Εάν σας έμειναν αρκετά κόκκινα αυγά από το Πάσχα, αυτή η συνταγή είναι μία έξυπνη λύση για να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό με βάση τ’ αυ...
Εάν σας έμειναν αρκετά κόκκινα αυγά από το Πάσχα, αυτή η συνταγή είναι μία έξυπνη λύση για να παρουσιάσετε κάτι διαφορετικό με βάση τ’ αυγά που σας περίσσεψαν.
Υλικά:
Προετοιμασία: Ξεφλουδίστε και κόψτε τ’ αυγά κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και μεταφέρτε τους σ’ ένα μπολ. Λιώστε τους κρόκους μ’ ένα πιρούνι και αναμείξτε τους με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάλτε τη γέμιση σ’ ένα κορνέ και καλύψτε το κενό του αυγού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε τα στο ψυγείο έως και 2 ώρες.
photos:sugarme.gr
Υλικά:
- 8 μεγάλα βραστά αυγά
- 1/3 φλιτζανιού light μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι από κρασί
- Χοντρό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία: Ξεφλουδίστε και κόψτε τ’ αυγά κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους και μεταφέρτε τους σ’ ένα μπολ. Λιώστε τους κρόκους μ’ ένα πιρούνι και αναμείξτε τους με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάλτε τη γέμιση σ’ ένα κορνέ και καλύψτε το κενό του αυγού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε τα στο ψυγείο έως και 2 ώρες.
photos:sugarme.gr