7 υπέροχες ιδέες για να βρείτε ένα νέο χόμπι

7 υπέροχες ιδέες για να βρείτε ένα νέο χόμπι ή μια νέα συναρπαστική ασχολία. 1. Δώστε κίνητρα στον εαυτό σας. Ακόμη και...



7 υπέροχες ιδέες για να βρείτε ένα νέο χόμπι ή μια νέα συναρπαστική ασχολία.

1. Δώστε κίνητρα στον εαυτό σας.
Ακόμη και όταν νιώθετε κουρασμένη και αγχωμένη, μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε έτοιμη για νέες δραστηριότητες και τότε θα επανέλθει αμέσως η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας.

2. Βελτιώστε τις καθημερινές συνήθειές σας.
Ακόμη και οι μικρές αλλά ευχάριστες αλλαγές στις ασχολίες σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά, για παράδειγμα καινούργιο άρωμα στο υγρό πιάτων, καινούργιο καλάθι απλύτων ή καλάθι για το κατοικίδιό σας που θα φωτίσει την κουζίνα, ή ακόμα και μια αλλαγή στα μαλλιά σας!
3. Διασκεδάστε.
Φτιάχνοντας μια λίστα με αυτά που σας αρέσει να κάνετε, θα ενισχύσετε τον ενθουσιασμό σας και την ενέργειά σας. Έτσι, μπορείτε να προγραμματίσετε κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες για την ερχόμενη εβδομάδα ή τον ερχόμενο μήνα.
4. Βάλτε στόχο.
Είτε πρόκειται για το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία ή την αυτοβελτίωσή σας, φροντίστε ο στόχος που θα βάλετε να αποτελεί για εσάς πραγματική πρόκληση. Σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε και, μεταξύ άλλων, αναλογιστείτε ποιοι άλλοι έχουν πετύχει τον στόχο αυτό πριν από εσάς και ποιες από τις ικανότητές τους βοήθησαν στην επίτευξή του. Καταγράψτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον στόχο.
5. Καθορίστε συγκεκριμένη ώρα για να ασχοληθείτε με τον στόχο που έχετε θέσει.
Ο καθορισμός συγκεκριμένης ώρας και ημέρας μέσα στην εβδομάδα για την ενασχόληση με τη νέα σας δραστηριότητα δημιουργεί το αίσθημα της δέσμευσης. Επίσης, σας βοηθά να οργανώσετε τις υπόλοιπες ασχολίες σας σύμφωνα με αυτό.
6. Καλλιεργήστε τη δημιουργικότητά σας.
Κατά την αναζήτηση ιδεών, μην περιορίζεστε σε 5-6 ιδέες, αντίθετα προσπαθήστε να φτάσετε στις 10. Ορισμένες από τις ιδέες ενδέχεται να μην είναι τόσο καλές όσο άλλες, αλλά έτσι αναπτύσσετε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης ενός στόχου και αυτό μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους.
7. Αξιολογήστε τις επιδόσεις σας.
Αντί να «ανταγωνίζεστε» τους άλλους, αξιολογήστε την πρόοδό σας σε σχέση με τις προηγούμενες επιδόσεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε την πρόοδο που σημειώσατε εάν καταγράφετε πάντοτε τα εκάστοτε επιτεύγματά σας, είτε σε ημερολόγιο, σημειώματα post-it στο γραφείο σας είτε ακόμη και σε φωτογραφίες κολλημένες στην πόρτα του ψυγείου.
πηγή:epithimies.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 7 υπέροχες ιδέες για να βρείτε ένα νέο χόμπι
7 υπέροχες ιδέες για να βρείτε ένα νέο χόμπι
https://3.bp.blogspot.com/-6qnh2_WyqMg/U0f-BWv7lDI/AAAAAAAAUsQ/QYSmpezs6-s/s1600/5086-somethingnew1-size-3-1-size-2.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-6qnh2_WyqMg/U0f-BWv7lDI/AAAAAAAAUsQ/QYSmpezs6-s/s72-c/5086-somethingnew1-size-3-1-size-2.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy