Καιρός να διακοσμήσεις την ντουλάπα σου με ταπετσαρίες

Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την ντουλάπα σου. Εκτός από τις κλασικές ξύλινες ντουλάπες τώρα είναι η στιγμή να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαι...

Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την ντουλάπα σου. Εκτός από τις κλασικές ξύλινες ντουλάπες τώρα είναι η στιγμή να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να τις μεταμορφώσεις. Τα υλικά που μπορείς να επιλέξεις πολλά. Το πιο απλό είναι το βάψιμο, αλλά ποιος έχει χρόνο για τέτοιες διαδικασίες. Οπότε επέλεξε λύσεις πιο απλές και πιο γρήγορες στην μεταμόρφωση τους. Διάλεξε ταπετσαρίες τοίχου που θα σου δώσουν το χρώμα και τις επιλογές που θέλεις. Πειραματίσου με υφάσματα και τεχνοτροπίες . Κάνε τις ντουλάπες σου να ξεφύγουν απο το παραδοσιακό στυλ που τις αγόρασες και βάλτε χρώμα για να αλλάξουν όλη την κρεβατοκάμαρα σου.
Αφήστε λοιπον την φαντασία σας ελεύθερη και βρείτε έξυπνες ιδέες .
Όσες αγαπάτε τις γεωμετρικές τεχνοτροπίες και τις vitage επιλογές, διαλέξτε ταπετσαρίες με θεματολογίες εκείνης της εποχής .
 Αν το χρώμα της ντουλάπας σας, σας ικανοποιεί, αλλάξτε το εσωτερικό της με ταπετσαρίες που θα δώσουν και θα αναδείξουν το εσωτερικό τους .
Βρήκαμε μερικές ιδέες και σας τις προτείνουμε.



Αν στο δωμάτιο σας έχετε μια μεγάλη ντουλάπα από ξύλο και ο χώρος της κρεβατοκάμαρας σας είναι μεγάλος , μπορείτε να παίξετε με έντονα χρώματα και ταπετσαρίες. Προσπαθήστε να μην το φορτώσετε με πολλά διακοσμητικά. Ένα απλό κρεβάτι και δύο λευκά ή ξύλινα κομοδίνα θα δείξουν υπέροχα. Αποφύγετε μεγάλα κάδρα και μικροαντικείμενα στον χώρο σας. Το βασικό στοιχείο σε αυτή την επιλογή είναι να τονιστεί η ντουλάπα και να δοθεί η προσοχή που της αρμόζει.



 Αν στο δωμάτιο σας έχετε ήδη ταπετσαρία θα πρέπει να προσέξετε να ταιριάζει με την ταπετσαρία που θα διακοσμήσετε την ντουλάπα σας. Προσοχή στην επιλογή των κουρτινών που η επιλογή σας θα πρέπει να είναι μόνο λευκή.



Αν η ντουλάπα σας ταιριάζει απόλυτα με το χώρο σας, διακοσμήστε το εσωτερικό της με διαφορετικά είδη ταπετσαρίας αλλά στο ίδιο στυλ πάντα.




Αν η ντουλάπα σας είναι συρόμενη, τότε έχετε πολλές επιλογές. Απο μια ολόκληρη παράσταση ώς μια θεματολογία της επιλογής σας. Διαλέξτε ανάλογα με το στυλ διακόσμησης που επικρατεί στο δωμάτιο σας.


Επίσης στο παιδικό δωμάτιο η επιλογή της ταπετσαρίας θα δώσει ιδιαίτερη εμφάνιση στο χώρο. Τα σχέδια πολλά καθώς και οι επιλογές σας. 

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Καιρός να διακοσμήσεις την ντουλάπα σου με ταπετσαρίες
Καιρός να διακοσμήσεις την ντουλάπα σου με ταπετσαρίες
https://3.bp.blogspot.com/-Mm5Ntt78pro/V7xQNwshQoI/AAAAAAAAetc/HIlmbBZ4zeMN73YdcVdFFP2rc8sHxIaVwCLcB/s320/2676861-house-23jul15_SarahHogan_bt_640x640.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-Mm5Ntt78pro/V7xQNwshQoI/AAAAAAAAetc/HIlmbBZ4zeMN73YdcVdFFP2rc8sHxIaVwCLcB/s72-c/2676861-house-23jul15_SarahHogan_bt_640x640.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/blog-post_94.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/08/blog-post_94.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy