Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα-έξυπνα tricks…

Θες να κάνεις λίγες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά δεν έχεις πολλά λεφτά να διαθέσεις. Ή και καθόλου. Κανένα πρόβλημα! Σ...


Θες να κάνεις λίγες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά δεν έχεις πολλά λεφτά να διαθέσεις. Ή και καθόλου. Κανένα πρόβλημα! Συγκεντρώσαμε για σένα ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι σου, χωρίς να ξοδέψεις απολύτως τίποτα! Το μόνο που χρειάζεααι είναι διάθεση και μεράκι. Το ‘χεις;

  • Αρχικά, δώσε έμφαση στους χώρους του σπιτιού. Πώς πρέπει να τοποθετήσεις τα έπιπλα και τι σχέδιο να ακολουθήσεις για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χώρο σου; Αν ο χώρος σου είναι μικρός, πρέπει να χρησιμοποιήσεις έξυπνα κόλπα για να τον κάνεις να δείχνει μεγαλύτερος. Εντόπισε ποιο είναι το αγαπημένο σημείο στο σπίτι σου, ένας πίνακας για παράδειγμα και συγκεντρώσου σε αυτό. Ρύθμισε τα έπιπλα σε όλους τους υπόλοιπους χώρους ώστε να το τονίζουν και να έχουν θέα προς αυτό.
  • Δούλεψε με τα υλικά που έχεις σπίτι. Άλλαξε χρώμα στα έπιπλά σου με τα χρώματα που έχεις στην αποθήκη, ή ψάξε στα συρτάρια και στο πατάρι ξεχασμένα αντικείμενα και υφάσματα που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και να τα ταιριάξεις έξυπνα στο χώρο σου.
  • Άλλαξε το χρώμα των τοίχων του σπιτιού σου, μόνη σου! Δημιούργησε στους τοίχους σου. Το αποτέλεσμα θα το αγαπήσεις, γιατί θα είναι δική σου δημιουργία και κάτι εντελώς ξεχωριστό. Στο διαδίκτυο θα βρείς πολλές ιδέες για να μετατρέψεις τον τοίχο σου σε καμβά όπου θα εκφράσεις το ταλέντο σου.
  • Ξεκίνα να καλλιεργείς φυτά! Θα ομορφύνουν το χώρο σου όχι μόνο με χρώμα αλλά και με μυρωδιές. Στην αρχή θα είναι μικρά, μόλις όμως μεγαλώσουν, θα τα βάλεις σε εντυπωσιακές γλάστρες, που θα ομορφύνουν και θα γεμίσουν τις γωνίες και τους κενούς χώρους του σπιτιού σου. Μπορείς να ζητήσεις από το γείτονα ή απο φίλους να σου δώσουν σπόρους από δικά τους φυτά, που σου αρέσουν.
  • Μην ντραπείς να πάρεις κάποιο παλιό έπιπλο που άφησε κάποιος στα σκουπίδια. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το μεταμορφώσεις και να το ταιριάξεις τέλεια στο σπίτι σου, τότε με γεια! Τα σκουπίδια του ενός, ο θησαυρός του άλλου, λένε. Γι’ αυτό ξεκίνα το ψάξιμο!
  • Οι κρεμάστρες τοίχου είναι πολύ πρακτικές και ένας εύκολος τρόπος να διακοσμήσεις το σπίτι σου. Κι όμως! Μη φοβηθείς να τοποθετήσεις κρεμάστρες στον τοίχο του σπιτιού όπου θα τοποθετείς τα διάφορα αντικείμενά σου. Εκτός από συγυρισμένη, είσαι και μες στη μόδα!
  • Αγόρασε πανιά και υφάσματα σε χαμηλή τιμή, στο χρώμα και σχέδιο που σου αρέσουν και μετέτρεψέ τα σε κουρτίνες για το σπίτι ή και τραπεζομάντηλα. Να ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να δώσεις χρώμα στο χώρο σου.
  • Έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεις κάτι που μπορείς να το διαμορφώσεις, να του δώσεις το δικό σου στυλ και με λίγη φαντασία να το κάνεις ένα μοναδικό κομμάτι για το σπίτι σου. Και δεν εννοώ να το αγοράσεις. Υπάρχουν τόσα πράγματα εκει έξω, στο δρόμο, στη φύση, στην παραλία που μπορούν να σου εξάψουν τη φαντασία και να μετατραπούν  σε υπέροχες συνθέσεις και διακοσμητικά για το σπίτι.
πηγή:m.followme.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα-έξυπνα tricks…
Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα-έξυπνα tricks…
https://2.bp.blogspot.com/-dnwwCZNFwW4/VtGaqUYnhtI/AAAAAAAAa1I/iqAhHEXayEc/s400/design%2B%25281%2529.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-dnwwCZNFwW4/VtGaqUYnhtI/AAAAAAAAa1I/iqAhHEXayEc/s72-c/design%2B%25281%2529.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/02/tricks.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/02/tricks.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy