Έξυπνες Συμβουλές για να Κερδίσετε Χώρο στην Μικρή Κουζίνα σας

Μια μικρή κουζίνα μπορεί να είναι το ίδιο καλή με μια μεγάλη κουζίνα που δημιουργεί χάος και πανικό όταν μαγειρεύετε. Το μυστ...




Μια μικρή κουζίνα μπορεί να είναι το ίδιο καλή με μια μεγάλη κουζίνα που δημιουργεί χάος και πανικό όταν μαγειρεύετε.
Το μυστικό όμως για τις μικρές κουζίνες είναι να παραμένουν πάντα τακτοποιημένες και οργανωμένες ώστε να μη δείχνουν ακόμα μικρότερες λόγω της ακαταστασίας.


Ακαταστασία Στις μικρές κουζίνες καλό είναι να υπάρχει απόλυτη οργάνωση. Πολλές νοικοκυρές γκρινιάζουν λέγοντας πως δεν έχουν χώρο να βάλουν τα πράγματά τους στις μικρές κουζίνες τους. Και όμως το πρόβλημα πολλές φορές δεν είναι ο χώρος αλλά η οργάνωση. Ανοίξτε τα ντουλάπια σας ένα-ένα και ψάξτε τα καλά για να βρείτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Αδειάστε τα ντουλάπια κρατώντας μόνο εκείνα που σας είναι εντελώς απαραίτητα.
Φτιάξτε μια κούτα και βάλτε μέσα όλα αυτά τα πράγματα που πιστεύετε ότι δεν χρησιμοποιείτε. Βάλτε την κούτα σε κάποιο σημείο ή στην αποθήκη σας. Αν δείτε ότι μέσα σε 6 μήνες δεν έχετε χρειαστεί τίποτα από αυτά τα πράγματα που μπήκαν στην κούτα, μάλλον ήρθε η ώρα να τα χαρίσετε.
Μεγαλώστε τους πάγκους Αν έχετε πρόβλημα με τους μικρούς πάγκους που έχετε στην κουζίνα σας τότε υπάρχει μια πολύ ωραία ιδέα για να τους μεγαλώσετε. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ξύλο κοπής στον νεροχύτη δημιουργώντας έτσι μια μικρή επέκταση του πάγκου σας.
Προσθέστε χρώμα και φως Αν η κουζίνα σας είναι βαμμένη σε σκούρες αποχρώσεις τότε θα πρέπει να την ανανεώσετε λιγάκι βάφοντάς την σε κάποιο πιο φωτεινό χρώμα. Οι σκούρες αποχρώσεις μικραίνουν τον χώρο. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε φωτισμό σε διάφορα σημεία. Το φως μεγαλώνει έναν χώρο ανεξαρτήτου χρώματος.
Κρεμάστε τα κατσαρολικά σας Για ποιο λόγο να πιάνετε χώρο στα ντουλάπια σας με τηγάνια και κατσαρόλες και να μην τα κρεμάσετε στον τοίχο ώστε να εξοικονομήσετε χώρο; Άλλωστε είναι στη μόδα πλέον να είναι σε κοινή θέα πιατικά και κατσαρολικά.
Εκμεταλλευτείτε την κουζίνα σας βάζοντας πράγματα στους τοίχους αλλά και σε άλλες επιφάνειες. Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, σε αυτήν την κουζίνα, έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία ράγες όπου μπήκαν τα μαχαίρια, οι κουτάλες και άλλα αξεσουάρ μαγειρικής.
Έξτρα ράφια αποθήκευσης Αν είστε σε φάση μετακόμισης και η νέα σας κουζίνα είναι πολύ μικρή, φροντίστε ο πάγκος που θα αγοράσετε να είναι γεμάτος με όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Ακόμα και το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να έχει συρτάρια, ντουλαπάκια και ράφια.
Εκμεταλλευτείτε κάθε σημέιο στην μικρή σας κουζίνα και φροντίστε να υπάρχει πάντα τάξη. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Οργανώστε τα ντουλάπια σας πολύ καλά ώστε να χωράνε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα χωρίς όμως να σας δυσκολεύουν στην αναζήτησή τους όταν τα χρειάζεστε. Προσθέστε ράφια, ράγες, ντουλαπάκια στους τοίχους και γενικά φροντίστε κάθε έπιπλο ή συσκευή που θα τοποθετήσετε να έχει πολλαπλή χρήση.
πηγή:faysbook.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Έξυπνες Συμβουλές για να Κερδίσετε Χώρο στην Μικρή Κουζίνα σας
Έξυπνες Συμβουλές για να Κερδίσετε Χώρο στην Μικρή Κουζίνα σας
http://4.bp.blogspot.com/-kJ0HNNr8stA/Viy2N4atpXI/AAAAAAAAX9Y/R199cIBdzLo/s400/Small-green-and-white-kitchen.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-kJ0HNNr8stA/Viy2N4atpXI/AAAAAAAAX9Y/R199cIBdzLo/s72-c/Small-green-and-white-kitchen.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2015/10/blog-post_80.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2015/10/blog-post_80.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy