5 παιδικά σνακ που ακούγονται υγιεινά αλλά δεν είναι

Πολλές φορές, από συνήθεια, μπορεί να βάζεις στο μενού του μικρού σου, τροφές και σνακ που απλά έχεις ακούσει ότι κάνουν κα...









Πολλές φορές, από συνήθεια, μπορεί να βάζεις στο μενού του μικρού σου, τροφές και σνακ που απλά έχεις ακούσει ότι κάνουν καλό. Ίσως και εσύ η ίδια, να τα έτρωγες μικρή ή ίσως απλά να μην πάει το μυαλό σου πως μερικά, δεν είναι και τόσο υγιεινά. Παρακάτω, μπορείς να δεις μια λίστα, που βρήκαμε στο foodnetwork και μας έκανε εντύπωση!





Παιδικό γιαούρτι
Ενώ το γιαούρτι γενικά είναι μια τέλεια επιλογή για το παιδί σου, δε συμβαίνει το ίδιο και για το "παιδικό γιαούρτι". Ξέρεις, εκείνο που βγαίνει σε διάφορες γεύσεις και με αρκετά πρόσθετα.  Ο λόγος είναι ότι στα συγκεκριμένα γιαούρτια, υπάρχει παραπάνω ζάχαρη, πρόσθετα γεύσης και χρώματος. Προτίμησε καλύτερα το γιαούρτι που είναι χαμηλό σε λιπαρά και για να το φάει πιο εύκολα το μικρό σου, συνδύασε το με το αγαπημένο του φρούτο.
Μπάρες δημητριακών
Ειδικά εκείνα τα πρωινά που τρέχετε να προλάβετε το σχολείο, μπορεί να αποτελεί τέλεια λύση για σένα να δώσεις στο παιδί σου μια μπάρα δημητριακών. Όμως, δεν πρόκειται για μια καλή επιλογή. Αρχικά, όπως έχουμε γράψει, από μόνη της μια τροφή δεν κάνει τη δουλειά του "καλού πρωινού". Εκτός όμως από αυτό, σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης σε αυτές τις μπάρες και κακά λιπαρά.
Χυμός
Μπορεί να είναι το ποτό της παιδικής ηλικίας, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι και η πιο υγιεινή επιλογή. Δεν περιέχει τις φυτικές ίνες του φρούτου και δίνει στον οργανισμό μεγάλη ποσότητα φυσικής ζάχαρης. Η Αμερικανική παιδιατρική εταιρεία, προτείνει για παιδιά έως 6 χρονών, η κατανάλωση χυμού να μη ξεπερνάει τα 0,20 λίτρα. Για παιδιά από 7 χρονών και πάνω προτείνει έως 0,35 λίτρα την ημέρα.
Ψωμί με φυστικοβούτυρο χαμηλό σε λιπαρά
Το φυστικοβούτυρο έχει καλά λιπαρά και πρωτεΐνες. Όμως, στην έκδοση με τα χαμηλά λιπαρά, δεν είναι καλή επιλογή ειδικά για το παιδί σου. Και αυτό γιατί, στην επεξεργασία μαζί με τα λιπαρά χάνει και τα οφέλη που έχει. Το υποκατάστατο των λιπαρών είναι συνήθως σιρόπι, ζάχαρη και γενικά συνθετικά λιπαρά. Επομένως, μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται. Πες ναι στο φυσικό φυστικοβούτυρο!
Muffins
Τι ψυχή μπορεί να έχει ένα muffin, σκέφτεσαι η μάνα. Μπορεί να φαίνεται ένα αρκετά αθώο σνάκ, όμως δεν είναι αν μιλάμε για έτοιμα που βρίσκεις στο εμπόριο. Έχουν πολλή ζάχαρη και πολύ λευκό αλεύρι και λάδι. Αν αρέσουν στο παιδί σου, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου μια πιο υγιεινή εκδοχή. Χρησιμοποίησε αλεύρι ολικής και ταίριαξε τα με φρούτα και λαχανικά όπως καρότα ή μπανάνα!
πηγή:ladylike.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 5 παιδικά σνακ που ακούγονται υγιεινά αλλά δεν είναι
5 παιδικά σνακ που ακούγονται υγιεινά αλλά δεν είναι
https://2.bp.blogspot.com/--zqU-vbL9xs/VszGc54Qh9I/AAAAAAAAavY/p95VS0MyPj4/s400/vitamines_aparaitites_diatrofi.jpg
https://2.bp.blogspot.com/--zqU-vbL9xs/VszGc54Qh9I/AAAAAAAAavY/p95VS0MyPj4/s72-c/vitamines_aparaitites_diatrofi.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/02/5.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/02/5.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy