Μαζέψτε τα χειμωνιάτικα σας -tips

Είναι η περίοδος που στις ντουλάπες μας, επικρατεί ένας πανικός από χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Είναι πολύ κουραστικό να ...




Είναι η περίοδος που στις ντουλάπες μας, επικρατεί ένας πανικός από χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Είναι πολύ κουραστικό να τα έχουμε όλα μαζί, πόσο μάλλον τα χειμωνιάτικα που πιάνουν περισσότερο χώρο.Ήρθε η ώρα να τα ξεχωρίσεις με την βοήθεια του παρακάτω οδηγού.


-Αρχικά ξεχώρισε τα πράγματα που πρέπει να τα φυλάξεις στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Τα λεπτά μπουφάν, οι βαμβακερές ζακέτες, τα λεπτά πουκάμισα και τα περισσότερα αθλητικά είδη φοριούνται όλο το χρόνο.
Πριν φυλάξεις τα ρούχα σου, πρέπει πρώτα να τα καθαρίσεις. Μερικά, πλένονται εύκολα στο πλυντήριο αλλά μερικά θα πρέπει να τα πλύνεις στο χέρι. Ειδικά, τα μάλλινα θέλουν μεγάλη φροντίδα τόσο στο πλύσιμο όσο και στο άπλωμα. Τα πουλόβερ, για παράδειγμα πρέπει να στεγνώνουν απλωμένα πάνω στην απλώστρα και όχι κρεμασμένα για να μην κρεμάσουν. Τα κουστούμια, τις καμπαρντίνες, τα παλτό και τα δερμάτινα είδη, θα πρέπει να στείλεις στο καθαριστήριο. Επέλεξε κάποιο με οικονομικές τιμές και καλό αποτέλεσμα.
– Αφού πλύνεις τα ρούχα σου, θα πρέπει να τα σιδερώσεις. Έτσι, τα ρούχα σου δεν θα ταλαιπωρηθούν τόσο πολύ στη φύλαξη και όταν τα ξανακατεβάσεις το επόμενο φθινόπωρο, θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορείς να τα φορέσεις αμέσως.
Εκτός από τα ρούχα, θα πρέπει να ασχοληθείς και με τα αξεσουάρ όπως τις χοντρές, μάλλινες κάλτσες, τα σκουφιά, τα κασκόλ, τα γάντια αλλά και τις χειμωνιάτικες πυζάμες. Όλα αυτά τα είδη, μπορείς να τα φυλάξεις σε ένα ειδικό, υφασμάτινο κουτί για να τα βρεις πιο εύκολα όταν θα τα χρειαστείς.
Τα πουκάμισα, θα τα φυλάξεις κρεμασμένα σε ξύλινες κρεμάστρες μέσα σε ειδικές τσάντες ρούχων. Το ίδιο και τα κουστούμια, τα παλτό και τα υπόλοιπα πανωφόρια.
Τα πουλόβερ θα τα διπλώσεις και θα τα βάλεις σε κουτιά φύλαξης. Στο ίδιο κουτί μπορείς να βάλεις και τα μάλλινα παντελόνια, τα τζιν που δεν φοράς το καλοκαίρι και τα μακρυμάνικα T-shirt.
Μη ξεχάσεις πως εκτός από τα ρούχα πρέπει να φυλάξεις και τα παπούτσια. Αν δεν έχεις καλαπόδια, γέμισέ τα με εφημερίδες για να μην χάσουν το σχήμα τους και τοποθέτησέ τα μέσα σε κουτιά.
Ανάμεσα στα ρούχα θα πρέπει να βάλεις λεβάντες και άλλα φυσικά αντισκωρικά για να τα προστατέψεις. Γενικά, να θυμάσαι ότι τα ρούχα δε πρέπει να στριμώχνονται. Αν η ντουλάπα σου είναι μικρή, αποθήκευσε τα ρούχα στην αποθήκη ή στο πατάρι. Όποιο μέρος και αν διαλέξεις, φρόντισε να μην έχει υγρασία και να αερίζεται.
πηγή:donna.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Μαζέψτε τα χειμωνιάτικα σας -tips
Μαζέψτε τα χειμωνιάτικα σας -tips
https://3.bp.blogspot.com/-cvcdVCoaduk/Vucf-3P_u5I/AAAAAAAAbXw/QGd1a3T8FEQ4S8x5xW--BnVzdJSPPqFWQ/s400/wardrobe-for-women-2z5a09vpq1hq872eqwrchs.png
https://3.bp.blogspot.com/-cvcdVCoaduk/Vucf-3P_u5I/AAAAAAAAbXw/QGd1a3T8FEQ4S8x5xW--BnVzdJSPPqFWQ/s72-c/wardrobe-for-women-2z5a09vpq1hq872eqwrchs.png
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/tips_14.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/tips_14.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy