πάντως να είναι αυγό μάτι.
7. Όταν τα έχετε όλα έτοιμα, τοποθετείτε σε κάθε καλαθάκι ψωμιού λίγο μπέικον, ντοματίνια και ένα αυγό.
Τι θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα καλαθάκια με τα αυγά και το μπέικον, για κάθε μερίδα
1 αυγό
2-3 ντοματίνια
1/2 κομμάτι μπέικον
1 φέτα ψωμί του τοστ
Αλάτι, λάδι, λίγο θυμάρι ή ρίγανη και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο
Πώς θα ετοιμάσετε τη συνταγή με τα αυγά
1. Σε ένα ταψί απλώνετε τα ντοματάκια και τα πασπαλίζετε με αλάτι, ελάχιστο λάδι, λίγο θυμάρι ή ρίγανη και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για περίπου 20 λεπτά.
2. Μόλις περάσουν τα 15 λεπτά, ρίχνετε πάνω στα ντοματίνια λίγο ξύδι μπαλσάμικο, προκειμένου να δημιουργηθεί μια σάλτσα.
3. Αν θέλετε αφήστε γι ακόμη 10 λεπτά και βγάλτε το ταψί.
4. Τώρα σε φόρμες για μάφιν, τοποθετείτε από μια φέτα ψωμί του τόστ ώστε να δημιουργηθούν μικρά καλαθάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
5. Σε τηγάνι χωρίς λάδι ψήνετε το μπέικον.
6. Ετοιμάζετε τα αυγά σύμφωνα με το γούστο σας. Τηγανιτά ή ποσέ μέσα σε νερό, σε κάθε περίπτωση πάντως να είναι αυγό μάτι.
7. Όταν τα έχετε όλα έτοιμα, τοποθετείτε σε κάθε καλαθάκι ψωμιού λίγο μπέικον, ντοματίνια και ένα αυγό.
photos:womannow.gr