10 τρόποι να ανανεώσετε το σπίτι σας μόνο με αξεσουάρ

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να αλλάξετε εντελώς το ύφος και το στιλ ενός δωματίου. Απλά προσθέστε κάποια από τα δέκα παρακ...

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να αλλάξετε εντελώς το ύφος και το στιλ ενός δωματίου. Απλά προσθέστε κάποια από τα δέκα παρακάτω αξεσουάρ και αυτόματα το καθιστικό, η κρεβατοκάμαρα ή η κουζίνα σας θα αποκτήσουν χαρακτήρα και ανανεωμένη ενέργεια.



Λουλούδια

 Λουλούδια σε βάζα, λουλούδια τυπωμένα σε υφάσματα, και αυτόματα στο καθιστικό σας μπαίνει φρέσκος αέρας. Αρκεί να επιλέξετε λουλούδια της εποχής, όπως μπουκαμβίλιες αν είναι Άνοιξη, καλαμιές και κοκοφοίνικες σε υφάσματα αν είναι Καλοκαίρι και τουλίπες για το Φθινόπωρο.

Διακόσμηση σπιτιού Χαλιά
Τα χαλιά, μεγάλα ή μικρότερα, προσθέτουν ζεστασιά στο δωμάτιο, ενώ το βοηθούν να αποκτήσει όρια και επίπεδα, «δένοντας» χρωματικά και στιλιστικά όλα τα επιμέρους του στοιχεία. Μία καλή ιδέα για να κάνετε ένα δωμάτιο να φαίνεται πολυδιάστατο είναι να τοποθετήσετε χαλιά διαφορετικών διαστάσεων, τα οποία θα συνδυάζονται χρωματικά και ως προς το ύφος. Για το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε λεπτά χαλάκια από ψάθα ή βαμβάκι.

  Το τέλειο λαμπατέρ
Διακόσμηση σπιτιού 


Ακόμα και το πιο βαρετό καθιστικό μπορεί να αποκτήσει στιλ και κομψότητα με ένα ιδιαίτερο λαμπατέρ. Αν είστε λάτρεις του μινιμαλισμού επιλέξτε ένα λαμπατέρ με γυάλινη, διάφανη βάση, αν αγαπάτε την φύση μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λαμπατέρ με βάση από ξύλο, ενώ για πιο βιομηχανικό στιλ ένα μεταλλικό λαμπατέρ. Το καπέλο παίζει, βέβαια, εξίσου σημαντικό ρόλο, καθώς πρέπει να ταιριάζει τόσο με την βάση όσο και με τα υπόλοιπα χρώματα του δωματίου.

 

 

 

Ταπετσαρία
Διακόσμηση σπιτιούΔεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να «ντύσετε» όλους τους τοίχους του σπιτιού με ταπετσαρία. Μπορείτε απλά να τοποθετήσετε ένα κομμάτι με ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια, πίσω από μία σύνθεση με ράφια ή από μία βιβλιοθήκη χωρίς «πλάτη» για να δημιουργήσετε εντυπωσιακό εφέ. Άλλα μικρά μέρη στα οποία μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία για να δώσετε στιλ είναι κάποιο χολ, το ταβάνι κάποιου μικρού δωματίου ή στο εσωτερικό της εντοιχισμένης ντουλάπας.


Φυσικά στοιχεία
Διακόσμηση σπιτιούΤίποτα δεν αναδεικνύει καλύτερα ένα δωμάτιο από τα αληθινά στοιχεία της φύσης, ειδικά όταν αυτά συνδυάζονται με μικρές διακοσμητικές πινελιές. Και ένα από τα δωμάτια που «δέχεται» καλύτερα τα φυσικά στοιχεία είναι η κουζίνα. Τι μπορείτε να κάνετε; Γεμίστε ένα ψηλό γυάλινο βάζο με λεμόνια και σε ένα άλλο βάζο βάλτε κίτρινες μαργαρίτες. Συνδυάστε τα με κίτρινες χαρτοπετσέτες. Το Φθινόπωρο μπορείτε να αντικαταστήσετε τα λεμόνια με μήλα, παπαρούνες στο βάζο και κόκκινες χαρτοπετσέτες.

Μαξιλάρια
Διακόσμηση σπιτιού
Μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν αυτόματα να δώσουν χρώμα στο μονότονο καθιστικό σας, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση. Δείτε την φωτογραφία: Τα φούξια μαξιλάρια δένουν αρμονικά με τα φούξια λουλούδια στον ανθοδοχείο.

 

 Επενδύστε στην τέχνη
Διακόσμηση σπιτιούΑυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται 

να ξοδέψετε μία περιουσία. Σε καταστήματα όπως το Bizart ή το Afisorama θα βρείτε εξαιρετικές αντιγραφές έργων τέχνης, κυρίως πίνακες ή φωτογραφίες, σε πολύ χαμηλές τιμές. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε ένα έργο που να δένει με το ύφος του δωματίου: Σε ένα «παραφορτωμένο» με χρώματα και αξεσουάρ δωμάτιο, προτιμήστε ένα αφηρημένο έργο που θα δένει τονικά, ενώ σε ένα δωμάτιο όπου κυριαρχεί το λιτό και μονόχρωμο στιλ τοποθετήστε ένα έργο pop art που θα προσθέσει ένταση.

Διακόσμηση σπιτιού
Καλάθια
Συνδυάζουν στιλ και χρηστικότητα και ταιριάζουν τόσο στο μπάνιο, για να τοποθετείτε τις πετσέτες, όσο και στην κουζίνα, για τρόφιμα και άλλα αντικείμενα. Είναι ένα οικονομικό αξεσουάρ που θα βρείτε παντού και σε διάφορα μεγέθη.


Πολυέλαιοι
Διακόσμηση σπιτιούΧαρίζουν αριστοκρατικό ύφος στον χώρο, ενώ χάρη στα μικροσκοπικά γυαλάκια που κρέμονται στις άκρες τους διαχέουν υπέροχο φως. Ένας όμορφος πολυέλαιος δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, ενώ ανάλογα με το μέγεθος και το στιλ του (κάποιοι είναι πιο μοντέρνοι και κάποιοι πιο κλασικοί) μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο. Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά για να αγοράσετε έναν πολυέλαιο από κάποια αντικερί, ίσως έχει έρθει η ώρα για επιδρομή στο σπίτι της γιαγιάς.


 

 

Καθρέφτες
Διακόσμηση σπιτιούΈνας κομψός καθρέφτης, στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα, μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους: Μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον πίνακα, ειδικά αν έχει εντυπωσιακή κορνίζα. Μπορεί να δώσει αίσθηση μεγαλύτερου χώρου σε ένα μικρό δωμάτιο. Μπορεί να φωτίσει έναν χώρο, αν τοποθετηθεί απέναντι από κάποιο παράθυρο. Και, φυσικά, αναδεικνύει το στιλ ολόκληρου του δωματίου. Μία όμορφη ιδέα για την κρεβατοκάμαρά σας είναι να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη στο πάτωμα, απέναντι από το κρεβάτι.


Πηγή: Commonfloor 
mama365.gr 



Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 τρόποι να ανανεώσετε το σπίτι σας μόνο με αξεσουάρ
10 τρόποι να ανανεώσετε το σπίτι σας μόνο με αξεσουάρ
https://4.bp.blogspot.com/-gWB3b-K31tA/V0nFLs-5xrI/AAAAAAAAc0Q/xosLShBpe2w9Qk1qTFjaQJM6iBJAXfFGACLcB/s320/4-rugs.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-gWB3b-K31tA/V0nFLs-5xrI/AAAAAAAAc0Q/xosLShBpe2w9Qk1qTFjaQJM6iBJAXfFGACLcB/s72-c/4-rugs.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/05/10.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/05/10.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy