Τα πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το δωμάτιό σου

Η κρεβατοκάμαρα μας θα έλεγες ότι μοιάζει λίγο με την γυναικεία τσάντα. Ό,τι θες, το βρίσκεις μέσα! Πράγματα άχρηστα που σπάνια χρειαζόμα...

Η κρεβατοκάμαρα μας θα έλεγες ότι μοιάζει λίγο με την γυναικεία τσάντα. Ό,τι θες, το βρίσκεις μέσα! Πράγματα άχρηστα που σπάνια χρειαζόμαστε και πάντοτε υπάρχουν σε κάθε θήκη μόνο και μόνο για να μας βαραίνουν. Κάτι παραπλήσιο συμβαίνει και με το υπνοδωμάτιο. Αν δε είναι αποκλειστικά δικό σου και δεν το μοιράζεσαι με το αγόρι σου, ακόμα χειρότερα!

 Πώς σου φαίνεται η ιδέα να το οργανώσεις λίγο καλύτερα, πετώντας τα άχρηστα αντικείμενα που απλά το βαραίνουν και πιάνουν χώρο; Αμέσως ο χώρος σου θα αλλάξει  και θα δεις ότι θα σε ξεκουράζει περισσότερο και θα κοιμάσαι και καλύτερα. 

Διάβασε αυτή τη λίστα με τα πιο άχρηστα αντικείμενα που υπάρχουν στις περισσότερες κρεβατοκάμαρες και ανέλαβε δράση, αφαιρώντας τα επιτέλους και από τη δική σου! 

  1. Ξεφορτώσου επιτέλους αυτό το έπιπλο που το έχεις μέσα στη μέση, χωρίς κανένα απολύτως λόγο και συνεχώς σκοντάφτεις επάνω του! Οι περισσότερες κρεβατοκάμαρες, έχουν αυτό το έπιπλο- γλάστρα που απλά προστέθηκε κάποτε στο χώρο για να τον γεμίσει κι επειδή ίσως ταίριαζε σε εκείνη τη γωνία του δωματίου. Αφού όμως δεν το χρειάζεσαι και τόσο πλέον, γιατί να το έχεις μέσα στα πόδια σου; Ήρθε η ώρα να πάει στην αποθήκη! 
  2.  Επίσης, είναι και αυτή η καρέκλα, στην οποία ποτέ δεν κάθεσαι, αλλά βολεύει ενίοτε για να ακουμπάς επάνω το βουνό από τα ρούχα σου, που μονίμως βρίσκονται έξω από την ντουλάπα. Μπορεί και αυτή να γεμίζει έναν χώρο του δωματίου που θα φαινόταν πολύ άδειος, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές αν πιστεύεις ότι όντως η παρουσία της είναι αναντικατάστατη. Να πάει κι εκείνη στην αποθήκη, παρακαλώ!   
  3. Η vintage, πλέον, τηλεόραση που έχεις στο δωμάτιό σου, με τη μικρή οθόνη και την τεράστια κεραία είναι μάλλον περιττή. Αλήθεια, θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που την άνοιξες ή μήπως δεν ξέρεις καν πού είναι το τηλεχειριστήριο; Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο να μην υπάρχει τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα. Για να γλαρώσεις, μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, ή να ακούσεις μουσική. Αν πάλι δεν κοιμάσαι μόνη σου, ένας λόγος παραπάνω να βγάλεις την τηλεόραση από το δωμάτιό σας. Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά όταν ξαπλώνετε οι δυο σας στο κρεβάτι, αντί να χαζεύεται στο χαζοκούτι.  
  4. Είσαι κι εσύ από εκίνες που έχουν μέσα στο υπνοδωμάτιό τους καλάθι για τα άπλυτα; Είπες ναι; Τι δουλειά έχει στην κρεβατοκάμαρα; Η θέση του είναι στο μπάνιο! Ξέρω ότι είναι βολικό εκεί που ξεντύνεσαι να πετάς τα άπλυτα ρούχα σου στο καλάθι, αντί να πηγαίνεις μέχρι το μπάνιο ή αντί να τα παρατάς όπου να ‘ ναι, αλλά αυτή δεν είναι λογική! Γιατί να σου πιάνει χώρο; Αν στην τελική θέλεις να το έχεις στο δωμάτιο,γιατί έτσι σε βολεύει, προσπάθησε τουλάχιστον να το βάλεις μέσα σε μια ντουλάπα. Γιατί εκτός του ότι σου πιάνει χώρο, σε πιάνει κι ένα άγχος κάθε φορά που βλέπεις ότι αρχίζει να γεμίζει, υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να βάλεις πλυντήριο. Άρα, πρέπει και να σιδερώσεις. Το δωμάτιό σου πρέπει να σου προσφέρει ξεκούραση. Πράγματα που σε αγχώνουν , άφησέ τα έξω από αυτό. 
  5. Το κρεβάτι σου πρέπει να έχει επάνω μόνο τα απαραίτητα, ώστε κάθε φορά που θέλεις να ξαπλώσεις να μη χρειάζεται να βγάζεις τα δεύτερα και τρίτα μαξιλάρια ή τα αρκουδάκια. Αν και είναι ωραίο να διακοσμείς το κρεβάτι σου, μην το παραφορτώνεις. Ώστε, όταν πηγαίνεις για ύπνο, απλά να γλιστράς ανάμεσα στα σεντόνια σου χωρίς πολλά- πολλά.
via:followme.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Τα πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το δωμάτιό σου
Τα πράγματα που πρέπει να πετάξεις από το δωμάτιό σου
https://1.bp.blogspot.com/-_R3zAFr8hMA/VxyxinL3ulI/AAAAAAAAcgg/PTL4FZFwAtwPii2L7AugnhcYhw-oZzWvQCLcB/s320/Headboards-ArchitectureArtDesigns-32.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-_R3zAFr8hMA/VxyxinL3ulI/AAAAAAAAcgg/PTL4FZFwAtwPii2L7AugnhcYhw-oZzWvQCLcB/s72-c/Headboards-ArchitectureArtDesigns-32.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/blog-post_25.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/blog-post_25.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy