Mια πανεύκολη συνταγή και ιδαίτερη γευστική θα έλεγα για όσους αγαπούν το κανταϊφι και θέλουν να το απολαύσουν και αλμυρό από την αγ...
Mια πανεύκολη συνταγή και ιδαίτερη γευστική θα έλεγα για όσους αγαπούν το κανταϊφι και θέλουν να το απολαύσουν και αλμυρό από την αγαπημένη μου Αλεξάνδρα. Δείτε πως μπορείτε να το φτιάξετε.
Υλικά
1/2 κιλό κανταΐφι
600 – 700 γρ. κασέρι τριμμένο ή καλύτερα κομμένο σε μικρούς κύβους
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Ξαίνουμε το κανταΐφι και σχηματίζουμε λουρίδες.
Βάζουμε μέσα μερικούς κύβους κασέρι στην άκρη και τυλίγουμε σφιχτά.
Αραδιάζουμε σε ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 175 βαθμούς
για 15-20 λεπτά.
Ξαίνουμε το κανταΐφι και σχηματίζουμε λουρίδες.
Βάζουμε μέσα μερικούς κύβους κασέρι στην άκρη και τυλίγουμε σφιχτά.
Αραδιάζουμε σε ταψί.
Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 175 βαθμούς
για 15-20 λεπτά.
Σερβίρουμε.
Συνταγή από τη φίλη μου Σοφία.
πηγή:magyreuontas.blogspot.co.uk