Αξιοποιήστε τα πασχαλινά αυγά ως πρώτο πιάτο

Εάν σας έμειναν αρκετά κόκκινα αυγά από το Πάσχα, αυτή η συνταγή είναι μία έξυπνη λύση για να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό με βάση τ’ αυ...

Εάν σας έμειναν αρκετά κόκκινα αυγά από το Πάσχα, αυτή η συνταγή είναι μία έξυπνη λύση για να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό με βάση τ’ αυγά που σας περίσσεψαν.  
Υλικά: 

  •  8 μεγάλα βραστά αυγά  
  •  1/3 φλιτζανιού light μαγιονέζα  
  •  1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon  
  •  1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι από κρασί  
  •  Χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 


 Προετοιμασία:  Ξεφλουδίστε και κόψτε τ’ αυγά κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και μεταφέρτε τους σ’ ένα μπολ. Λιώστε τους κρόκους μ’ ένα πιρούνι και αναμείξτε τους με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.   Βάλτε τη γέμιση σ’ ένα κορνέ και καλύψτε το κενό του αυγού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε τα στο ψυγείο έως και 2 ώρες.
photos:sugarme.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Αξιοποιήστε τα πασχαλινά αυγά ως πρώτο πιάτο
Αξιοποιήστε τα πασχαλινά αυγά ως πρώτο πιάτο
https://2.bp.blogspot.com/-5TabvcpyuCA/Vy2nX4IeBuI/AAAAAAAAcog/-TdsBrRDtSAwn6MKpWvMLy8SiuMDCmENwCLcB/s320/%25CE%2591%25CE%25BE%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25AE%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5-%25CF%2584%25CE%25B1-%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AC-%25CE%25B1%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25AC-%25CF%2589%25CF%2582-%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258E%25CF%2584%25CE%25BF-%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2584%25CE%25BF.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-5TabvcpyuCA/Vy2nX4IeBuI/AAAAAAAAcog/-TdsBrRDtSAwn6MKpWvMLy8SiuMDCmENwCLcB/s72-c/%25CE%2591%25CE%25BE%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25AE%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5-%25CF%2584%25CE%25B1-%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AC-%25CE%25B1%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25AC-%25CF%2589%25CF%2582-%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258E%25CF%2584%25CE%25BF-%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25AC%25CF%2584%25CE%25BF.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/05/blog-post.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/05/blog-post.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy