10 πράγματα δεν αγοράζονται με χρήματα!

Τα χρήματα δεν έχουν τη δύναμη να αγοράσουν τα πάντα… ακόμα και αν ο κόσμος περιστρέφεται πια γύρω τους! Σίγουρα μπορούν να πρ...






Τα χρήματα δεν έχουν τη δύναμη να αγοράσουν τα πάντα… ακόμα και αν ο κόσμος περιστρέφεται πια γύρω τους! Σίγουρα μπορούν να προσφέρουν μια άνετη βίλα, ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη ή μια πανάκριβη Porsche, αλλά δεν είναι ικανά να γεμίσουν τη ζωή με ουσιαστικές αναμνήσεις. Άλλωστε, πολλοί δισεκατομμυριούχοι ήταν δυστυχισμένοι στη ζωή τους… αφού νόμιζαν ότι με ένα φουσκωμένο πορτοφόλι μπορούν να αγοράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων. Τα παρακάτω 10 πράγματα σίγουρα δεν εξασφαλίζονται με τα χαρτονομίσματα…. ακόμα και αν σας πέσει το ΛΟΤΤΟ!



Ευτυχία στη ζωή… πραγματική και όχι υλική!
Όπως λέει και η κλισέ φράση: «Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!». Μπορούν να αγοράσουν την εφήμερη διασκέδαση π.χ. στα Νησιά του Πάσχα ή μια 3D τηλεόραση και ένα πολυτελές αυτοκίνητο… αλλά σίγουρα δεν μπορούν να εγγυηθούν την αληθινή ευτυχία. Με άλλα λόγια, τις σταθερές σχέσεις, όπως είναι μια δεμένη οικογένεια.
«Καλά» παιδιά που μεγαλώνουν με ήθος
Ένας πλούσιος μπορεί να γεμίσει ένα παιδικό δωμάτιο με ρούχα, ακριβά παιχνίδια και παπούτσια… αλλά έτσι δεν μπορεί να δώσει την κατάλληλη ανατροφή στα παιδιά του, ειδικά εάν δεν ασχοληθεί μαζί τους. Δεν έχει τη δυνατότητα με τα λεφτά να αντικαταστήσει την αγκαλιά, τα διδάγματα ή τους καλούς τρόπους. Μόνο οι στιγμές με τα παιδιά του χαρίζουν μια τέτοια ευκαιρία.
Αποδοχή και σεβασμός, «όχι» για τα μάτια του κόσμου
Μπορεί τα χρήματα να αγοράζουν μια χειραψία σε ένα gala, αλλά δεν οδηγούν στην πραγματική αποδοχή. Για να ξεχωρίσει κάποιος στο πλήθος και να γίνει πραγματικά αποδεκτός… απαιτείται καλός χαρακτήρας, ευγένεια και καλοσύνη και όχι μια μεγάλη περιουσία. Άλλωστε, ο σεβασμός κερδίζεται και δεν απαιτείται από κανέναν, αφού σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει για τα μάτια του κόσμου.
Η αγάπη μιας ζωής… με όλη την έννοια της λέξης!
«Ναι» τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την έλξη, αλλά όχι την πραγματική αγάπη, που προέρχεται από τον αμοιβαίο σεβασμό και την αληθινή φροντίδα. Και όμως, υπάρχει λόγος που τα ζευγάρια, τα οποία παντρεύονται εξαιτίας των χρημάτων, καταλήγουν δυστυχισμένα! Γιατί η αγάπη πηγάζει από την καρδιά και όχι από το πορτοφόλι...
Μια ζωή γεμάτη υγεία και αθανασία
Ένας μεγάλος μισθός σίγουρα καλύπτει την περίθαλψη, αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαμένη υγεία. Αυτή είναι κυριολεκτικά στο χέρι του Θεού! Παράλληλα, τα χρήματα δεν μπορούν να ανακτήσουν πίσω τα νιάτα σας, ακόμα και αν προχωρήσετε σε πλαστικές, αφού τα χρόνια δεν γυρνούν ποτέ πίσω.
Πραγματικοί φίλοι… χωρίς σκοπιμότητες!
Τα χαρτονομίσματα δεν έχουν τη δύναμη να σας φέρουν πιο κοντά με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας. Οι γνωστοί μπορούν να είναι αμέτρητοι στη ζωή σας, αλλά οι πραγματικές φιλίες δεν «χτίζονται» πάνω στο χρήμα ή τις ακριβές συνήθειες. Άλλωστε, μια τέτοια σχέση σίγουρα θα «έσπαγε» μπροστά σε μια δυσκολία.
Ταλέντο που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος
Σίγουρα το χρήμα μπορεί να τροφοδοτήσει το ταλέντο, π.χ. μέσα από μαθήματα με καταξιωμένους δασκάλους… αλλά δεν μπορεί να το δημιουργήσει εξ ολοκλήρου. Όσα μαθήματα και αν κάνετε, εάν από τη φύση σας δεν έχετε ταλέντο, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά στο χώρο. Βέβαια, με σκληρή δουλειά μπορείτε να ανεβείτε αρκετά επίπεδα!
Σωστό χαρακτήρα, με ήθος και φιλότιμο
Αρκετοί επιχειρηματίες ή βιομήχανοι είναι αγενείς και δεν διαθέτουν το ήθος και το φιλότιμο που αποκτά ένας φτωχός άνθρωπος που προσπαθεί για την επιβίωση. Οι τρόποι συμπεριφοράς αποκτιούνται από τους γονείς και τις εμπειρίες και δεν αγοράζονται! Μπορεί να ανεβαίνει κάποιος κοινωνική θέση, αλλά όχι και ανθρώπινο επίπεδο.
Ειρήνη σε όλο τον πλανήτη!
Τα χρήματα, όχι μόνο δεν μπορούν να χαρίσουν την ειρήνη, αλλά αντίθετα συχνά αποτελούν την αιτία πολέμου! Δυστυχώς, η ειρήνη δεν μπορεί να αγοραστεί από κανέναν, ακόμα και αν πρόκειται για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον πλανήτη. Η ειρήνη τις περισσότερες φορές είναι θέμα πολιτισμού, για αυτό συχνά πέφτει και στα δίχτυα των συμφερόντων
πηγή:flowmagazine.gr
.

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 πράγματα δεν αγοράζονται με χρήματα!
10 πράγματα δεν αγοράζονται με χρήματα!
http://4.bp.blogspot.com/-c_4yHxGWFFo/Vj3ryAEed7I/AAAAAAAAYBo/WR0f4MZqHPQ/s400/3e23142cdc57d6cb73ef5c79fb285e84.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-c_4yHxGWFFo/Vj3ryAEed7I/AAAAAAAAYBo/WR0f4MZqHPQ/s72-c/3e23142cdc57d6cb73ef5c79fb285e84.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/11/10_7.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/11/10_7.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy