Εσύ κάνεις αυτά τα λάθη στην διακόσμηση του μικρού σπιτιού σου;

Η αλήθεια είναι, πως όταν διακοσμείς  ένα σχετικά μικρό σπίτι   πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή, μιας κι  εύκολα μπορείς να κάνει...



Η αλήθεια είναι, πως όταν διακοσμείς ένα σχετικά μικρό σπίτι πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή, μιας κι εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη που δεν φαντάζεσαι. Το πιο σημαντικό είναι να φροντίσεις ώστε να έχεις πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και να εκμεταλλευτείς κάθε σημείο του σπιτιού.Έτσι, αν κι έχεις ακούσει πολλές φορές τι πρέπει να κάνεις για να διακοσμήσεις ένα διαμέρισμα με λίγα τετραγωνικά, τώρα ήρθε η στιγμή να ακούσεις τι δεν πρέπει να κάνεις.


Ανακάλυψε, λοιπόν, τα πιο συνηθισμένα λάθη και πρόσπαθησε να τα αποφύγεις αυτή τη φορά.
1. Δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς το μέγεθος του σπιτιού.
Όσο πιο σύντομα συνειδητοποιήσεις πως το σπίτι σου είναι μικρό, τόσο πιο εύκολα θα βρεις λύσεις για να δημιουργήσεις την κατάλληλη διακόσμηση. Λειτούργησε πρακτικά και μη χρησιμοποιήσεις έπιπλα που στην πραγματικότητα δεν χωράνε στα δωμάτια. Για παράδειγμα, αν στο σαλόνι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ένα τραπεζάκι, είναι καλύτερο να μη βάλεις, παρά να είναι στριμωγμένο και να δυσκολεύει κάθε σου κίνηση.
2. Εμποδίζεις λανθασμένα μία ενιαία οπτική του χώρου.
Ίσα-ίσα, που πρέπει να φαίνεται ενιαίος ο χώρος σου, ώστε να δείχνει μεγαλύτερος. Αν υπάρχουν διπλές ή συρόμενες πόρτες ανάμεσα στα δωμάτια, φρόντισε να τις έχεις πάντα ανοιχτές ή να τις καταργήσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε την ίδια χρωματική παλέτα σε όλα τα δωμάτια, για να μη δείχνει το καθένα ξεχωριστό.
3. Ξοδεύεις άσκοπα πολύτιμο χώρο.
Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις κάθε σημείο του χώρου, είτε αυτό είναι πίσω από τις πόρτες, είτε είναι τοποθετώντας ένα ειδικό έπιπλο στις γωνίες, ώστε να αξιοποιήσεις κι αυτές ή με το να εκμεταλλευτείς το ύψος των δωματίων.
4. Συσσωρεύεις πολλά πράγματα που δεν είναι χρήσιμα.
Όσες αποθηκευτικές μονάδες κι αν έχεις χρησιμοποιήσει σε κάθε δωμάτιο, πάντα υπάρχουν αντικείμενα που δεν βρίσκουν τη θέση τους. Έχεις μήπως σκεφτεί ότι είναι αντικείμενα που στην πραγματικότητα δεν σου χρειάζονται; Ώρα, λοιπόν, για σωστή οργάνωση του χώρου σου.
5. Προσπαθείς να βρεις ασφαλείς και πιο συνηθισμένες λύσεις.
Το ότι το σπίτι σου είναι μικρό, δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι βαρετό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταπετσαρίες και printed υφάσματα ακόμα και σε ένα περιορισμένο χώρο. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις μία ταπετσαρία στο ταβάνι που θα δίνει στο δωμάτιο μεγαλύτερο ύψος και το μάτι θα ξεφεύγει. Διάλεξε φωτεινά και διακριτικά patterns γι’ αυτή την περίπτωση.
6. Δεν εκμεταλλεύεσαι το φυσικό φως.
Το φυσικό φως που μπαίνει από πόρτες και παράθυρα είναι χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος φίλος των μικρών σπιτιών. Με διάφανες ή καθόλου κουρτίνες το φυσικό φως θα μπαίνει στον χώρο και αυτόματα, θα δείχνει μεγαλύτερος. Μεγιστοποίησε το αποτέλεσμα, τοποθετώντας μερικούς καθρέπτες στα σημεία απέναντι από τα παράθυρα για να αντανακλάται το φως.
πηγή:joytv.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Εσύ κάνεις αυτά τα λάθη στην διακόσμηση του μικρού σπιτιού σου;
Εσύ κάνεις αυτά τα λάθη στην διακόσμηση του μικρού σπιτιού σου;
http://4.bp.blogspot.com/-Qo2xGbccCNY/VqNvKMqi3II/AAAAAAAAaBA/9HE9C7E9Mr0/s400/cd3360679c4ec172eba63ecb7c79ed93.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-Qo2xGbccCNY/VqNvKMqi3II/AAAAAAAAaBA/9HE9C7E9Mr0/s72-c/cd3360679c4ec172eba63ecb7c79ed93.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2016/01/blog-post_60.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2016/01/blog-post_60.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy