Αυτό το ντιπ με φέτα και σκόρδο είναι ότι πιο απλό, ότι πιο γρήγορο και ότι πιο νόστιμο μπορείς να παρουσιάσεις σε ένα τραπέζι! Χρόνος πρ...
Αυτό το ντιπ με φέτα και σκόρδο είναι ότι πιο απλό, ότι πιο γρήγορο και ότι πιο νόστιμο μπορείς να παρουσιάσεις σε ένα τραπέζι! Χρόνος προετοιμασίας: 15’
Υλικά (για 2 φλιτζάνια)
Ρίξε στο multi το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτύπα μέχρι να πολτοποιηθεί. Στη συνέχεια πρόσθεσε τη φέτα και χτύπα ξανά. Μπορείς να κάνεις το ντιπ σου εντελώς κρεμώδες ή να το χτυπήσεις λίγο λιγότερο και να υπάρχουν μικρά κομματάκια της φέτας. Αν το ντιπ προκύψει πολύ πηχτό συμπλήρωσε ελαιόλαδο.
Για το σερβίρισμα. Μπορείς να προσθέσεις ρίγανη ή θυμάρι ή δεντρολίβανο. Επίσης, σε αυτό το ντιπ ταιριάζει πολύ το φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή οι μικρές κόκκινες πιπερίτσες.
via:helloladies.gr
Υλικά (για 2 φλιτζάνια)
- 300 γραμμάρια φέτα
- Χυμός 1 λεμονιού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ρίξε στο multi το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτύπα μέχρι να πολτοποιηθεί. Στη συνέχεια πρόσθεσε τη φέτα και χτύπα ξανά. Μπορείς να κάνεις το ντιπ σου εντελώς κρεμώδες ή να το χτυπήσεις λίγο λιγότερο και να υπάρχουν μικρά κομματάκια της φέτας. Αν το ντιπ προκύψει πολύ πηχτό συμπλήρωσε ελαιόλαδο.
Για το σερβίρισμα. Μπορείς να προσθέσεις ρίγανη ή θυμάρι ή δεντρολίβανο. Επίσης, σε αυτό το ντιπ ταιριάζει πολύ το φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή οι μικρές κόκκινες πιπερίτσες.
via:helloladies.gr