Γιατί δεν πρέπει να πετάς τις εφημερίδες-tips

Διαβάσατε την εφημεριδα και η επόμενη κίνηση σας είναι να την πετάξετε; Μην βιαστείτε να την ξεφορτωθείτε, την διαβάσατε, την ξανά δ...


Διαβάσατε την εφημεριδα και η επόμενη κίνηση σας είναι να την πετάξετε; Μην βιαστείτε να την ξεφορτωθείτε, την διαβάσατε, την ξανά διαβάσατε, ήρθε η στιγμή όμως να την ξανά χρησιμοποιήσετε αυτή την φορά με 6 διαφορετικούς τρόπους μέσα στο σπίτι.


1. Τα κάνει αόρατα. Το χαρτί της εφημεριδας είναι ιδανικό για να κάνει τα τζάμια αόρατα. Ψεκάστε με λίγο νερό και ξύδι τα τζάμια σας, και στην συνέχεια σκουπίστε τα με ένα φύλλο εφημερίδας, θα απομακρύνει όλα τα στίγματα. Και επιπλέον θα καθαρίσετε και χωρίς χημικά.
2. Για άγουρα φρούτα. Έχετε αγοράσει ντομάτες άγουρες και θέλετε να κοκκινίσουν πιο γρήγορα και να ωριμάσουν; τυλίξτε τες προσεκτικά μια μια με χαρτί από εφημερίδα και θα δείτε πως θα ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα.
3. Ιδανικές για πακετάρισμα. Αν θέλετε να μετακομίσετε πράγματα και φοβάστε μην σπάσουν, η εφημερίδα είναι ιδανική για να τα προστατέψει από τυχόν ατυχήματα. Ιδανική λύση για ασφαλή μεταφορά.
4. Για τα κατοικίδια. Η εφημεριδα μπορεί να γίνει ένα πολύ εύχρηστο πατάκι για το κλουβί του παπαγάλου σας, το οποίο μπορείτε να το ανανεώνετε συνεχώς έτσι ώστε να διατηρείτε το κατοικίδιο σας πάντα καθαρό.
5. Για τα άλατα στο μπάνιο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε τα άλατα στο μπάνιο είναι να πάρετε φύλλα εφημεριδας και να τα μουλιάσετε σε μια λεκάνη με ξύδι, στην συνέχεια τυλίξτε με αυτά την επιφάνεια με τα άλατα που θέλετε να καθαρίσετε, αφήστε τα για μια ώρα και έπειτα τρίψτε την επιφάνεια με ένα σφουγγάρι.
6. Εάν έχετε φύση καλλιτεχνική τα φύλλα εφημεριδας είναι ιδανικά για να μην στάξει τίποτα κάτω.
πηγή:ikequeen.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Γιατί δεν πρέπει να πετάς τις εφημερίδες-tips
Γιατί δεν πρέπει να πετάς τις εφημερίδες-tips
https://1.bp.blogspot.com/-Uj-wfmn5UPY/VuPNngYSihI/AAAAAAAAbNQ/1MdiJOkLYYURLWmWZP8eRGwUtVAaJnorA/s400/efimerides.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-Uj-wfmn5UPY/VuPNngYSihI/AAAAAAAAbNQ/1MdiJOkLYYURLWmWZP8eRGwUtVAaJnorA/s72-c/efimerides.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/tips_12.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/tips_12.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy