Διακόσμησε το χώλ και καλοσώρισε στο σπίτι μας

Σας ταλαιπωρεί η διακόσμηση του χώλ; τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας απλά και έξυπνα. Δημιουργήστε μικρές γωνιές που ...











Σας ταλαιπωρεί η διακόσμηση του χώλ; τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας απλά και έξυπνα. Δημιουργήστε μικρές γωνιές που θα φανούν χρήσιμες σε όλη την οικογένεια. Ξεκινήστε από ένα μεγάλο καθρέφτη, ή μια παπουτσοθήκη έπιπλο, ή μια πρωτότυπη κρεμάστρα για τα ρούχα σας. Ο συνδυασμός των χρωμάτων και των επίπλων πρέπει να δένει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. 








Συνήθως σε μικρούς χώρους επιλέγουμε μικρά και χρήσιμα έπιπλα, για μεγαλύτερη ευρυχωρία αλλά και πίνακες και χρώματα που θα δημιουργήσουν ένα φιλικό καλωσόρισμα με το άνοιγμα της πόρτας μας. Σήμερα επιλέξαμε να σας δείξουμε απλές και όμορφες λύσεις που θα αλλάξουν το ''άχαρο'' χώλ μας.


 1.Μια παλιά βιβλιοθήκη, έγινε μια όμορφη λύση για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας. Μια κλασσική καρέκλα σε έντονο ροζ χρώμα δίνει την δική της πινελιά,και τα αποθηκευτικά κουτιά καλύπτουν γάντια, σκουφιά και κασκόλ. Ένα απλό με σχέδια χαλί ζεσταίνει τον χώρο και προσφέρει ζεστασία και φιλοξενία.


 2. Μια παπουστοθήκη βαμένη σε έντονο γρί, διακοσμεί τον διάδρομο και λειτουργεί και σαν χώρος  με διακοσμητικά και καθρέφτη. Ταιριάζει απόλυτα με τον λευκό καναπέ και τα μαύρα -λευκά σχέδια των μαξιλαριών. Μια απλή ψάθα στην πόρτα είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό στυλ. 



Ένα παλιό έπιπλο βαμένο σε γρί απαλό με μεγάλα χρυσά πόμολα τραβάει την προσοχή και επιβάλλει να σταματήσεις μπροστά στον υπέροχο μεγάλο καθρέφτη.Λίγα διακοσμητικά, ένα μεγάλο φυτό και το χώλ αλλάζει εμφάνιση.



Ένα μεταλλικό έπιπλο με ξύλινη βάση, μπορεί να διακοσμήσει ένα απλό και στενό χώλ. Ένα φωτιστικό και ένα βάζο, είναι αρκετά για να προσφέρουν χάρη. Το μεγάλο ρολόι είναι ιδανική λύση για τόσο μικρούς χώρους.




Αν ο χώρος είναι μεγάλος μπορείς να προσθέσεις ντουλάπια ψηλά και πάγκους για να καλύψουν μια πολυμελή οικογένεια. Πολλά αποθηκευτικά κουτιά, κρεμάστες, αλλά και διακοσμητικά κάδρα και γράμματα συνθέτουν ένα ευρύχωρο και άνετο χώλ.
πηγή:bhg.com

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Διακόσμησε το χώλ και καλοσώρισε στο σπίτι μας
Διακόσμησε το χώλ και καλοσώρισε στο σπίτι μας
https://1.bp.blogspot.com/-owfV8f4r3KI/VtNFZrO3v_I/AAAAAAAAa6A/0oWpsNjkAqI/s400/mudroom_done2.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-owfV8f4r3KI/VtNFZrO3v_I/AAAAAAAAa6A/0oWpsNjkAqI/s72-c/mudroom_done2.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/blog-post_56.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/03/blog-post_56.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy