''Δείξε μου πως διακοσμείς, να σου πω ποιός είσαι!''

Δείξε μου πως διακοσμείς, να σου πω ποιός είσαι! Κάθε πράξη μας, μικρή ή μεγάλη, μας καθορίζει και λέει κάτι για εμάς. Τι πληροφορίες...



Δείξε μου πως διακοσμείς, να σου πω ποιός είσαι! Κάθε πράξη μας, μικρή ή μεγάλη, μας καθορίζει και λέει κάτι για εμάς. Τι πληροφορίες δίνει η διακόσμηση του σπιτιού για την προσωπικότητά σου; Οτιδήποτε και αν κάνουμε, από τον τρόπο που ντυνόμαστε, μέχρι το πρωινό που θα φτιάξουμε να φάμε και τι καφέ πίνουμε, δίνει κάποιες πληροφορίες για εμάς. Κάθε πράξη μας δεν είναι συνειδητή, αλλά έστω και έτσι, πάντα αποκαλύπτει ένα μοτίβο: το mondus operandi μας, τον τρόπο δράσης και συμπεριφοράς μας δηλαδή. 

Όλα άδεια, όλα τακτοποιημένα

 Όταν βλέπεις ένα χώρο με λίγα αντικείμενα, καθαρές γραμμές, υπερβολικά τακτοποιημένο και με τα πάντα στην θέση τους, ακόμα και εις βάρος της χρηστικότητας, σημαίνει ότι ο κάτοικος του χώρου δίνει μεγάλη σημασία για την γνώμη των άλλων. Όλα είναι στην θέση τους και τα πάντα μαρτυρούν την τελειότητά σου! Ναι είσαι το Alpha Female ή Male και δεν θα δώσεις σε κανέναν πάτημα να αμφισβητήσει την μεγαλειότητά σου, πόσο περισσότερο όταν βρίσκεσαι στον χώρο σου. Μικροί ψυχαναγκασμοί σε κυνηγούν ανελέητα, όταν βάζεις κατευθείαν στην θέση του, κάτι που μόλις μετακίνησε ένας καλεσμένος σου! Παρόλα αυτά όλα φαίνονται τέλεια και…είναι!




Πού είναι τα πινέλα σου και η παλέτα; 

Θεωρείτε την διακόσμηση οπτική τέχνη και για αυτό έχετε επηρεαστεί από την Art Deco. Δεν είστε απαραίτητα ελιτίστρια, αλλά σας αρέσει να σας αντιμετωπίζουν ως μια διανοούμενη της διακόσμησης. Άλλωστε η σημερινή εποχή έχει πολλά κοινά με την εποχή του μεσοπολέμου (η εκτίμηση στο ασυνήθιστο και το εξωτικό ήταν η τέλεια ευκαιρία για συζήτηση) και όταν η συμμετρία συναντά το Avant Garde, μαζί με απλότητα και εξωτικά στοιχεία, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό. Ειδικά όταν έχεις τόσες επιλογές να «παίξεις» με σχήματα και χρώματα! Μια μικρή προσοχή στα (παράνομα) αντικείμενα που κατασκευάστηκαν από ζώα! Όταν η συμμετρία συναντά το Avant Garde, μαζί με απλότητα και εξωτικά στοιχεία, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό! 




Σαν στο σπίτι σου 

Βάζα με κουλουράκια, πολλά μαξιλάρια, στοίβες με περιοδικά και επιτραπέζια ή λεπτές κουβερτούλες μαρτυρούν ότι θέλεις την άνεση σου! Διακόσμηση είναι να νιώθει ο καλεσμένος άνετα σαν το σπίτι του και όλα μαρτυρούν απλότητα. Το σπίτι σου είναι ιδανικό για ατελείωτες ώρες  υπερχαλάρωσης! Όλα μαρτυρούν πως θέλεις την άνεση σου! 




Vintage ή ρομαντικό στυλ

Ναι, ζεις στην λάθος εποχή, είσαι ένα πλάσμα του 1900 ή της Βικτωριανής εποχής, παγιδευμένο στην «κακογουστιά» και την ευκολία της εποχής των υπολογιστών, που τα έπιπλα ή διακοσμητικά είναι «ψεύτικα» και η αλήθεια είναι πως «δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά». Έχεις προβεί στο απαραίτητο looting στο σπίτι της γιαγιάς παίρνοντας παλιά έπιπλα και ψάχνεσαι για τις γιαγιάδες φίλων. Το αποτέλεσμα έχει γούστο, γιατί καλώς ή κακώς μιλάμε για αντικείμενα με design και προσωπικότητα. Απλά μην το παρακάνεις με την γύψινη διακόσμηση και τους καθρέφτες. Ζεις στην λάθος εποχή, είσαι ένα πλάσμα του 1900 ή της Βικτωριανής εποχής! 



Ο ταξιδιώτης 

Έχεις ταξιδέψει παντού και αυτό έχει επηρεάσει το γούστο σου στην διακόσμηση. Δεν χρειάζεται κανείς να πάει ως το ψυγείο με τα μαγνητάκια. Όπου και να κοιτάξει κανείς υπάρχουν μαρτυρίες και αντικείμενα από τα ταξίδια σου. Σε γενικές γραμμές θα δυσκολευτείς να περάσεις ένα ομοιόμορφο στυλ διακόσμησης, γιατί από κάθε πολιτισμό που γνώρισες πήρες και κάτι! Αλλά κέρδισες με το σπαθί σου τις ερωτήσεις των καλεσμένων σου για τα περιπετειώδη ταξίδια σου! Όπου και να κοιτάξει κανείς υπάρχουν μαρτυρίες και αντικείμενα από τα ταξίδια σου! 



πηγή:decoration.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: ''Δείξε μου πως διακοσμείς, να σου πω ποιός είσαι!''
''Δείξε μου πως διακοσμείς, να σου πω ποιός είσαι!''
https://4.bp.blogspot.com/-UBHFRz459RI/V4uNgNnpaOI/AAAAAAAAdvA/auZfMfmKytQygil-tNgGSsqGF7gdIsEwACLcB/s320/feat-4.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-UBHFRz459RI/V4uNgNnpaOI/AAAAAAAAdvA/auZfMfmKytQygil-tNgGSsqGF7gdIsEwACLcB/s72-c/feat-4.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/07/blog-post_13.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/07/blog-post_13.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy