DIY-Πως να φτιάξετε «παγωτομπαλόνια»

Οι ετοιμασίες για τα παιδικά πάρτι μπορούν να είναι σκέτος μπελάς... Είναι γνωστό ότι τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα ιδιότροπα στο φαγητ...

Οι ετοιμασίες για τα παιδικά πάρτι μπορούν να είναι σκέτος μπελάς... Είναι γνωστό ότι τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα ιδιότροπα στο φαγητό. Σπάνια όμως σ' ένα παιδί δεν αρέσει το παγωτό κι ακόμη σπανιότερα δεν του αρέσουν τα μπαλόνια σε σχήμα παγωτού. Αν συνδυάσετε και τα δύο, φτιάχνετε κάτι μαγικό.
  •  Γιατί να το κάνετε: Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ενθαρρύνετε το παιδί σας να τρώει υγιεινά - όμως το πάρτι γενεθλίων δεν είναι μια τέτοια στιγμή. Προετοιμασία: Δεν χρειάζεστε πολλά υλικά για να φτιάξετε παγωτομπαλόνια, όμως θα χρειαστείτε λίγη υπομονή. 
  • Χρειάζεστε μερικά μπαλόνια (ένα για κάθε καλεσμένο και μερικά επιπλέον σε περίπτωση που σκάσουν) κορδόνι ταινία washi με σχέδια ετικέτες δεμάτων (με κορδόνι) χαρτί περιτυλίγματος (προσοχή: πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ) ψαλίδι μολύβι σελοτέιπ χάρτινο καπελάκι 
  • Βήμα 1: Ξεδιπλώστε το χάρτινο καπελάκι μέχρι να γίνει επίπεδο. Ακουμπήστε το πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί περιτυλίγματος, κάντε το περίγραμμά του με ενα μολύβι και κόψτε το σχήμα που σχεδιάσατε. Επαναλάβετε τη διαδικασία τόσες φορές ώστε το κάθε μπαλόνι να έχει το δικό του χάρτινο καπελάκι. 


  • Βήμα 2: Φουσκώστε τα μπαλόνια με ήλιο και δέστε τα με λίγο κορδόνι. Το κορδόνι πρέπει να είναι αρκετά μακρύ για να διευκολύνει το κράτημα του μπαλονιού. Αν, πάλι, θέλετε να κάνετε στριφογυριστό ένα κομμάτι του κορδονιού, περάστε το ανάμεσα στις λεπίδες του ανοιχτού ψαλιδιού.
  •  Τρίτο βήμα: Τυλίξτε ένα επίπεδο χάρτινο καπελάκι στη βάση του μπαλονιού, σε σχήμα ανάποδου κώνου. Αφήστε αρκετό χώρο στη βάση έτσι ώστε να περάσει το κορδόνι και κολλήστε προσεκτικά τον κώνο στο μπαλόνι. Αν το χαρτί είναι βαρύ, το μπαλόνι δεν θα μπορεί να αιωρηθεί, φροντίστε επομένως να χρησιμοποιήσετε το ελαφρύτερο χαρτί που θα βρείτε.
 Έτοιμο! Τώρα που φτιάξατε τα παγωτομπαλόνια, το μόνο που χρειάζεστε είναι διάφορες ποικιλίες με την αγαπημένη γεύση του καθένα. Το παγωτατζίδικό σας είναι έτοιμο!

photos:epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: DIY-Πως να φτιάξετε «παγωτομπαλόνια»
DIY-Πως να φτιάξετε «παγωτομπαλόνια»
https://3.bp.blogspot.com/-kCwu60-c27Y/V5PiNowMItI/AAAAAAAAd1E/f2YDOy3YPEoxZrUTpqRlmh-CwRNXHghwgCLcB/s320/family05.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-kCwu60-c27Y/V5PiNowMItI/AAAAAAAAd1E/f2YDOy3YPEoxZrUTpqRlmh-CwRNXHghwgCLcB/s72-c/family05.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/07/diy_23.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/07/diy_23.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy