Γεύση από Ιταλία με Τηγανητά Ραβιόλια!

Πως να φτιάξετε τηγανητά ραβιόλια.Μια υπέροχη συνταγή για τους λάτρες των ζυμαρικών. Σπιτική ζύμη για ραβιόλια Υλικά για: ...





Πως να φτιάξετε τηγανητά ραβιόλια.Μια υπέροχη συνταγή για τους λάτρες των ζυμαρικών.

Σπιτική ζύμη για ραβιόλια
Υλικά για: 4

Υλικά
400 γρ. αλεύρι
4 μεγάλα αυγά
Σιμιγδάλι για να μη κολλήσει η ζύμη

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι και φτιάξτε ένα βαθούλωμα στο κέντρο.
  2. Προσθέστε τα αυγά στο βαθούλωμα και ανακατέψτε λίγο-λίγο το αλεύρι αναμιγνύοντας μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
  3. Δουλέψτε τη ζύμη με τα χέρια σας μέχρι να μαλακώσει, τυλίξτε τη με ελαφρά λαδωμένη μεμβράνη και αφήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.
  4. Ανοίξτε τη ζύμη πάνω σε μία επιφάνεια που έχετε πασπαλίσει με λίγο σιμιγδάλι, μέχρι να αποκτήσει το πάχος που θέλετε.
Υλικά για: 4
Γέμιση                                


  • 100 γρ. τυρί Ricotta
  • 50 γρ. τυρί Gorgonzola
  • 20 ml ξύσμα λεμονιού
  • 20 ml φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Σάλτσα Αrrabiata


  • 15 ml ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες
  • 125 ml κόκκινο κρασί
  • 15 ml μαύρη ζάχαρη
  • 30 ml ντοματοπελτέ
  • 5 ml τσίλι σε νιφάδες
  • 1 κονσέρβα 400 γρ. ολόκληρες αποφλοιωμένες ντομάτες, κομμένες
  • 30 γρ. φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
  • 30 γρ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • Αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι, όσο θέλετε
 Ραβιόλια
  • Σπιτική ζύμη για ραβιόλια
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
  1. Για τη γέμιση, συνδυάστε όλα τα υλικά, ανακατέψτε τα καλά και αφήστε τα στην άκρη.
  2. Για τη σάλτσα, σοτάρετε τα κρεμμύδια σε μία κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέστε ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε τα να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μειωθεί η ποσότητα και η σάλτσα να πήξει.
  3. Για τα ραβιόλια, μοιράστε τη ζύμη στη μέση και ανοίξτε 2 λεπτά φύλλα σε μία επιφάνεια πασπαλισμένη με λίγο σιμιγδάλι. Στο πρώτο φύλλο βάλτε κουταλιές γέμισης σε απόσταση 6 εκατοστών μεταξύ τους. Βουτήξτε ένα πινέλο μαγειρικής στο νερό και υγράνετε τη ζύμη γύρω-γύρω από τα «μπαλάκια» της γέμισης. Βάλτε το δεύτερο φύλλο της ζύμης από πάνω και πιέστε το με τα δάκτυλά σας τριγύρω για να κολλήσει και να κλείσει.
  4. Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη ζύμης για να κόψετε τα ραβιόλια σε τετράγωνα ή κύκλους και πιέστε τις άκρες για να κλείσουν καλά. Τοποθετήστε τα σε ταψί πασπαλισμένο με σιμιγδάλι.
  5. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ή φριτέζα τηγανίστε τα ραβιόλια μέχρι να ροδίσουν. Βγάλτε τα με μία τρυπητή κουτάλα και αφήστε τα να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρετε ζεστά με τη σάλτσα.
πηγή:www.epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Γεύση από Ιταλία με Τηγανητά Ραβιόλια!
Γεύση από Ιταλία με Τηγανητά Ραβιόλια!
http://cdn.epithimies.gr/Assets/Modules/Editorial/Article/Images/ravioli_2.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/blog-post_24.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/blog-post_24.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy