Εάν θέλετε ένα εύκολο σνακ για να συνοδεύσευτε τη βραδινή σας ταινία, τα ρολάκια πίτσας είναι ιδανικά. Εσείς απλά καθίστε στον καναπέ σα...
Εάν θέλετε ένα εύκολο σνακ για να συνοδεύσευτε τη βραδινή σας ταινία, τα ρολάκια πίτσας είναι ιδανικά. Εσείς απλά καθίστε στον καναπέ σας και απολαύστε τα.
Υλικά:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σ’ ένα ταψί. Ανοίξτε ένα φύλλο σφολιάτας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, χρησιμοποιώντας έναν πλάστη, ώστε να μεγαλώσει ελαφρώς. Απλώστε τη σάλτσα σας σ’ όλη την επιφάνεια της σφολιάτας και στη συνέχεια το πεπερόνι και τη μοτσαρέλα. Τυλίξτε τη ζύμη σας σ’ ένα σφιχτό ρολό και αφήστε το να σταθεί για λίγο. Έπειτα κόψτε ρολάκια πάχους 2,5 εκατοστών και τοποθετήστε τα στο φύλλο ψησίματος, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Ψεκάστε κάθε ρολάκι με λίγη επιπλέον τριμμένη μοτσαρέλα από πάνω και βάλτε τα στον φούρνο, ώσπου να ροδίσουν, περίπου 18-22 λεπτά. Σερβίρετέ τα ζεστά.
via:http:sugarme.gr
Υλικά:
- 1 φύλλο σφολιάτας, σε θερμοκρασία δωματίου
- ½ κούπα κέτσαπ
- 1,5 φλιτζάνια άπαχη τριμμένη μοτσαρέλα
- 200 γραμμάρια πεπερόνι κομμένο σε φέτες
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σ’ ένα ταψί. Ανοίξτε ένα φύλλο σφολιάτας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, χρησιμοποιώντας έναν πλάστη, ώστε να μεγαλώσει ελαφρώς. Απλώστε τη σάλτσα σας σ’ όλη την επιφάνεια της σφολιάτας και στη συνέχεια το πεπερόνι και τη μοτσαρέλα. Τυλίξτε τη ζύμη σας σ’ ένα σφιχτό ρολό και αφήστε το να σταθεί για λίγο. Έπειτα κόψτε ρολάκια πάχους 2,5 εκατοστών και τοποθετήστε τα στο φύλλο ψησίματος, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Ψεκάστε κάθε ρολάκι με λίγη επιπλέον τριμμένη μοτσαρέλα από πάνω και βάλτε τα στον φούρνο, ώσπου να ροδίσουν, περίπου 18-22 λεπτά. Σερβίρετέ τα ζεστά.
via:http:sugarme.gr