5 μαγικά τρικ για να... μεγαλώσεις το σπίτι σου

Δες πώς μπορείς να κάνεις ένα μικρό δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο εύκολα και απλά. Στην ουσία δεν μπορείς να μεγαλώσεις όντω...



Δες πώς μπορείς να κάνεις ένα μικρό δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο εύκολα και απλά.
Στην ουσία δεν μπορείς να μεγαλώσεις όντως ένα δωμάτιο, μπορείς όμως αν του δώσεις τον αέρα που χρειάζεται για να το κάνεις να δίνει αυτή την αίσθηση. 
Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά
Τόνισε το ταβάνι του δωματίου κρεμώντας τις κουρτίνες από το ταβάνι και όχι από το τέλος του παραθύρου ή της πόρτας αφήνοντάς τις να συρθούν μέχρι το πάτωμα.
'Η φτιάξε μια γκαλερί στον τοίχο κρεμώντας τέχνη πάνω από τη νοητή συνέχεια του ματιού. Έτσι το κεφάλι θα σηκωθεί ψηλά και θα δημιουργηθεί αυτόματα η ψευδαίσθηση της μεγάλης άνεσης χώρου.
Όχι στο σκούρο χρώμα
Τα ανοιχτά χρώματα είναι γνωστό ότι μεγαλώνουν τον χώρο, οπότε αν έχεις σκούρα στα μικρά δωμάτια, ξανασκέψου το. Ή μάλλον, πιάσε καλύτερα το πινέλο.
Επίσης κοίτα να μην έχεις μεγάλες αντιθέσεις στα χρώματα. Κουράζουν και... στενεύουν.



"Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου
Πρόκειται για το παλιότερο διακοσμητικό τρικ. Και το πιο σίγουρο! Οι καθρέφτες δεν διπλασιάζουν μόνο το μέγεθος ενός δωματίου αλλά αντικατοπτρίζουν το φως προσθέτοντας τελικά επιπλέον χώρο.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κρέμασε έναν καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο και... σώθηκες. Πρόσεχε όμως μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένη. Όταν μιλάμε για καθρέφτες δεν εννοούμε να μετατρέψεις το δωμάτιό σου σε αίθουσα χορού. Δεν χρειάζεται να "ντύσεις" τους τοίχους με καθρέφτες. Όμορφα, κομψά και χαλαρά!
Ξεφορτώσου τα περιττά
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως σε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με οργάνωση κάποιου χώρου του σπιτιού υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο για το "ξεκαθάρισμα". Και έχει τεράστια λογική βέβαια... Πρέπει να δώσεις ανάσα και στον χώρο σου "για να δείχνει τι έχει". Αν του γεμίζεις την κάθε σπιθαμή το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε πνίξει ακόμη περισσότερο. 

πηγή:womenonly.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 5 μαγικά τρικ για να... μεγαλώσεις το σπίτι σου
5 μαγικά τρικ για να... μεγαλώσεις το σπίτι σου
https://1.bp.blogspot.com/-sBB-HW4Zml4/U0SM_JLJaLI/AAAAAAAAUhc/YDVxPSTICJc/s1600/101872521.jpg.rendition.largest.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-sBB-HW4Zml4/U0SM_JLJaLI/AAAAAAAAUhc/YDVxPSTICJc/s72-c/101872521.jpg.rendition.largest.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/5.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/04/5.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy