Είναι η εποχή του παγωτού.....καμιά αμφιβολία. Εμείς θα σας δείξουμε πως μπορείτε να ανακυκλώσετε τις καρπουζόφλουδες διακοσμώντας εξ...
Είναι η εποχή του παγωτού.....καμιά αμφιβολία. Εμείς θα σας δείξουμε πως μπορείτε να ανακυκλώσετε τις καρπουζόφλουδες διακοσμώντας εξαιρετικά και πρωτότυπα τα παγωτά σας....Δείτε πως αλλάζει εμφάνιση ένα σπιτικό παγωτό.
Θα χρειαστείτε: ένα σχετικά μικρό και στρογγυλό καρπούζι, παγωτό της αρεσκείας σας και σιρόπι.
Εκτέλεση:
Κόψτε το καρπούζι στη μέση. Αδειάστε την σάρκα του καρπουζιού, ξύνοντας κάτω στο λευκό φλοιό όσο το δυνατόν. Γεμίστε το με παγωτό της αρεσκείας σας και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Όταν το σερβίρετε κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Ένας τρόπος να ανακυκλώσεις και τα φλούδια των φρούτων.
Υ.Σ. το περιεχόμενο του καρπουζιού περάστε το από το μίξερ και δώστε στα παιδιά ένα καρπουζένιο χυμό. Θα τον λατρέψουν.
photos: brit.co